Егати и облака!

Все същите
І

Егати и облака!

Мнение от І »

:grin:
Тва исландците яко пушат. Сигурно не са им забранили на обществено място... :lol:

А ся тук може да ми задавате въпроси що тъй бе Миме и кога ше се променя, с колко девойки, къде и кога, кви са ми отношенията към роднини, познати, клубарки, правителството... . :rotfl24:
:blum: Да не вземете по темата за облака да пишете, ей! :mad: :elbi:
:rotfl24:
Неф

тематичен

Мнение от Неф »

конкурс
най-ефектни снимки на облаци

фотографите имат думата
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

За облака пък ще пиша! :blum:

Световната икономическа криза е виновна.
Исландците най-силно ги удари кризата и банките им фалираха, затова тяхното Министерство на културата не е отделило средства за възпитание на вулканите да не се уригват. И ето резултатът! :twisted:
А кандидастват за членство в ЕС тия исландци. Предполагам че иврипейците ще им поставят условие първо да си научат вулканите на обноски и после да се пишат циливилизовани! :elbi:
При това населението им е от най-начетените в света. Поне така беше преди години, когато редактирах едни преводи. Исландия беше на първо място по брой издадени и купувани книги на глава на населението. :-) Обаче вулканите им са направо излагация!

Впрочем сега пък облакът ме закотвя в София и ако на някой му се пие по повода :drink:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Re: тематичен

Мнение от Stranniche »

Нефертити написа:най-ефектни снимки на облаци
Внимание с търсенето на снимки на уригването:

Volcanic Ash Cloud May End Up Harming Your Computer. Searching for related information can lead to malware
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ходих на един конгрес по инвазивна кардиология в плевен и заради облака няколко от лекторите не пристигнаха ДъГе, един чех и един индиец от щатите /да не изригнало нещо и на хаваите:shocked:/....много са напред хората с инвазиите върху сърцето ей, чак да ти се прииска да получиш инфаркт, което не е много странно в дешно време щото заедно с братушките далече сме се откъснали напред по брой инфаркти от другите страни лаици:shy:.......
та лекциите малко се попретупаха, ама видях наживо бате бойко да прави ена първа копка и се подтвърдиха някой мои съмнения, например.... кого са му посъветвали да копира като излъчване и начин на поведение пустите му пиари /дано не свърши като прототипа си обесен с главата надолу от някоя круша във волуек, да речем....щото милано е далече/....друго ко да кажа, много пият тея хабилитираните, че и обикновените специалисти също...оная вечер изпиха наличния високооктанов запас на ено хотелче в кайлъка, аз щото си легнах рано към два часа, когато един колега крънкаше сервитьора за трета бутилка собиески за наща петперсонена маса:shocked: и се уплаших ....а после като ставах да пишкам...чувах амен-амен до пет сутринта нетрезви крясъци от ресторанта долу и щото беше доста голям и стените явно му резонират:lol: имах чуството че спъ върху покрива на обща баня, така кънтеше....после казаха, че един лечител дори паднал за малко в рекичката наблизо на разсъмване, щото хванал бас че може да мине по едно тясно парапетче над нея и координацията му изневерила и цоп, ма сутринта нямаше никой мокър, само махмурлии
п.п. в края на краищата не видех много от плевен, де:lol:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Егати и облака!

Мнение от frisky lioness »

МЪЖжжж написа::grin:
Тва исландците яко пушат. Сигурно не са им забранили на обществено място... :lol:

А ся тук може да ми задавате въпроси що тъй бе Миме и кога ше се променя, с колко девойки, къде и кога, кви са ми отношенията към роднини, познати, клубарки, правителството... . :rotfl24:
:blum: Да не вземете по темата за облака да пишете, ей! :mad: :elbi:
Ни съ жалвай!
кат споделяш-
ша търпиш:grin::winkw:

Приятелите са за това:kiss:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Неф

небето днес

Мнение от Неф »

ето и моите предложения от североизточна Бг

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Re: небето днес

Мнение от Глас в пустиня »

Нефертити написа:ето и моите предложения от североизточна Бг

Изображение

Готини са всичките, но тая специално ми грабна окото - чудесна е, поздрави за автора!
І

Мнение от І »

БоЕВ написа: Готини са всичките, но тая специално ми грабна окото - чудесна е, поздрави за автора!
А де са облаците бре?! :rotfl24:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

БоЕВ написа:

Изображение

Готини са всичките, но тая специално ми грабна окото - чудесна е, поздрави за автора!

