помощ??
- windcolours
помощ??
малкият разсипа течност върху клавиатурата. Лап топ е. Какво трябва да направя?
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Re: помощ??
изключваш, махаш батерията, разглобяваш (клавиатурата), миеш, подсушаваш (добре!), сглобяваш обратноwindcolours написа:малкият разсипа течност върху клавиатурата. Лап топ е. Какво трябва да направя?
(питАх един младеж, дето си беше лял нещо върху лаптопа.. кратичко това ми обясни)
аз имам опит само с обикновена клавиатура
течността каква е? (щото ако е вода - сушиш, ама разглобена и изключена, но ако е нещо друго, ще трябва да се измие... еле па ако е сладко...)
- windcolours
Cекретарка:
- Цифричките на клавиатурата ми не работят!
Администратор:
- Натиснете NumLock.
Секретарка:
- Натиснах, не помага!
Администратор:
- Чай? Кафе?
Секретарка:
- Не може ли направо да се чукаме?
Администратор:
- На клаувиетурата какво разля питам?!?!
мисля, че е шега
ако не е трябва да направи това, което е казала тере
и ако можеш отдели клавиатурата, има коннектор отдолу, а се маха лесно има едни ъ-ъ пъпки
и подсуши
Истинският програмист не може да умре от глад, дори хладилника да е празен. Той винаги може да изкара поне още една седмица с хранителните запаси натрупали се в клавиатурата.
- Цифричките на клавиатурата ми не работят!
Администратор:
- Натиснете NumLock.
Секретарка:
- Натиснах, не помага!
Администратор:
- Чай? Кафе?
Секретарка:
- Не може ли направо да се чукаме?
Администратор:
- На клаувиетурата какво разля питам?!?!
мисля, че е шега
ако не е трябва да направи това, което е казала тере
и ако можеш отдели клавиатурата, има коннектор отдолу, а се маха лесно има едни ъ-ъ пъпки
и подсуши
Истинският програмист не може да умре от глад, дори хладилника да е празен. Той винаги може да изкара поне още една седмица с хранителните запаси натрупали се в клавиатурата.
Не е шега, да ви кажа.TerE написа:ако е шега, ще е втората за днес, на която съм се вързала...Remmivs написа:
мисля, че е шега![]()
и не трябваше толкова рано да я разкриваш, ех...
ако не е, наздраве и ще стискаме палци всичко да ок
Но пък и вие с това разглобяване съвсем и усложнихте работата. Че не знам и дали е само на тая разлятата бира днес.
"Спаси си деня!" - Green Light
- windcolours
windcolours написа:yжа
с
http://www.youtube.com/watch?v=dhBjKzkepwE
проба, проба, работи, но клавиатурата ти пак е на същия хал май май
Ми боцни онази външната бре. Освен ако не е закъсило шините надолу. USB-то ще работи, но ако е дало на късо клемите на някой бутон по клавиатурата, той ще се повтаря многократно и ми е бедна фантазията дали от усб-клавиатурата ще може да се оверрайдва нормалната. Бирата има захари. Ще разяде пистите или най-малкото ще направи проводим слой между пистите на бутоните.windcolours написа:yжа
с
То сума ти хора ти разправяха да не даваш високотехнологични играчки на бебок, ама...жена!
За вас светът е случаен...и не правите сметка за възможните последствия от действията си. Просто да мине момента....
Да, и този някой бутон от клавиатурата ще се окаже Ентер-а при нея.МЪЖжжж написа:но ако е дало на късо клемите на някой бутон по клавиатурата, той ще се повтаря многократно и ми е бедна фантазията дали от усб-клавиатурата ще може да се оверрайдва нормалната. Бирата има захари. Ще разяде пистите или най-малкото ще направи проводим слой между пистите на бутоните.
То сума ти хора ти разправяха да не даваш високотехнологични играчки на бебок,
Разправях аз , ама приказки.
Да видим днес пораженията какви ще са.
честит ви Велики петък!
И наздраве
старт
програми
принадлежности
екранна клавиатура
- windcolours
външната клавиатура, драги, не работи и ти няма как да не го знаеш, т.к. с Лъчо ти го казахме няколко пъти за последните 3 месеца, а ти обеща да я смениш и си остана с обещаниетоМЪЖжжж написа:Ми боцни онази външната бре. Освен ако не е закъсило шините надолу. USB-то ще работи, но ако е дало на късо клемите на някой бутон по клавиатурата, той ще се повтаря многократно и ми е бедна фантазията дали от усб-клавиатурата ще може да се оверрайдва нормалната. Бирата има захари. Ще разяде пистите или най-малкото ще направи проводим слой между пистите на бутоните.windcolours написа:yжа
с
То сума ти хора ти разправяха да не даваш високотехнологични играчки на бебок, ама...жена!
За вас светът е случаен...и не правите сметка за възможните последствия от действията си. Просто да мине момента....
добре, че беше Нефертити да ме инструктира в скайпа да си пусна екранната клавиатура
мили хора, как ви доде на акъла,че се майтапя с нещо толкова сериозно като компа си:roll:пиша това съобщение сума време, егати.Все едно гоблен шия с таз мишка. Верчето ще ме разбере:winkw:
докато не оправя компа ще съм лаконична в постовете си, може и да зачезна за известно време, щото ситуацията е за сервиз.Да не вземете сега да напускате интересни теми ей!:winkw:
Клавиатурата е мъртва, да живее клавиатурата!:crying:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте