Да отворим ли очите на жените?

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

според мен
съсипването на образованието ни далеч не е случаен процес
нито хаотичен
наскоро си говорихме с един родител
на една родителска за това какво имахме като предимство пред запада
и какво точно правеше тук сорос още преди официалните промени
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

TerE написа: аз в 5 клас се втрещих, като видях в учебника по английски тема за Биг Брадър
учителката, обаче, я подмина
стига бе!:shocked: Директно изключвам хлапето от училище..Биг Бадър! Как ли пък не!:shocked:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
TerE

Мнение от TerE »

windcolours написа:
TerE написа: аз в 5 клас се втрещих, като видях в учебника по английски тема за Биг Брадър
учителката, обаче, я подмина
стига бе!:shocked: Директно изключвам хлапето от училище..Биг Бадър! Как ли пък не!:shocked:
е... заради един биг брадър... бях се подготвила да приключа темата с тезата, че вкъщи не се гледа (света истина) и точка
пък и учителката я подмина :winkw:
бе, ще взема да го потърся тоя учебник, забравила съм как беше поднесена темата и какво щяха да разискват... :roll:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Проблемът е колкото в учебниците, толкова и в програмата. Даже много повече.

Бях писала, че сегашният министър на образованието беше първият, който каза нещо разумно в тази посока, но засега само го каза. И като се знае за какво става дума, едва ли ще се мине към действия.

Всичките тези БигБрадъри и прочие глупости, между другото, са резултат от идеята за "достъпност и привлекателност на учебниците". За понятност, приближаване до децата и за свързване на учебния материал с реалния живот.
Честито на печелившите... :bigsmile:
Panta rhei...
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Мнемозина написа:
Всичките тези БигБрадъри и прочие глупости, между другото, са резултат от идеята за "достъпност и привлекателност на учебниците". За понятност, приближаване до децата и за свързване на учебния материал с реалния живот.
Вече почвам да се чудя коя е по-малката злина - неразбираемите писания като това за "хигиенните правила в компютърните игри" или достъпността на материала в лицето на помии като Биг Брадър :mad:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

windcolours написа:
Мнемозина написа:
Вече почвам да се чудя коя е по-малката злина - неразбираемите писания като това за "хигиенните правила в компютърните игри" или достъпността на материала в лицето на помии като Биг Брадър :mad:
що трябва да избираш между 2 злини? Има и не-злини :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

ELBI написа:
що трябва да избираш между 2 злини?
ми щото началното образование така или иначе е задължително.:-)
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа:
Мнемозина написа:
О, няма по-малка тук. И двете са големи, че не можеш и да си ги избираш, ами са ти ги избрали. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

мда, това е тъжното
даже трагичното
Публикувай отговор