напълно съгласен. композицията е просто съвършено по правилата...
много интересно постигнат лееекинко размазан фон, на който дървото просто изпъква без да се нартапва...

браво! просто професионална снимка!
Аватар
Глас в пустиня

МЪЖжжж написа: А де са облаците бре?! :rotfl24:
Те са в нас и ние сме в тях - как къде
Аватар
Глас в пустиня

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:

Изображение

много интересно постигнат лееекинко размазан фон, на който дървото просто изпъква без да се нартапва...

Благодаря за допълнението!
Неф

Мнение от Неф »

БоЕВ написа:

Изображение

Мерси,
моя милост е! :kiss:
Неф

Мнение от Неф »

МЪЖжжж написа:
БоЕВ написа: Готини са всичките, но тая специално ми грабна окото - чудесна е, поздрави за автора!
А де са облаците бре?! :rotfl24:
Днес времето беше преобладаващо!
:grin: слънчево!
Утре щяло да бъде преобладаващо - облачно и дъждовно. Особено в северозападнала Бг.
Ще чакам и вашето включване по темата.
Благодаря! :bigsmile:
Неф

Мнение от Неф »

сър Айвънхоу написа:
БоЕВ написа:

Изображение

:shy:
Благодаря, Сър!
І

Мнение от І »

БоЕВ написа:
МЪЖжжж написа: А де са облаците бре?! :rotfl24:
Те са в нас и ние сме в тях - как къде
Не обичам облачно небе. Като то се смръщи, и аз се смръщвам. :-)
Виж кумулуси с вид на вакли агънца по небето... :cool:
grami

Мнение от grami »

Ми хубаво е пък с този облак, едно е тихо и спокойно.
Иначе през няколко минути излита или каца някой над главата ми.
І

Мнение от І »

БоЕВ написа: Те са в нас и ние сме в тях - как къде
Т`ва не беше ли за паметника пред НДК?! :rotfl24:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Тоя облак е тайна разработка на КГБ, ЦРУ и МОСАД, целяща да прецака поляците чрез погребението на Качински.
Наздраве :cool:
І

Мнение от І »

Piqndurnik написа:Тоя облак е тайна разработка на КГБ, ЦРУ и МОСАД, целяща да прецака поляците чрез погребението на Качински.
нееееееееее, аз съм го направил! :lol:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Kent написа:ходих на един конгрес по инвазивна кардиология в плевен и заради облака няколко от лекторите не пристигнаха ДъГе, един чех и един индиец от щатите /да не изригнало нещо и на хаваите:shocked:/....много са напред хората с инвазиите върху сърцето ей, чак да ти се прииска да получиш инфаркт, което не е много странно в дешно време щото заедно с братушките далече сме се откъснали напред по брой инфаркти от другите страни лаици:shy:.......
та лекциите малко се попретупаха, ама видях наживо бате бойко да прави ена първа копка и се подтвърдиха някой мои съмнения, например.... кого са му посъветвали да копира като излъчване и начин на поведение пустите му пиари /дано не свърши като прототипа си обесен с главата надолу от някоя круша във волуек, да речем....щото милано е далече/....друго ко да кажа, много пият тея хабилитираните, че и обикновените специалисти също...оная вечер изпиха наличния високооктанов запас на ено хотелче в кайлъка, аз щото си легнах рано към два часа, когато един колега крънкаше сервитьора за трета бутилка собиески за наща петперсонена маса:shocked: и се уплаших ....а после като ставах да пишкам...чувах амен-амен до пет сутринта нетрезви крясъци от ресторанта долу и щото беше доста голям и стените явно му резонират:lol: имах чуството че спъ върху покрива на обща баня, така кънтеше....после казаха, че един лечител дори паднал за малко в рекичката наблизо на разсъмване, щото хванал бас че може да мине по едно тясно парапетче над нея и координацията му изневерила и цоп, ма сутринта нямаше никой мокър, само махмурлии
Ми напред са хората с инвазиите върху сърцето! :rotfl24:
Изображение
Неф

