Добро утро
Re: Добро утро
Добро да е!Ън написа:...
Нали уж "по пътя", кога успя и това?
Благодаря!
Panta rhei...
След като свърши пътяМнемозина написа:Добро да е!Ън написа:...
Нали уж "по пътя", кога успя и това?
Благодаря!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
- snowprincess
- Piqndurnik
ехааа, наистина си велик. това май е най-доброто ти произведение до сегаЪн написа:
не знам как да изразя възхищението си!!!
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
би могло с каса вино или бутилка уискиlatrevw написа:...ехааа, наистина си велик. това май е най-доброто ти произведение до сега
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:би могло с каса вино или бутилка уискиlatrevw написа:...ехааа, наистина си велик. това май е най-доброто ти произведение до сега
или с един сърп, че житото е вече натежало
"Спаси си деня!" - Green Light
Хубава е.Ън написа:
Не е ли опасно за теб да нямаш критици в творчеството си?
Имам предвид критични забележки от хората които наистина те познават, харесват и уважават.
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
ГадЪн написа:
Знам те къде живееш...
Бтв, в къщи ли си държиш картините или в кабинета? ЛюбопиПствам просто...
при менGaspode написа:ГадЪн написа:
Знам те къде живееш...
в пустинята
- snowprincess
рисуването му е за разтоварване и удоволствие, защо би трябвало някой да го критикуваПЪТник написа: Хубава е.
Имам предвид критични забележки от хората които наистина те познават, харесват и уважават.
като си прекопаваш градинката, някой прави ли ти забележки (сравнявам двете неща, щото не знам какво друго хоби имаш, а за майка и татко да отглеждат плодове и зеленчуци е удоволствие)

Не казах някой да го критикува, а хора които го познават, харесват и уважават.snowprincess написа:рисуването му е за разтоварване и удоволствие, защо би трябвало някой да го критикуваПЪТник написа: Хубава е.
като си прекопаваш градинката, някой прави ли ти забележки (сравнявам двете неща, щото не знам какво друго хоби имаш, а за майка и татко да отглеждат плодове и зеленчуци е удоволствие)
Такива хора предават друго значение на думата"критика".
Да, съгласен съм с теб, че не е нужно някой да го критикува за да добие по-обширен поглед върху сътвореното.
Мислиш ли, че мнението ми е неуместно в случая?
ако добавиш и чук, нещата добиват ясни форми...Нефертити написа:ELBI написа:би могло с каса вино или бутилка уискиlatrevw написа:...ехааа, наистина си велик. това май е най-доброто ти произведение до сега
не знам как да изразя възхищението си!!!:rotfl24:
или с един сърп, че житото е вече натежало
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
подозирах, че тук пише някой дух от забравена в пустинята лапма...Нефертити написа:при менGaspode написа:ГадЪн написа:
Знам те къде живееш...
в пустинята
:rotfl24:
- snowprincess
не, но според мен, след подобно мнение трябва да има малко повече обяснение, за да се възприеме въпроса като добронамеренПЪТник написа: Не казах някой да го критикува, а хора които го познават, харесват и уважават.
Такива хора предават друго значение на думата"критика".
Да, съгласен съм с теб, че не е нужно някой да го критикува за да добие по-обширен поглед върху сътвореното.
Мислиш ли, че мнението ми е неуместно в случая?

ELBI написа:подозирах, че тук пише някой дух от забравена в пустинята лапма...Нефертити написа:
при мен
в пустинята
:rotfl24:
да,
няма нищо случайно,
и подозренията ти също
това лапма- лампа ли е или нещо друго загадъчно и мистериозно?
http://vbox7.com/play:f5134998
Бат Браян (да не се бърка с Бат Бойко) пее в пустинята на своята Нефертити .... романтика и от към пясъци, и от към дюни, и от към оазиси ... отивам (без да умирам) да хапна нещо по случай обеда днес.
Готин е Браян ... изпуснах му концерта преди 2-3-4 години заради една командировка в Рим... дано пак намине насам!
Готин е Браян ... изпуснах му концерта преди 2-3-4 години заради една командировка в Рим... дано пак намине насам!
Приемам критики, да. Особено, ако са такива, които ще подобрят работата ми. Даже и в Снимка.бг. съм написал, че ще се радвам на всякакви отзиви, за съжаление- такива почти липсват. Само два- три и то все положителни. В блога беше същото.ПЪТник написа: Хубава е.
А за опасно- не мисля. В смисъл опасно, за да не се възгордея ли нещо?

Стига рева:lol:, ами я кажи турнали го онова творение в офиса? И харесват ли го хората? или не...Gaspode написа:ГадЪн написа:
Знам те къде живееш...

Мисля, че критики в смисъл да не се отпуснеш, а да ти действат като стимул.Ън написа:Приемам критики, да. Особено, ако са такива, които ще подобрят работата ми. Даже и в Снимка.бг. съм написал, че ще се радвам на всякакви отзиви, за съжаление- такива почти липсват. Само два- три и то все положителни. В блога беше същото.ПЪТник написа: Хубава е.
А за опасно- не мисля. В смисъл опасно, за да не се възгордея ли нещо?Ако взема да продавам, тогава ще е опасно
Но аз нямам такива намерения.
Според теб защо липсват критики от приятели?
От картината ли е или от приятелите?
Е, ти много фундаментално подхождаш. Как да ти отговоря или на себе си да отговоря. Ако кажа, че е от картините, значи, че съм се самозабравил. Ако кажа, че е от приятелите, значи нямам истински приятели...ПЪТник написа: Според теб защо липсват критики от приятели?
От картината ли е или от приятелите?
Ами...
давайте- критикувайте ме. Аз все си мисля, че тук имам истински приятели...

Повечето хора тук не сме професионалисти в живопистта и казваме просто дали нещо ни харесва или не. Може би за смислена критика да се попита някой художник. Най-добре няколко художника... А - може и няколко художнички. А може и да се изпие по вино с тях. А може и ... леле, оспамих темата