у вас е весело...windcolours написа:Тва е нищо! На съвестта на Дамян лежи СД уредбата ми, пералнята редовно я препрограмира, фурната работи нон стоп, щото и нея знае как да пуска, да не говорим за изядената хлебарка и разпилените по земята книги от първите два рафта на библиотеката ми- подът е покрит с Дикенс, Камю и ХесеНефертити написа: Леглото лесно го напускам превантивно,
но комп-а вече доста ме отплесва,
вие сте виноФни мноооо
ей и сега:
-разлят айран
изрисувани крачета
за тапета да не споменавам
готвим 2 картини едновременно, ама то близнаци кво да очаквам
Сега е хванал касетофона за антената и го влачи наоколо като шейна....
аз сигурно услужливо съм позабравила подобни дреболии (разляти айряни и подобни, тапети и др.)..
щото отдавна, може би...
ама имаше разни дреболийки... по-запомнящи се...
- баница в CD-то (за касетофон със CD говоря, с горен капак и мноооого симпатично копче за отваряне и затваряне... резултатът ви е ясен)
- билетче във флопито на чисто новия комп... почти беше занесен в сервиза, ама баща му се сети да светне с фенерче и да провери кво и как...
- бюро, равномерно покрито с грис, направени в това покритие с гумите на колите равни улеи (за да могат количките да се движат по зададена траектория, преди да паднат със замах на специално отредено място на пода), в улеите (плюс още навсякъде другаде) налят сок (щото на равно и сухо не е интересно), а всичките коли надлежно смазани с маргарин (плюс облегалката на един диван, седалката на едно кресло и т.н...) всичкото това - за 10-те мин мое миене на чинии или нещо подобно (аз в кухнята, той в хола) след закуска и 2 въпроса от сорта - какво правиш, маме.. и отговори - `грая си...
почти като във вица:
- Иванчо, какво правиш?
- Нищо, тате...
- Веднага да престанеш!!!