Мнение от Неф »

Kent написа:ходих на един конгрес по инвазивна кардиология в плевен и заради облака няколко от лекторите не пристигнаха ДъГе, един чех и един индиец от щатите /да не изригнало нещо и на хаваите:shocked:/....много са напред хората с инвазиите върху сърцето ей, чак да ти се прииска да получиш инфаркт, което не е много странно в дешно време щото заедно с братушките далече сме се откъснали напред по брой инфаркти от другите страни лаици:shy:.......

Като ме навя на такива мисли лекари-алкохол, май повечето пияндурници, които познавам, са лекари, и най-вече хирурзи.
:blink:
І

Мнение от І »

Нефертити написа: Като ме навя на такива мисли лекари-алкохол, май повечето пияндурници, които познавам, са лекари, и най-вече хирурзи.
Аз кат ти разправям, че съм добър.... :rotfl24:
Неф

Мнение от Неф »

МЪЖжжж написа:
Нефертити написа: Като ме навя на такива мисли лекари-алкохол, май повечето пияндурници, които познавам, са лекари, и най-вече хирурзи.
Аз кат ти разправям, че съм добър.... :rotfl24:
Знам бе,
кога съм ти казвала противното, д-р Мъжжж?! :lol:
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

МЪЖжжж, последното желание на вулкана било да разхвърляме пепелта му из цяла Европа.:lol:
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
І

Мнение от І »

ПЪТник написа:МЪЖжжж, последното желание на вулкана било да разхвърляме пепелта му из цяла Европа.:lol:
Не знам брато. :lol: Аз в момента си льокам некво ирландско уиски Jameson и ич не ми е до вулкани. :rotfl24:
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

МЪЖжжж написа:
ПЪТник написа:МЪЖжжж, последното желание на вулкана било да разхвърляме пепелта му из цяла Европа.:lol:
Не знам брато. :lol: Аз в момента си льокам некво ирландско уиски Jameson и ич не ми е до вулкани. :rotfl24:
Може ли да изригнеш от това уиски?
Може и като гейзер, ако не като вулкан.
Мисля, че е вредно човек да пие сам.
І

Мнение от І »

ПЪТник написа: Може ли да изригнеш от това уйски?
Щи кажа утре! :lol: Направих 1 самолет за коледен подарък и ми върнаха жеста /понее се предчувства къФ пияница съм :rotfl24: /. Ма го отворих едва тая вечер да се почерпя. :-) Ми честно казано, е по-зле от българската "Троянска сливова" нищо, че е ирландско. Ма аз съм ксенофоб, алтруист, айкидист, или дет викаше оня:
I'm a joker I'm a smoker I'm a midnight toker
:cool:
Ти ся ко...водка на троих ли искаш?! :lol:
Последно промяна от І на 19.04.10, 22:05, променено общо 1 път.
Неф

Мнение от Неф »

МЪЖжжж написа: . :lol: Аз в момента си льокам некво ирландско уиски Jameson и ич не ми е до вулкани. :rotfl24:
щото ти си такъв :lol:
TerE

Мнение от TerE »

