Получих го в писмо. Ама истинско писмо, не по мейла.
Ето го.
Мъжемелачката, ако може, нека направи каквото може.
очакваш мъжемелачката да намери веднага на кого да надене плетката?Мнемозина написа:(не съм кихнала) за филм.
Ето го.
Мнемозина написа:(не съм кихнала) за филм.
Ето го.
Правилно, защо да чакате мъжемелачката.Semiramis написа:Мнемозина написа:(не съм кихнала) за филм.
Ето го.
на четвърто оглеждане видях къде пише, че е филм
и сега каквоооооооооооооо
първите 3 бяха в плетката и какво би/ прозирало под неяSemiramis написа:Мнемозина написа:(не съм кихнала) за филм.
Ето го.
Не се разбира в кой момент е взета мярката и затова попитах може ли да се разтяга плетката.ELBI написа:първите 3 бяха в плетката и какво би/ прозирало под неяSemiramis написа:Мнемозина написа:(не съм кихнала) за филм.
Ето го.
Уф, имах нужда от женска подкрепа в тая тема.Semiramis написа:Мнемозина написа:(не съм кихнала) за филм.
Ето го.
Не, там е работата.ПЪТник написа:Английски ластик ли е плетката?Мнемозина написа:(не съм кихнала) за филм.
Ето го.
Мисля, че са два налице и две наопъки, кройката не ми харесва.Мнемозина написа:Не, там е работата.ПЪТник написа:Английски ластик ли е плетката?Мнемозина написа:(не съм кихнала) за филм.
Ето го.
И полуанглийски ластик не е.
Лицева плетка и само на едно място "иди-ела". Но тук са важни наметките и свивките и там само Мъжемелачката може да се справи.
Мнемозина написа: Уф, имах нужда от женска подкрепа в тая тема.
Сега - не знам.
Франсетата да му мислят, явно имат проблеми с плетките.
О, да, много са неудобни, разбира се. Особено като видиш, че и плетачката е плетач, и какво пише най-отгоре....Semiramis написа:ами... аз имам време да мина само през темите с картинки и лекички такива...
това ми е оправданието, не че ме интересува нещо конкретно тука
плюс това гледах с анализиращ поглед
и разсъждавах що това нещо е от мека прежда..
и какво са искали да кажат в посока властта на мъжете
и разни други неудобни разсъждения
..
според плаката - мисленето им е останало на заден план - всичко са оставили в ръцете на ... бабите плетачки....Мнемозина написа:Уф, имах нужда от женска подкрепа в тая тема.Semiramis написа:Мнемозина написа:(не съм кихнала) за филм.
Ето го.
Сега - не знам.
Франсетата да му мислят, явно имат проблеми с плетките.
кво ти приказване - даже не е за гледане...Мнемозина написа:...Изобщо май не е за приказване много-много.
Ми такава лесна плетка лицева, само главичката е опаки-още по-лесна, мъж ще да е , жена все някой преплетка и дупки, фантазия щеше да приложиМнемозина написа:О, да, много са неудобни, разбира се. Особено като видиш, че и плетачката е плетач, и какво пише най-отгоре....Semiramis написа:ами... аз имам време да мина само през темите с картинки и лекички такива...
това ми е оправданието, не че ме интересува нещо конкретно тука
плюс това гледах с анализиращ поглед
и разсъждавах що това нещо е от мека прежда..
и какво са искали да кажат в посока властта на мъжете
и разни други неудобни разсъждения
..
Сигурно не е случайно и съвпадението на заглавието с това на Бурдийо.
Изобщо май не е за приказване много-много.
Мнемозина написа: О, да, много са неудобни, разбира се. Особено като видиш, че и плетачката е плетач, и какво пише най-отгоре....
Сигурно не е случайно и съвпадението на заглавието с това на Бурдийо.
Изобщо май не е за приказване много-много.
имам, но не са нови - стари като светаНефертити написа:нямаш ли идеи?ELBI написа:и как трябва да се успокоява убоденото и сърбящото...Нефертити написа:Леле, тая вълнена прежда представяте ли си я надяната. Как боде и сърби
:rotfl24:
само да внимаваш с "р"-то ...Semiramis написа:...кажи какво пише отгоре, френският го карам по усет
значи са изпитани и работят,ELBI написа:имам, но не са нови - стари като светаНефертити написа:нямаш ли идеи?ELBI написа:и как трябва да се успокоява убоденото и сърбящото...Нефертити написа:Леле, тая вълнена прежда представяте ли си я надяната. Как боде и сърби
тези неща не се правят с лист и молив - 3Д изпълнение е - хем финно и нежно, хем без колебание и без да се чува френското "р"...Нефертити написа:значи са изпитани и работят,ELBI написа:имам, но не са нови - стари като светаНефертити написа:нямаш ли идеи?ELBI написа:и как трябва да се успокоява убоденото и сърбящото...Нефертити написа:Леле, тая вълнена прежда представяте ли си я надяната. Как боде и сърби
пиши рецептата
поррррррррррркуаELBI написа:само да внимаваш с "р"-то ...Semiramis написа:...кажи какво пише отгоре, френският го карам по усет
Не, еманципиран плетач е. И не е ясно дали ролите са обърнати, или променени - докато не се гледа филмът.Semiramis написа:
защо плетачката е плетач?
това е еманципирана плетачка
обърнати роли
ако фалосът не се изтърква при ..употреба на нестандартните места,
то той спокойно си измръзва при настъпване на ледниковите периоди
тук някъде следва извода, че размерът зависи от плетачката
което е и онагледено
нали
кажи какво пише отгоре, френският го карам по усет
knitting man - КЛИКАЙ ТУК!!!Мнемозина написа:
Не, еманципиран плетач е. И не е ясно дали ролите са обърнати, или променени - докато не се гледа филмът.
И аз го карам по усет, но според спомените ми от Френската революция за равенството иде реч.

Ти пък сега...majemela4ka написа:
п.п. к`во да помагам? да му вземем здравето?! упс... мярката:rotfl24: