За друго не знам, но със шапката, може и да се уредите!
Или поне така разправят де
Шапка невидимка... така де, пелерина
И за вълшебна пръчица също.wild_moon написа:Като дете не сте ли си мечтали за вълшебен пръстен, шапка невидимка или летящо килимче?
wild_moon написа:Като дете не сте ли си мечтали за вълшебен пръстен, шапка невидимка или летящо килимче?
Kent написа:Не знам за пелеритна ама, аз миналата зима съм изчезнал от погледа на Жена ми мистериозно заради немския ми камуфлаж в една борова гора в момента в който съм се обърнал с гръб на пикая. Хем не бях далече:rotfl24:
п. Камуфлажните дрехи са модел от ВСВ, памучни, леки, удобни имат и дупки за проветрение под мишницити....егати швабите как са се грижили за войника:blink: Който е служил тука с шаяк ще ме разбере:lol:
мм, аз май повече искам летящото килимче и/или пръстена на Арабелаwild_moon написа:Като дете не сте ли си мечтали за вълшебен пръстен, шапка невидимка или летящо килимче?
Това е мое желание!Нефертити написа:аз май повече искам ... и/или пръстена на Арабела
глей го ти!МЪЖжжж написа:Това е мое желание!Нефертити написа:аз май повече искам ... и/или пръстена на АрабелаНяма инж. , който да не си мечтае за тоя "инструмент"!
Нека стане :ТАКА!
Нека!МЪЖжжж написа:Това е мое желание!Нефертити написа:аз май повече искам ... и/или пръстена на АрабелаНяма инж. , който да не си мечтае за тоя "инструмент"!
Нека стане :ТАКА!
Remmivs написа:леле колко сме играли по дървета на блейк
не е истина
аз бях блейк, естествено
а, джена беше най-готината мацка от квартала
Ехее,