МЪЖжжж написа:
Щи кажа утре! :lol: Направих 1 самолет за коледен подарък и ми върнаха жеста /понее се предчувства къФ пияница съм :rotfl24: /. Ма го отворих едва тая вечер да се почерпя. :-) Ми честно казано, е по-зле от българската "Троянска сливова" нищо, че е ирландско. Ма аз съм ксенофоб, алтруист, айкидист, или дет викаше оня:
"... ну и меня, конечно, Зин, все время тянет в магазин, а там друзья, ведь я же, Зин, не пью один..." :blum:

п.п. песента, както се казва в началото, е писана с цел борба с пиянството... :yes::grin:
Аватар
ПЪТник

Мнение от ПЪТник »

МЪЖжжж написа:
Предпочитам като теб-от моята ракия пред уискито, каквото и ще да е....докато свършат запасите, после я подкарвам наред без особени претенции.
Ето ти и музика за ирландско уиски.:lol: http://www.youtube.com/watch?v=OFZxfawFgnw
Последно промяна от ПЪТник на 19.04.10, 22:15, променено общо 1 път.
Неф

точно по темата

Мнение от Неф »

коктейл ОБЛАК

класическия "Облак"

50 гр. мастика
50 гр. мента
лед на буци

Пие се задължително на дебела сянка в крайплажно капанче! След третата чаша сянката вече не е задължителна, защото достатъчно се е заоблачило...

наздраве!
TerE

Re: точно по темата

Мнение от TerE »

облаци
Изображение
grami

Мнение от grami »

Нефертити написа:коктейл ОБЛАК

класическия "Облак"

50 гр. мастика
50 гр. мента
лед на буци

Пие се задължително на дебела сянка в крайплажно капанче! След третата чаша сянката вече не е задължителна, защото достатъчно се е заоблачило...

наздраве!
Бе слабичък е май този "Облак" , моята рецепта е :

100 гр. Мастика
100 гр. Мента
1 Бира за разредител

Много е икономично, трудно се стига до трето питие :blink:
І

Мнение от І »

ПЪТник написа: Ето ти и музика за ирландско уиски.:lol: http://www.youtube.com/watch?v=OFZxfawFgnw
Хахахаааа :cool: Ебаси кефа! Клипа и музиката са страхотни!
К`о ми позволиш утре ще си я сложа в спота под аватара в скайпа. :cool:
:balerinas:
І

Мнение от І »

grami написа: Бе слабичък е май този "Облак" , моята рецепта е :

Много е икономично, трудно се стига до трето питие :blink:
Т`ва е "конски тропот" бре брадчед!!! :rotfl24:
Аватар
holi_day

Re: Егати и облака!

Мнение от holi_day »

МЪЖжжж написа::grin:
:lol::lol: очакват се и цветни дъждове - с преобладаващо жълто или червено
сигурно се бият боговете
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Руснаците са виновни естествено и е замислено отдавна.:blink:
и планирано он Сталин през 30-те...

Изображение

Има свръхесекретно оръжие, разработено в тайните лаборатории на ФСБ. Казва се "бойна табуретка"... Тъй като всеки знае, че в днешна Русия има политически затворници и те не са малко, а около 50 милиона, като за конспирация се правят, че живеят по апартаментите си и работят като нормални хора, представете си какво би станало, ако всички тези хора една вечер се качат на столчетата и скочат едновременно на земята. Не вулкан ше изригне, ми Земята ше се цепне..
Подробности долу:crying:

По сообщению агентства LFH (Look from the holl), британские ученые выяснили причину внезапной активности исландского вулкана Эйяфьятлайокудль. Это русские испытали на Исландии новое тайное оружие.

Новости напоминают сводки с поля боя. Вот, американские истребители, знаменитые F-16, буквально сгорают при соприкосновении с вулканической пылью. Вот, Европа закрыла свое воздушное пространство. И главное, г-н Саакашвили, Великий президент маленького но гордого южно-американского штата Джорджия не смог прибыть на похороны своего большого друга , президента Великой Европейской Державы Польши, заманенного полковником КГБ И. Сусаниным на самолете в непроходимые Смоленские леса и убитого там путем коварного выращивания березы прямо на глиссаде г-на Качиньского.

