Когато искаш да затвориш вратата, много е важно котката да е от правилната според нея страна. Ако не е, все едно, че не си затворил вратата.
Номерът е да разбереш какво иска котката.
мноо котки в тоз живот. А понякога и вали дъжд и обърква всичките ни планове...Мнемозина написа:резултат от собствен опит.
Когато искаш да затвориш вратата, много е важно котката да е от правилната според нея страна. Ако не е, все едно, че не си затворил вратата.
Да, защото котките и спят. А понякога даже мъркат.ELBI написа:
мноо котки в тоз живот. А понякога и вали дъжд и обърква всичките ни планове...
иначе ... даже в най-гадните дни се случват чудеса - за час или два, но нещо готино. Понякога не се случват. Абе тия котки...
затова не трябва да се ходи с тъмни очила... и да си носи бинокълчето човек, ако се наложиМнемозина написа:Да, защото котките и спят. А понякога даже мъркат.ELBI написа:
мноо котки в тоз живот. А понякога и вали дъжд и обърква всичките ни планове...
иначе ... даже в най-гадните дни се случват чудеса - за час или два, но нещо готино. Понякога не се случват. Абе тия котки...
Случват се. По-големи, по-мънички, но се случват. Стига да успееш да ги видиш.
очила -да,ELBI написа:
затова не трябва да се ходи с тъмни очила... и да си носи бинокълчето човек, ако се наложи
Прекалила е с водката, горката.jazz написа:имахМнемозина написа:Котка гледал ли си? Щото "имал ли си" няма да е точният въпрос.
Изводът ми е много изстрадан.
сиамска
казаха
че ядяла само гъши пастет
след една студентска коледа/нова година
хрупаше кисели краставички
от буркан
що питаш
правиш такъв отвор на всички врати и си решаваш проблема, ще може и куче да си вземетеМнемозина написа:резултат от собствен опит.

Още една поука- когато вариш яйца е добре да ги дръпнеш от огъня преди водата да е извряла напълно:winkw:Мнемозина написа:резултат от собствен опит.

Да кажа и аз нещо полезно: Никога не се карай с изморена или отпочинала жена.Ън написа:Още една поука- когато вариш яйца е добре да ги дръпнеш от огъня преди водата да е извряла напълно:winkw:Мнемозина написа:резултат от собствен опит.
или мъжПЪТник написа:Да кажа и аз нещо полезно: Никога не се карай с изморена или отпочинала жена.Ън написа:Още една поука- когато вариш яйца е добре да ги дръпнеш от огъня преди водата да е извряла напълно:winkw:Мнемозина написа:резултат от собствен опит.
той казва, че всяка жена може от нищо да направи скандал, няма значение дали е уморена или отпочинала, и няма смисъл да се караш с неяGreen Light написа:или мъжПЪТник написа:Да кажа и аз нещо полезно: Никога не се карай с изморена или отпочинала жена.Ън написа:Още една поука- когато вариш яйца е добре да ги дръпнеш от огъня преди водата да е извряла напълно:winkw:Мнемозина написа:резултат от собствен опит.

А Грийн казва, че това го може не само жена!snowprincess написа:той казва, че всяка жена може от нищо да направи скандал, няма значение дали е уморена или починала, и няма смисъл да се караш с неяGreen Light написа:или мъжПЪТник написа:Да кажа и аз нещо полезно: Никога не се карай с изморена или отпочинала жена.Ън написа:Още една поука- когато вариш яйца е добре да ги дръпнеш от огъня преди водата да е извряла напълно:winkw:Мнемозина написа:резултат от собствен опит.
той вероятно е изморен и го е прочел само наполовинаНефертити написа: А Грийн казва, че това го може не само жена!
:winkw:

