Друг въпрос,

Все същите
Аватар
Мнемозина

Друг въпрос,

Мнение от Мнемозина »

който ми блуждае в мислите.

По повод на интересните и напълно неочаквани за всички нас :grin: разкрития за НЕХ, електроразпределителните дружества и обещанията, че нещата няма да останат така.
А и долавяйки с периферно зрение какво друго се случва из държавата и изпадайки в усещането, че където и да копне БатБойко из нея, излизат трупове,

аз, дето винаги съм си мислела колко неща не са както трябва и че докато не се променят все ще е едно такова кално, се запитах:

ако изровят всичките кирливи ризи, дали ще се оправим? :roll:

Изобщо какво става в момента според вас, които следите по-детайлно, в китната ни Родина, и накъде сме тръгнали?

Предпочитам позитивните и оптимистични отговори, ако обичате. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Re: Друг въпрос,

Мнение от Kent »

Мнемозина написа:който ми блуждае в мислите.

По повод на интересните и напълно неочаквани за всички нас :grin: разкрития за НЕХ, електроразпределителните дружества и обещанията, че нещата няма да останат така.
А и долавяйки с периферно зрение какво друго се случва из държавата и изпадайки в усещането, че където и да копне БатБойко из нея, излизат трупове,

аз, дето винаги съм си мислела колко неща не са както трябва и че докато не се променят все ще е едно такова кално, се запитах:

Изобщо какво става в момента според вас, които следите по-детайлно, в китната ни Родина, и накъде сме тръгнали?

след 20 години се отпушиха мръсните тръби и сега вечи ше крадем по европейски лекичко и със страх
п.п. масларова като заоре някой паркет с носа си, съвсем ше се успокоя
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Мнемозина написа:
Е щом е така, ще ти отговоря с прословутия виц: "Песимистът казва, че по-лошо не може да стане... А оптимистът му опонира: Може, можееее......" :cool:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Мнемозина написа:
Аз казах какво мисля тук

П.П. Сега са наред крупните престъпнички източващи бюджета! :rotfl24:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:
след 20 години се отпушиха мръсните тръби и сега вечи ше крадем по европейски лекичко и със страх
п.п. масларова като заоре някой паркет с носа си, съвсем ше се успокоя
:lol::lol::lol:
Мислиш ли го наистина или пак се шегуваш?
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

windcolours написа:
Мнемозина написа:
Е щом е така, ще ти отговоря с прословутия виц: "Песимистът казва, че по-лошо не може да стане... А оптимистът му опонира: Може, можееее......" :cool:
Почти успя с оптимизма, благодаря. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:
Аз казах какво мисля тук

За първото е ясно, че е така, но въпросът ми е друг.
Дали тоталното разбутване на всичко би могло да доведе до по-добро положение на нещата?
Това да се хванеш да управляваш ми се вижда все по-смахнато.

Иначе - да. И за някакви колосални скрити суми от наеми пишеха тия дни. Изобщо - работи се по всички фронтове. :lol:
Panta rhei...
І

Мнение от І »

Мнемо, ш`съ упраим!
Както Тошко Колев каза навремето:
"Ш`съ обърнем кръгом и ще тичаме обратно на навалицата. Все некога ще ги стигнем! /срещнем/" :rotfl24:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

МЪЖжжж написа:Мнемо, ш`съ упраим!
"Ш`съ обърнем кръгом и ще тичаме обратно на навалицата. Все некога ще ги стигнем! /срещнем/" :rotfl24:
Да бе.
И 45 години встрани.
Тука ще стане втора тема за вицове направо. :grin::blum:
Panta rhei...
І

Мнение от І »

Мнемозина написа: Да бе.
И 45 години встрани.
Не само, не само... :cool: Продължаваме встрани.

novini.dir.bg/2010/04/13/news6196817.html
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
Ън написа:
Аз казах какво мисля тук

За първото е ясно, че е така, но въпросът ми е друг.
Дали тоталното разбутване на всичко би могло да доведе до по-добро положение на нещата?
Това да се хванеш да управляваш ми се вижда все по-смахнато.

