ма пък и доказателство за валидност са дали....
понеже е старо, може и да си имате вече инсталирано такова....
Kent написа:скоро ше има и конзоли със спецефична форма и дълбочина за скайп и ше се възбуждът от вибрациите на гласните струни, говори ми говори ми "карашо, горбачов, перестройка..."*
*- Риба наречена Уанда:lol:
сър Айвънхоу написа:аз затова само пиша на скайпчето... щото много мразим да ме анализират...
Ами бъди!Semiramis написа:по скайп
![]()
понеже е старо, може и да си имате вече инсталирано такова....?
ако направят нещо, което прави психо-тест на потребителя, като поиска да го включиш в контактите си...
искам да съм ретроооооооооооооооооооооо
не те разбрах за комплекса ...Мнемозина написа:
Ами бъди!
Чатът по-ретро ли е от говоренето?
Аз пък днес напук на това, дето го писах в темата на Сноу, се освободих от един комплекс.
Може да е за малко, де.
признавам, бре, имал съм контакти с харМоника...Semiramis написа:и мислех да помоля първия който пише по темата да пробваме детектора..
с въпрос имал ли е контакти с Моника
ама няма да помоля де..
Semiramis написа:не те разбрах за комплекса ...Мнемозина написа:
Ами бъди!
Чатът по-ретро ли е от говоренето?
Аз пък днес напук на това, дето го писах в темата на Сноу, се освободих от един комплекс.
Може да е за малко, де.
става въпрос за она тема, в която каза, че сме хърбел и щърбел с говоренето ли...
тоя детектор луд ще стане.
Верно ли?:lol: Няма да използваш вече сложни думички?! Браво!Мнемозина написа:
Може да е за малко, де.

Semiramis написа:

не съм чела дали правитеМнемозина написа:
:lol::lol:
Той няма да мери... как им се викаше... граматики, ами други работи някакви. Спокойно, ще оцелее.
Не, другата, в която Сноу ни питаше правим ли.
Кое е така? Което не можеш да изкажеш ли? Ми, така е...Semiramis написа:
не съм чела дали правите:lol:
и имах предвид, че може да звучи неистинно за нормално ухо, но всъщност да е вярно заради интонацията
ето, не мога да се изкажа
ама е така:lol:

Като кажеш така и само глупости ми идват в главата.Ън написа:Верно ли?:lol: Няма да използваш вече сложни думички?! Браво!Мнемозина написа:
Може да е за малко, де.
ммм...това с фррренско рррр..сър Айвънхоу написа: признавам, бре, имал съм контакти с харМоника...
Това е много често срещано.Semiramis написа: не съм чела дали правите:lol:
и имах предвид, че може да звучи неистинно за нормално ухо, но всъщност да е вярно заради интонацията
ми помоли:lol: а коя е моника дъ ге:blink:Semiramis написа:сър Айвънхоу написа:аз затова само пиша на скайпчето... щото много мразим да ме анализират...и мислех да помоля първия който пише по темата да пробваме детектора..
с въпрос имал ли е контакти с Моника
ама няма да помоля де..
ще ми се падне някой глух детектор ... ще взема да те гледам с предразсъдъци...Kent написа:
ми помоли:lol:
аааа....това вече са други персонажиМнемозина написа:Това е много често срещано.Semiramis написа: не съм чела дали правите:lol:
Но нали детекторът трябва да прави обратното: когато звучи истинно за нормалното ухо, да ни казва, че не е вярно въпреки интонацията.
Или?
аз не лъжа често бе:lol:Semiramis написа:ще ми се падне някой глух детектор ... ще взема да те гледам с предразсъдъци...Kent написа:
ми помоли:lol:
не искааааааааам
Kent написа:
аз не лъжа често бе:lol:
моника люински ли имахте впредвид
друга не познавам
имахме и една моника в училище
ма не ставаше
в живота едно от забавните неща е, че за различните хора истината/действителността е различна. Ерго - и лъжите са различни. Така се стига до моменти, когато 2 противоположни точки/позиции са ... еднакво верни - просто си зависи от носителят на "истината".Semiramis написа:по скайп
![]()
понеже е старо, може и да си имате вече инсталирано такова....?
ако направят нещо, което прави психо-тест на потребителя, като поиска да го включиш в контактите си...
Те тВа все едно аз съм го казала!ELBI написа:
в живота едно от забавните неща е, че за различните хора истината/действителността е различна. Ерго - и лъжите са различни. Така се стига до моменти, когато 2 противоположни точки/позиции са ... еднакво верни - просто си зависи от носителят на "истината".
Философии, бла, бла, бла.. Гадно време, гадни неща се сипят нежелани, гадни промени на планове... обаче животът (все още) продължава и сме в него. Ерго - усмихваме се
няма да говорим, само ще пишемSemiramis написа:по скайп

а направо такава за прикачване на мислиsnowprincess написа:няма да говорим, само ще пишемSemiramis написа:по скайп
важното е да не измислят програма за четене на мисли
"Кри-кри" още не съм си го прикачил.Нефертити написа:те го те,МЪЖжжж написа:Ми давай да си говорим де!
един с прикачен файл
:rotfl24:
ми то не е човек,
цяла нощ може да ти говори.
Времето е гадно:mad:Semiramis написа:добро утро!
Пих дъъъълго кафе на терасата. Навън е мокро и сънливо, но на мен ми е любимото време. Листата на дърветата отвън са целите в капчици( Мислите ми се прочистват

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНО!snowprincess написа: важното е да не измислят програма за четене на мисли