Туземец, пар фавор, имам гиест! Айне шоколадо тайфонадо фор the lady, schelle, aber diese schone camera sapunen ist waiting fur Sie!Мнемозина написа:За мен - шоколадов тайфун, моля.Stranniche написа:Ами аз по принцип съм мирен човек, но нещо нямам пари за наддаване...anhela написа:аре с,ега ще се бием ли или че се трепем, или со кротче ке наддаваме!Stranniche написа:Изпуснах урагана, но като нищо ще дам 200 долара да кръстят някой такъв микроб на свекървата!сър Айвънхоу написа: Е, по-добре е от това някой микробиолог да кръсти открития от него силно опасен и убийствен вирус, бактерия или тям подобен микроб на името на жена си, като подарък за рожденния й ден...
Само да знаех къде да дам поръчката.
макар че аз ако има неква алкохолна буря искам даже да ме спонсорирате да е на СВЕКЪРА!
Затова за да не се-ме , предлагам да се разберем като циЛИвилизовани хора - микробът за моята свекърва, а алкоГолната буря - за твоя свекър.
pardon mois! Je ne pas parle суч толкоз языки! егейш шейгедре!Немаам сили ви го пишем на маДжарски, ма хай наздраве!