snowprincess написа:той вероятно е изморен и го е прочел само наполовинаНефертити написа: А Грийн казва, че това го може не само жена!
пък джаз казва че всички сме прави. Рем, риш, да ви казвам ли какво казва?snowprincess написа:той вероятно е изморен и го е прочел само наполовинаНефертити написа: А Грийн казва, че това го може не само жена!
всичко е едно!Green Light написа:пък джаз казва че всички сме прави. Рем, риш, да ви казвам ли какво казва?snowprincess написа:той вероятно е изморен и го е прочел само наполовинаНефертити написа: А Грийн казва, че това го може не само жена!
Това днешен опит ли е?Ън написа:Още една поука- когато вариш яйца е добре да ги дръпнеш от огъня преди водата да е извряла напълно:winkw:Мнемозина написа:резултат от собствен опит.
Ама пък без такъв отвор се установява близък психологически контакт с животното.snowprincess написа: правиш такъв отвор на всички врати и си решаваш проблема, ще може и куче да си вземете![]()
![]()
при мен е многократен последната година.Мнемозина написа:Това днешен опит ли е?Ън написа:Още една поука- когато вариш яйца е добре да ги дръпнеш от огъня преди водата да е извряла напълно:winkw:Мнемозина написа:резултат от собствен опит.
Аз го знам това така: никога не говори за неприятни неща на гладен мъж.ПЪТник написа: Да кажа и аз нещо полезно: Никога не се карай с изморена или отпочинала жена.
Една съседка с мъж и двама сина си има максима - нахрани мъжете в къщата, да ти е мирна главата.Мнемозина написа:Аз го знам това така: никога не говори за неприятни неща на гладен мъж.ПЪТник написа: Да кажа и аз нещо полезно: Никога не се карай с изморена или отпочинала жена.
Даже беше някаква рецепта за семейно добруване.
Ама и на котлона ли гърмят? Не съм опитвала.Нефертити написа: при мен е многократен последната година.
Гърмят много хубаво.:lol:
За ексцентрици препоръчвам- в микровълновата фурна.
на котлона те обстрелват, в микровълновата е локализирано, все пак (предполагам)Мнемозина написа:Ама и на котлона ли гърмят? Не съм опитвала.Нефертити написа: при мен е многократен последната година.
Гърмят много хубаво.:lol:
За ексцентрици препоръчвам- в микровълновата фурна.
Кое е по-пищно като резултат, това с микровълновата или на котлона?
всъщност една жена от нищо може да направи следните неща:snowprincess написа: той казва, че всяка жена може от нищо да направи скандал, няма значение дали е уморена или отпочинала, и няма смисъл да се караш с нея
дано всеки преуспял мъж си дава сметка,че е направен от нищото благодарение на една жена:lol:сър Айвънхоу написа:всъщност една жена от нищо може да направи следните неща:snowprincess написа: той казва, че всяка жена може от нищо да направи скандал, няма значение дали е уморена или отпочинала, и няма смисъл да се караш с нея
1. вечеря
2. скандал
3. преуспял мъж.
альооо, Айше, не бъркай демокрацията с боя!windcolours написа:
дано всеки преуспял мъж си дава сметка,че е направен от нищото благодарение на една жена:lol:
За кестените знам, че ако не са цепнати, на котлона са по-безопасни, обаче във фурната гърмят страшно. Звуковият ефект е по-добър някак.TerE написа:
на котлона те обстрелват, в микровълновата е локализирано, все пак (предполагам)
а за още по-пищен резултат може да стерилизирате нещо в бурканчета от детски храни на балкона и да ги забравите... за дълго...
разбират съседите, а също така и минувачите... (не е личен, но е напълно съвсем достоверен и истински опит):shy:
хехе, сега да видим кое е най-дебелокоро и най-силно гърмиМнемозина написа:За кестените знам, че ако не са цепнати, на котлона са по-безопасни, обаче във фурната гърмят страшно. Звуковият ефект е по-добър някак.TerE написа:
на котлона те обстрелват, в микровълновата е локализирано, все пак (предполагам)
а за още по-пищен резултат може да стерилизирате нещо в бурканчета от детски храни на балкона и да ги забравите... за дълго...
разбират съседите, а също така и минувачите... (не е личен, но е напълно съвсем достоверен и истински опит):shy:
С тебе не мога да се бия..само ще се прегръщамесър Айвънхоу написа:альооо, Айше, не бъркай демокрацията с боя!windcolours написа:
дано всеки преуспял мъж си дава сметка,че е направен от нищото благодарение на една жена:lol:
сентенцията не е двупосочна!
хм... дърпаш се значи, м?windcolours написа:С тебе не мога да се бия..само ще се прегръщамесър Айвънхоу написа:альооо, Айше, не бъркай демокрацията с боя!windcolours написа:
много бързо сваляш гарда пък ти. Ще го нокаутираш с думи.windcolours написа:С тебе не мога да се бия..само ще се прегръщамесър Айвънхоу написа:альооо, Айше, не бъркай демокрацията с боя!windcolours написа: