може просто да си помъдрял и да си щадиш нервитеjazz написа:аз никога не съм сънувал
после си казах какво ми е
после си взех шапката и се изнесох
никого за нищо не съм обвинявал
приемам ги такива каквито са
сега ме притеснява факта
че съм станал дебелокож
и приемам всичко с цинична усмивка
На сън
- windcolours
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Green Light
Цинизма е нож с две остриета, сори че ти говоря клиширано, френд! И по- острото реже тебе. Даже не говоря за отношенията с болезнените спомени, ми за съвем елементарните неща в деня ни. 40годишна възраст е равно на циничен поглед, дано се измъкнем някак или па да ни подмине ако може. Много ъъъ плоско такова ми се струва. Па тебе хич не те виждам такъв, шма прощавашjazz написа:аз никога не съм сънувал
после си казах какво ми е
после си взех шапката и се изнесох
никого за нищо не съм обвинявал
приемам ги такива каквито са
сега ме притеснява факта
че съм станал дебелокож
и приемам всичко с цинична усмивка
Френдчета станахме малко или много и без да искаме вземем да ръсим такива неща един на друг. Такива ми ти работи, копеуе, звини ако нещо
Всеки сънува.
Обаче сънят се помни само когато е прекъснат!
Най-много сънуваме в последната фаза от съня/спането/ си.
Джаз,
имаш здрав сън, това е,
нищо ти няма,
дори си прекалено добре!
Как само съчета благородство и цинизъм в един пост,
следва шапкосваляне.
След като си взел такова решение, фактът, че си далеко е в твой плюс.
Обаче сънят се помни само когато е прекъснат!
Най-много сънуваме в последната фаза от съня/спането/ си.
Джаз,
имаш здрав сън, това е,
нищо ти няма,
дори си прекалено добре!
Как само съчета благородство и цинизъм в един пост,
следва шапкосваляне.
След като си взел такова решение, фактът, че си далеко е в твой плюс.
Последно промяна от Неф на 16.04.10, 15:08, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
съгласен съмGreen Light написа: Цинизма е нож с две остриета, сори че ти говоря клиширано, френд! И по- острото реже тебе. Даже не говоря за отношенията с болезнените спомени, ми за съвем елементарните неща в деня ни. 40годишна възраст е равно на циничен поглед, дано се измъкнем някак или па да ни подмине ако може. Много ъъъ плоско такова ми се струва. Па тебе хич не те виждам такъв, шма прощаваш
Френдчета станахме малко или много и без да искаме вземем да ръсим такива неща един на друг. Такива ми ти работи, копеуе, звини ако нещо
но пък
всеки си пие хапчето
което работи за него
пък било то и пласебо
за сърдене няма място
има,jazz написа:разстоянието няма значениеНефертити написа:След като си взел такова решение, фактът, че си далеко е в твой плюс.
питай незнайни
ако на мен не ми вярваш
всиччко
има;
да,
всичко е вътре в нас,
и ни дълбае,
но физическият контакт е особено съществен фактор.
ВЯрвай ми и ти!
"Спаси си деня!" - Green Light
има и непростими неща, независимо дали вината е осъзната...jazz написа:2 дена се усуквам около темата
само слушам
вяра е права
но как прощаваш на някой който се мисли за невинен
ей туй ми е проблема
Последно промяна от holi_day на 16.04.10, 15:32, променено общо 1 път.
- snowprincess
- snowprincess
- snowprincess
Re: На сън
терапевтката ни казва, че никой не трябва да заспива плачейки, защото все едно избира смъртта като изход от проблемите сиGreen Light написа: И понеже съня също е малкото братче на смъртта, почти винаги когато стане въпрос за сънуване се сещам за тая мисъл.

Жените са по- силни психически от нас. И в прощаването са по- силни.jazz написа:2 дена се усуквам около темата
само слушам
вяра е права
но как прощаваш на някой който се мисли за невинен
ей туй ми е проблема
Ето на- сестра ми е простила и забравила. Даже да коментира не иска, защото е откъснала миналото от себе си. Гледа напред и тва е.
А аз не мога. И още много страхове ми се наслояват. Както при алергиите се получава - алергичен ли си към един алерген, след време ставаш алергичен към втори, трети...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
не знам дали ще ти е от полза, но усетя ли,че страх от нещо се опитва да обсеби съзнанието ми, веднага започвам мантрата "Няма нищо по-страшно от самия страх. Няма нищо по-страшно от самия страх...."Ън написа: И още много страхове ми се наслояват. Както при алергиите се получава - алергичен ли си към един алерген, след време ставаш алергичен към втори, трети...
За това колко слабо ни познават родителите ни ли говориш?jazz написа:толкова сили и време ми отнема да променя образ
който ми е набит
виждаме се веднъж на 5 години
значи време имам да се отърся
и само като наближи момента за срещата
и се оказва че замъка е пясъчен
вече май не ми пука
чак толкова много
Уви, така е. Те рядко успяват да видят, ако сме пораснали повече, отколкото допускат.
Не съм сънувал кошмари от ..някъде 4-ти клас. То и тогава не бяха кошмари, а адреналинови.
Например как се гоним с един тигър по терасата на селото на бащатковеца. Или с някое от онези голеееееми чеееерни говеда с ококорени червени очи /наречени биволи
/, което на прибиране решава да прескочи оградата от реден камък и да влезе у двора. Ма си имах изработени планове
къде и как да си вляза на безопасно.