Кому выгодно? – Судите сами.

Москва практически не затронута катастрофой, хотя ветры в этой части мира дуют, естественно, от демократических стран Европы в сторону тоталитарной России, чтобы донести до ее народа воздух свободы и демократии.

Но, на сей раз кровавая гэбня в полной мере воспользовалась геофизическим оружием и направила вулканическую энергию на Европу. Появление Великого президента Грузии в великой Польше не могло не вызвать истерической реакции московских ястребов. Однако, из-за извержения Эйяфьятлайокудля визит сорван.

Конечно, можно говорить о случайности, но из осведомленных источников, близким к Главному Московскому Управлению Садов (ГлавМосСад), редакции стало известно о тайной российской программе создания сейсмического оружия, с помощью которого кремлевские стратеги смогут вызывать землетрясения и извержения вулканов в любой точке земного шара.

Известный российский противник тирана Путина г-н Бер-Азовский, подтвердил LFH, что за взрывом вулкана Эйяфьятлайокудль отчетливо видна рука Москвы. "Да - сказал он нашему корреспонденту. - Еще когда я открывал ногой двери в баню Демократического президента Ельцина, кровавая гэбня планировала взорвать вулкан с помощь плутония и полония. Но, потом
Центр приказал использовать полоний для убийства несчастного Алика и решение о взрыве вулкана было отложено.

Но случался кризис и к идее взрыва Путина заставили вернуться экономические причины. Почему именно Исландия? – Всем известно, что именно в исландских банках кровавая гэбня хранила свои деньги. Именно поэтому Путин выделил Исландии целых четыре миллиарда долларов государственных средств, чтобы отдать их своим подельникам. Но, вероятно, не все деньги дошли до кровавогэбистов.

Кроме того, это еще и месть Европе за поддержу Грузии".

Профессор Pen Nitz поясняет главный принцип работы нового жестокого оружия: "Гэбисты использовали обширный опыт ГУЛАГ по управлению большими массами людей - поясняет он. Российские спецслужбы еще с советских времен держат под контролем не менее 50 миллионов русских заключенных. В час «Ч» - так "совки" обозначают в Сов.Секретных документах час проведения секретных операций – по приказу кровавой гэбни все пятьдесят миллионов заключенных встают одновременно на специальные боевые табуретки, сконструированные в одной из «шарашек» узниками кровавого режима.

Затем, по специальной системе заключенных заставляют спрыгнуть с табуреток на бетонное основание. "В результате каждого прыжка генерируется небольшая сейсмическая волна. Благодаря специальному подбору времени прыжков, - поясняет профессор Nitz - все волны приходят в назначенную точку одновременно. Поэтому эффект суммируется.

"Это как если бы в выбранном месте одновременно прыгнули 50 миллионов человек! - Заключает профессор. - Это ужасно!"

Особую озабоченность выразили военные круги. "Теперь становится понятным, почему русские с такой легкостью пошли на подписание Договора о сокращении стратегических вооружений. Их новое оружие невозможно обнаружить Каждый русский - потенциальная часть этого оружия - каждый может ведь прыгнуть со стула! - и что самое важное, это оружие совершенно неуязвимо для систем ПРО и ракет "Пэтриот"!" - сообщил агентству LFH источник в военном министерства пожелавший остаться неизвестным..

Западные интеллектуалы требуют от мировой общественности немедленно провести тщательное расследование обстоятельств, связанных с подрывом кровавой гэбней вулкана Эйяфьятлайокудля, что принесло неисчислимые беды всему цивилизованному миру.

Российские правозащитники уже начали сбор подписей под обращением к Президенту Медведева с требованием прекратить произвол Путина и путинских спецслужб на мировой арене.

sl_lopatnikov от сайта ЯП:blink:
Последно промяна от Kent на 20.04.10, 08:44, променено общо 1 път.
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Kent написа:....
Кент, друже, струва ми се че си пропуснал да пейстнеш превода!:-)
Публикувай отговор