МЪЖжжж написа:holi_day написа:
и все пак нетът е публично място, редно ли е в такива подробности да пишеш тези неща, още повече, че не присъстваш съвсем анонимно
Аз въобще не присъствам анонимно.
..........
..........
..........
Изглежда ми малко смешничко, някой да ми разправя от иначе обичайния ми живот, че преекспонирам клубовете /моделистика, RCgroups и тук/ в живота си.

Също толкова шегаджийско ми се вижда и това твърдение тук.
ти оставяш снимки на човек, с когото пътищата ви са се разделили
тя даде ли своето съгласие
не очаквам да си я питал
иначе като ти е смешно - смей се, аз обикновено така правя
МЪЖжжж написа:Ти мислиш ли, че 3о4о е нещо по-различно от масата с приятели дето се събирам и "на яве"? Че и там от съседните маси винаги има източени вратове и наострени уши...щото и на яве на "нашата маса" е най-интересно в цялото заведение.

ето още едно потвърждение да това, че си прекалено зает да слушаш себе си
това съвсем наскоро го обсъждахме
ето
не, че тогава мъ чу, но все пак ще ти кажа, че изкуството да си интересен, докато говориш, в личния живот е едно нищо, ако не си успял да постигнеш другото, по-значителното - да разговаряш
кво се очаква сега да ти напиша?
нещо от сорта - защо като си толкова интересен не успя да останеш интересен за съпругата ти и тя за теб и да сте си интересни и да си говорите интересно за всичко, което ви вълнува, да обсъждате проблемите си заедно и дори, когато не успявате да ги решите да знаете какво е в главата и в душата на другия, а не ти да ги обсъждаш с приятелите си, а тя - с нейните
ква е ползата, че сега се оказва, че можеш да разкажеш на нас интересно за съвместния ви живот?
интересни случки, но те са случки за разминаването ви
не всичко е зависело от теб
ти си знаеш как е било
но с какво мога конкретно аз да помогна
да те разбирам или да спорим, а ти отново и отново да чуваш само собственото си виждане за нещата
вероятно твоето мнение за нещата е всеобхватно, щото ти си играл в тоя филм
аз дори не съм го гледала
ти си разказвал епизоди от снимачната площадка и толкова