Имаше и забавности, но повечето беше
Този филм ме накара да се замисля над това, дали всъщност разбирам изобщо нещо от кино.....
Мисля, че на някои места бяха попрекалили (меко мазано):mad:

Де да знам...Нали и аз това се питамDark написа:
ПП/ а какво всъщност значи да разбираш от кино?

Бе аз питах в една съседна тема дали някой го е гледал, но никой не ми отговори - дали щото не са или не щат да се мърсят като го коментират, не знамfrisky lioness написа:....онзи уж казахстанки идеот:blink::shocked:?
Имаше и забавности, но повечето беше![]()
Този филм ме накара да се замисля над това, дали всъщност разбирам изобщо нещо от кино.....:shocked:
Аз пък се чудех, как бих реагирала, ако съм казахстанка:blink::shocked:vyara написа:Бе аз питах в една съседна тема дали някой го е гледал, но никой не ми отговори - дали щото не са или не щат да се мърсят като го коментират, не знамfrisky lioness написа:....онзи уж казахстанки идеот:blink::shocked:?
Имаше и забавности, но повечето беше![]()
Този филм ме накара да се замисля над това, дали всъщност разбирам изобщо нещо от кино.....:shocked:
Ако се махнат някои сцени (че да не се хващат за тях критиците), ще се види, че той осмива големи недъзи на обществото и хората. А в това, че е гений, не се съмнявам - колко хора му се вързаха и няма такива - първи дубъл, втори дубъл, всичко е на живо. Не съжалявам, че съм го гледала (само ония две-три сцени да ги нямаше...)