Не, няма да давам съвети.
Имаше 1 фантастичен разказ "Призрак-5" за космически кораб и появяващите се кошмари на борда, които се материализират от представите. Тогава екипажа избра най-силното и страшно оръжие срещу всички кошмари още от детски години. Нещо като "Райд" за насекомите. Завиха се с одеалото през глава.
Та... всичко е в главите ни. Също там може да си представим, че не е съществувало или е толкова ефирно, та не може да мине дори през тънкото одеало.
п.п. Е оняден сънувах как бяхме на някакаква почивка с щерката. Басейни, треви, интересно хотелче с нещо като подлези с магазинна част. И по 1 време бастуна /тъста/ съ поЕвява във вид на поддръжка на комплекса /електро, дребни поправки, алибали../.
И малко преди да свърши съня зе та доде при мен и почна да ми приказва да съм се върнел при бившата.
И кат му се Едосах и го нахочах, че ще го прИбия и ще го метна у канала...
И той се врътна и се изнесе...
Ма аз бях направо изумен от себе си и се събудих.
Не, няма да давам съвети.
Имаше 1 фантастичен разказ "Призрак-5" за космически кораб и появяващите се кошмари на борда, които се материализират от представите. Тогава екипажа избра най-силното и страшно оръжие срещу всички кошмари още от детски години. Нещо като "Райд" за насекомите. Завиха се с одеалото през глава.
Та... всичко е в главите ни. Също там може да си представим, че не е съществувало или е толкова ефирно, та не може да мине дори през тънкото одеало.
п.п. Е оняден сънувах как бяхме на някакаква почивка с щерката. Басейни, треви, интересно хотелче с нещо като подлези с магазинна част. И по 1 време бастуна /тъста/ съ поЕвява във вид на поддръжка на комплекса /електро, дребни поправки, алибали../.
И малко преди да свърши съня зе та доде при мен и почна да ми приказва да съм се върнел при бившата.
И кат му се Едосах и го нахочах, че ще го прИбия и ще го метна у канала...
Аз пък наяве гледах едно предаване за сънищата.МЪЖжжж написа: И малко преди да свърши съня зе та доде при мен и почна да ми приказва да съм се върнел при бившата.
И кат му се Едосах и го нахочах, че ще го прИбия и ще го метна у канала...![]()
- windcolours
и аз това щях да пиша. но се въздържахvyara написа:Аз пък наяве гледах едно предаване за сънищата.МЪЖжжж написа: И малко преди да свърши съня зе та доде при мен и почна да ми приказва да съм се върнел при бившата.
И кат му се Едосах и го нахочах, че ще го прИбия и ще го метна у канала...![]()
Ма аз бях направо изумен от себе си и се събудих.И там се обясняваше, че в някои сънища другият обект може да е носител на нашите собствени мисли, които наяве не осъзнаваме или отхвъляме. Т.е. той е някаква част от самите нас.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Преди две вечери сънувах, че съм болна от рядка и нелечима болет
малко по-късно в съня си
бях на гроба на Ванга
ама то не беше съвсем гроб,а нещо като малко, много малко параклисче
по-точно ниша някаква и имаше дъ;бока дупка
като кладенец
Влизаше се почти пълзешком
много наведен
Запали ми се косата от някаква свещ
едва я изгасих
ниският таван ми пречеше
малко по-късно в съня си
бях на гроба на Ванга
ама то не беше съвсем гроб,а нещо като малко, много малко параклисче
по-точно ниша някаква и имаше дъ;бока дупка
като кладенец
Влизаше се почти пълзешком
много наведен
Запали ми се косата от някаква свещ
едва я изгасих
ниският таван ми пречеше
Последно промяна от frisky lioness на 17.04.10, 09:27, променено общо 1 път.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Като си разказваме сънища и аз да кажа - напоследък сънувам често една приятелка, дето скоро роди.
Преди няколко нощи например ядохме пици.
Сънувала съм че падам.
И че съм се загубила и не мога да се намеря. Обикалям някакъв много познат пейзаж, знам къде отивам, уж е правилна посоката, ама все не стигам там където трябва.
Преди няколко нощи например ядохме пици.
Сънувала съм че падам.
И че съм се загубила и не мога да се намеря. Обикалям някакъв много познат пейзаж, знам къде отивам, уж е правилна посоката, ама все не стигам там където трябва.
бе, незнам... аз съм за по-суровото възпитание, за какви обноски говорим, като й позволяваш да яде в леглото?!?Piqndurnik написа:Мислиш че аз не участвам ли? Така е по-гот. Направо интерактивно кино.
Питам дребното:
- Кажи ми сега, патето ли яде дарешко, или Дара патешко?
- Аз ям патешко. И пилешко обичам.
- Ами изяж го тогава. И лъв имаш в леглото. Той пък да знаеш как обича патета...
just perfect
хипнос е брат на танатосЪн написа: и пак умрях
и пак се събудих
Добър ден.
нищо ново под слънцето
just perfect
Хах...bead_ написа:хипнос е брат на танатосЪн написа: и пак умрях
и пак се събудих
Добър ден.
нищо ново под слънцето
Аз съм нов под слънцето!

едва лиЪн написа:Аз съм нов под слънцето!
п.п. но, ако те кефи тая мисъл... що па не?
just perfect
"едва ли"-неприемливо. отхвърля се.bead_ написа:
едва ли