Приятни събота и неделя на всички!
Краят на един ден... (малко снимки)
- Stranniche
- Обратна връзка:
Краят на един ден... (малко снимки)
Ами като няма сняг, да пусна малко море... (Макар че ме е срам след снимките на БоЕВ - мнооого далеч съм от неговото майсторство.
)

-
почти безобидна
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Краят на един ден... (малко снимки)
Къде тва бе, странниче:-)Stranniche написа:
Супер са си снимките:-)
Благодаря...
При тези температури дет са тук, фотото си е съвсем на място....
Приятно и на теб:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
[/quote]
Супер си, Странниче. Много Благодаря. Напомнят ми за моя Таук Лиман през лятото....ма теб още май те нямаше тогава. На хоризонта.
бях изжулил един фото-пис ма то още във стария фор..направо горещината лъхаше от него...20 август беше един от най-горещите дни ...дори по крайбрежието миналата година....
П.П. А Акулища и Акуляци има ли?
Супер си, Странниче. Много Благодаря. Напомнят ми за моя Таук Лиман през лятото....ма теб още май те нямаше тогава. На хоризонта.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Голям фен съм на твоите фотописиKent написа: Супер си, Странниче. Много Благодаря. Напомнят ми за моя Таук Лиман през лятото....ма теб още май те нямаше тогава. На хоризонта.бях изжулил един фото-пис ма то още във стария фор..направо горещината лъхаше от него...20 август беше един от най-горещите дни ...дори по крайбрежието миналата година....
Не помня кога дойдох на хоризонта
П.П. А Акулища и Акуляци тук съм виждала досега само двукраки. Може да има и опашати, не зная...
Последно промяна от Stranniche на 19.01.07, 18:49, променено общо 1 път.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
Олеле!!! Не съм искала да разбивам сърца!почти безобидна написа:Ох! Хубави са!
Ша ми разбие сърцето някой с тия морета тука
у гадната София! Искааааам при моренцетооооо!!!!!:lol:
А София - мислех я за гадна, но вЕрвай ми - има къде къде по-гадни места!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Разбирам те много добре. Обожавам снега и планините...vyara написа:Хубаво е морето, но на мен някак ми липсва голямата снежна зима от едно време. Искам да навали голям пухкав сняг и да заведа децата си на пързалка с шейни. И те милите толкова се радват на снега и си мечтаят за сняг. Ще ми се да направим голям снежен човек, примерно....
Поне малко да завали...
Да пусна ли малко снимки с ланския сняг за утешение или пак ще разбия нечие сърце:-)?
Пускай.Stranniche написа:Разбирам те много добре. Обожавам снега и планините...vyara написа:Хубаво е морето, но на мен някак ми липсва голямата снежна зима от едно време. Искам да навали голям пухкав сняг и да заведа децата си на пързалка с шейни. И те милите толкова се радват на снега и си мечтаят за сняг. Ще ми се да направим голям снежен човек, примерно....
Поне малко да завали...![]()
Да пусна ли малко снимки с ланския сняг за утешение или пак ще разбия нечие сърце:-)?
къде е това? щото не видях мъже, само тази лодка ме смути, ма реших ,че са докаралее персонала! мечтаем си за безлюден островЪ само с некаква прислуга туземци! само язе, бела жена, и никви мъжЕ наоколо, камо ли децА! иони , туземците, ме гледаот као богиня, кват съм си и, и чекат с малкиот праст на левата нога да им загатнем,че сакам да ме нааранат! Ма , как ,бре,братя и сестри, као немам малки пръсте, сите сами многгооо големовати!Stranniche написа:Ами като няма сняг, да пусна малко море... (Макар че ме е срам след снимките на БоЕВ - мнооого далеч съм от неговото майсторство.)
Хитра си ти!anhela написа: къде е това? щото не видях мъже, само тази лодка ме смути, ма реших ,че са докаралее персонала! мечтаем си за безлюден островЪ само с некаква прислуга туземци! само язе, бела жена, и никви мъжЕ наоколо, камо ли децА! иони , туземците, ме гледаот као богиня, кват съм си и, и чекат с малкиот праст на левата нога да им загатнем,че сакам да ме нааранат! Ма , как ,бре,братя и сестри, као немам малки пръсте, сите сами многгооо големовати!
А аз с тези ботуши в снега как ще размахвам пръстчета на туземците?
Panta rhei...
- Stranniche
- Обратна връзка:
ми първо ще ги шашне с ботушлетата и после като почнат да им се кланят , вервай ми, може да им се пишеш първа шамнка на ботушките! Не казвай марка , за да не предизвикаш други богове!Мнемозина написа:Хитра си ти!anhela написа: къде е това? щото не видях мъже, само тази лодка ме смути, ма реших ,че са докаралее персонала! мечтаем си за безлюден островЪ само с некаква прислуга туземци! само язе, бела жена, и никви мъжЕ наоколо, камо ли децА! иони , туземците, ме гледаот као богиня, кват съм си и, и чекат с малкиот праст на левата нога да им загатнем,че сакам да ме нааранат! Ма , как ,бре,братя и сестри, као немам малки пръсте, сите сами многгооо големовати!
А аз с тези ботуши в снега как ще размахвам пръстчета на туземците?
- Глас в пустиня
Е, айде сега - майсторство - нали тук споделяме моменти, преживявания...не сме на конкурс или изложба...Stranniche написа:Ами като няма сняг, да пусна малко море... (Макар че ме е срам след снимките на БоЕВ - мнооого далеч съм от неговото майсторство.)
Харесвам снимките ти, има живот в тях.
Благодаря!:-)
Уаууууууууу
Уаууууууууууу,
страхотни сааааа:)
Благодаря за удоволствието!:)
страхотни сааааа:)
Благодаря за удоволствието!:)