А аз се чудя що мъж ми не иска повече да ми разваля фигурата! Направо толкова се разчувставах, че се даже размечтах догодина и Женята да ме дари с кърпа,пардон, ..... с дете за рождения ден
Божее!
Едно време какви звезди, к'ви гейове имаше- Жан Маре, Рок Хъдсън, Фреди [сантиментални сълзи], о сега кви педерасти отвратни се навъдиха![Видях зъбките на Дракула, искаха да ме ухапят]vyara написа:А, и аз гледах малко ("Горещо", тече в момента), но някак ми дойде в повече. Бе тая Венета да не й плащат да му прави реклама на тоя.Двама дебелаци ми се правят на звезди и на не знам си кво още. Хубаво, че напоследък не гледам много телевизия.
аз си чета жълтите вестниковки за тияanhela написа:Тия хора направо ме разплакаха от трогване - за рождения ми ден са решили да ми подарят бебе!![]()
А аз се чудя що мъж ми не иска повече да ми разваля фигурата! Направо толкова се разчувставах, че се даже размечтах догодина и Женята да ме дари с кърпа,пардон, ..... с дете за рождения денот умиление!
Божее!
Не разбрах:shy::( За какво си говорите тук, хора:blink::shocked:anhela написа:Тия хора направо ме разплакаха от трогване - за рождения ми ден са решили да ми подарят бебе!![]()
А аз се чудя що мъж ми не иска повече да ми разваля фигурата! Направо толкова се разчувставах, че се даже размечтах догодина и Женята да ме дари с кърпа,пардон, ..... с дете за рождения денот умиление!
Божее!