на
настроения

Отдавате ли се на настроенията?

Да.БоЕВ написа:На мен пък направо ми говорят!:lol:Мнемозина написа:Когато пътувам, точно в такива къщи обичам да се вглеждам. Няма по-силно усещане за "някога преди" от вида на такава къща.
Всяка къща разказва история, трябва само да я погледаш достатъчно време.
Прозорците са очите...Мнемозина написа:Да.БоЕВ написа:На мен пък направо ми говорят!:lol:Мнемозина написа:Когато пътувам, точно в такива къщи обичам да се вглеждам. Няма по-силно усещане за "някога преди" от вида на такава къща.
Всяка къща разказва история, трябва само да я погледаш достатъчно време.
И този точно вид прозорци винаги ми действат особено, с извиванията отстрани и с вертикалните "решетки".
А така избодени пък вече съвсем.
"Кръпки на вярата"БоЕВ написа:
"Отминали страсти"БоЕВ написа:
"Очите на старицата"БоЕВ написа:
Прочетох някъде, че си се сдобил с много добра машинка, но загубих темата сетне - Честито и очаквам включване!:bigsmile:сър Айвънхоу написа:... ама очаквай скоро и аз да те изнадам с нещо мое... нъл си зех апаратче...
води в момента преговори с моделите за актова фотография...БоЕВ написа:Прочетох някъде, че си се сдобил с много добра машинка, но загубих темата сетне - Честито и очаквам включване!:bigsmile:сър Айвънхоу написа:... ама очаквай скоро и аз да те изнадам с нещо мое... нъл си зех апаратче...
Да си ги води, точно тоя стил не мога да снимам - слаб ми е ангела - от разголено рамо или пък коляно, кръвта ми лумва и слепоочията започват да пулсират. Какво ли чудо ще е и модела да е дибидюс - чудо, експлозия, самозапалване...windcolours написа: води в момента преговори с моделите за актова фотография...