от тема на темаRemmivs написа:Хубав съм, бе! :+)сър Айвънхоу написа:брей... мноу добре си излезнАл...
и
от линк на линк
от тема на темаRemmivs написа:Хубав съм, бе! :+)сър Айвънхоу написа:брей... мноу добре си излезнАл...
Ям корени, листа и цвят от глухарчета /ако не забравя утре ще ги снимам в двора/ , не гладувам, виждам и листата на магарешкия трън вече растат, за лятото съм осигурен с храна.[/quote]ПЪТник написа:windcolours написа:стой си гладен тогава....ПЪТник написа:
Не ям любовници
За втората снимка от автора:TerE написа:втората е като картина, много красиво се е получило:-)Ън написа:В профи форума ни има маниаци фотографи. Последните им творения-
първата не я виждам

Тарикат! Знаеш какво да ядешEllhnida написа:Ям корени, листа и цвят от глухарчета /ако не забравя утре ще ги снимам в двора/ , не гладувам, виждам и листата на магарешкия трън вече растат, за лятото съм осигурен с храна.ПЪТник написа:windcolours написа:стой си гладен тогава....ПЪТник написа:
Не ям любовници
личен архивсър Айвънхоу написа:След като има "вицове", "песни" и "кулинария"... що да няма и "фото"?
та... ако сте съгласни, тук може да си "мерим обективите"...
.

Хайде де, тези дето рият в помията за предпочитане ли са?inj написа:Паейа не уважавам - много неща дет са плували има в нея. Паржоли става ли? Обикновено хладилника е зареден с тях. И бира разбира се - кеф ти нормална, кеф ти лимонова. Сангрия-та не е нищо особено, друго си е домашната ракийка. Пък който иска да бъде почерпен, да заповяда на гости
Вече място имаме.

интересното е, че снимкат изглежда, като че ли съм я обработвал, а всъщност не съм...Мнемозина написа:Я, какъв жълт залез...
А облаците наистина са като нарисувани...
Благодаря!
Значи си я снимал обработена. Тъй реши логиката. Ми.сър Айвънхоу написа:интересното е, че снимкат изглежда, като че ли съм я обработвал, а всъщност не съм...Мнемозина написа:Я, какъв жълт залез...
А облаците наистина са като нарисувани...
Благодаря!
па сичко ли требе да показвам на един път?
Pentax *ist DSЖитената Питка написа:Кво си си взел бе, ненагледен? м?сър Айвънхоу написа:п.п. определено май ще трябва да си зема една 500 или 800-тица
тъмни, ама евтини...Житената Питка написа:Това са едни доооооооста тъмни обективи, да не говорим че Самянг... не са ми познати като качество всъщност де, не съм ги чувал...
Защо са ти такива дълги, какво ще снимаш с тях?
БоЕВ написа:Евтиното излиза скъпо накрая!:bigsmile:сър Айвънхоу написа:
тъмни, ама евтини...инак ако реша да снимам самолетчета, ще митрябва по-далекобоен обектив...
инак знам, че съм с тъмни обективи. ама мисля да мина скоро на твърди и светли обективи.
Да му имаш втория акъл на българина - шегуват се патили ора!:lol:сър Айвънхоу написа:
ама още ме е яд, що си продадох навремето с лентовия пентакс и всичките обективи!
БоЕВ написа: Да му имаш втория акъл на българина - шегуват се патили ора!:lol:
Не е лошо да си откупиш и един шерпа - да ти носи раниците с обективи, щото от завъртане и отвъртане ще станеш като във филма на Чаплин "Модерни времена" и едва ли ще ти остане много време за снимане.
Но пък ще избиваш рибата, ще всяваш респект, и ще си нумероуно сред незнаещите където се появиш.
сър Айвънхоу написа:БоЕВ написа: Да му имаш втория акъл на българина - шегуват се патили ора!:lol:
Не е лошо да си откупиш и един шерпа - да ти носи раниците с обективи, щото от завъртане и отвъртане ще станеш като във филма на Чаплин "Модерни времена" и едва ли ще ти остане много време за снимане.
Но пък ще избиваш рибата, ще всяваш респект, и ще си нумероуно сред незнаещите където се появиш.![]()
![]()
Да бе, първият път дойде с един куфар в Пловдив, явно за да ме респектираБоЕВ написа:Да му имаш втория акъл на българина - шегуват се патили ора!:lol:сър Айвънхоу написа:
ама още ме е яд, що си продадох навремето с лентовия пентакс и всичките обективи!
Но пък ще избиваш рибата, ще всяваш респект, и ще си нумероуно сред незнаещите където се появиш.

ма тва беше по-малката чанта... имам и по-голямаЪн написа:
Да бе, първият път дойде с един куфар в Пловдив, явно за да ме респектира
Аз му викам къде с тия дисаги, нали шси ходиш после, а той вика- тва е фотоапарата...