Иначе - да. И за някакви колосални скрити суми от наеми пишеха тия дни. Изобщо - работи се по всички фронтове. :lol:
Съжалявам, че не мога да ти отговоря оптимистично.
В началото на мандата си мислех, че ще се забавлявам с популизми, народняшко и бащинско опвендение от страна на Бойко и тотална липса на каквато и да е управленска последователна логика.

Сега вече всичко ми прилича на смяна на гарнизона - отстраняваме от важните постове предишните и слагаме наши верни хора. Всичко това с все по-клонящо към авторитаризъм поведение спрямо обществото като цяло - доколтото това понятие изобщо е валидно за БГ.

Чакам да видя кой ще е месията след ББ.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Мнемозина написа:който ми блуждае в мислите.

изравянето на кирливите ризи е важно и необходимо за да престане да битува "ненаказуемостта" в обществото. Без него няма оправяне. Обаче това е необходимо, но не и достатъчно условие. Трябва също визия къде и как се отива. Каквато за сега не виждам. Дано да се появи.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

МЪЖжжж написа:Мнемо, ш`съ упраим!
освен ако случайно пък взел ги е, да си ги сложи отзад
(става въпрос на задното стъкло)
:cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

МЪЖжжж написа:
Мнемозина написа: Да бе.
И 45 години встрани.
Не само, не само... :cool: Продължаваме встрани.

novini.dir.bg/2010/04/13/news6196817.html
Да, и аз си мислех, че неусетно станаха 65.
Макар че тук в твоя линк вече прилича на въртене в кръг от недобрите.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

pocti_bezobidna написа:
В началото на мандата си мислех, че ще се забавлявам с популизми, народняшко и бащинско опвендение от страна на Бойко и тотална липса на каквато и да е управленска последователна логика.

Сега вече всичко ми прилича на смяна на гарнизона - отстраняваме от важните постове предишните и слагаме наши верни хора. Всичко това с все по-клонящо към авторитаризъм поведение спрямо обществото като цяло - доколтото това понятие изобщо е валидно за БГ.

Е да, ама като им се стреснат насреща, те бият отбой. Не ми се вижда много месианско и авторитарно това. :huhthink:
Иначе за смяната на гарнизона... не го ли правеха всички? И не е ли в реда на нещата при една, хм, демокрация?
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

ELBI написа:
изравянето на кирливите ризи е важно и необходимо за да престане да битува "ненаказуемостта" в обществото. Без него няма оправяне. Обаче това е необходимо, но не и достатъчно условие. Трябва също визия къде и как се отива. Каквато за сега не виждам. Дано да се появи.
Да.
Май точно в това е проблемът.
Да се разрови миналото е едно, да се подреди бъдещето - друго.
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

това ти думам, моме Калино :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Мнемозина написа:
няма, щото в момента се "кирльосват" едни други ризи... та после някой ще трябва и тях да вади...

инак, относно ББ... ми... май трябва да му казваме "Бат'Гошо", щото нали св.Георги победил змея, пък ББ победи триглавата ламя...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

pocti_bezobidna написа:
абсолютно точно!
pocti_bezobidna написа:Чакам да видя кой ще е месията след ББ.
Слави Трифонов, ... Гоце,... абе... ще се намерят "верни патриоти"...
annonymus

Мнение от annonymus »

Мнемозина написа:
pocti_bezobidna написа:

Е да, ама като им се стреснат насреща, те бият отбой. Не ми се вижда много месианско и авторитарно това. :huhthink:
Иначе за смяната на гарнизона... не го ли правеха всички? И не е ли в реда на нещата при една, хм, демокрация?
Бият отбой като се разпищят държавните служители, че не си дават надбавките за дрехи и талоните за храна.
друго си е да те възпитават по телевизора с арести, полицейщина и други хватки.
айде бе! все едно не сме ги виждали тия неща.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Намерих и аз къде да търся оптимизъм. :grin:
Panta rhei...
Публикувай отговор