умничкото на мама
умничкото на мама
4-годишен. докато разглежда енциклопедия за животните, а аз си оправям маникюра:
- в природата всички жестоки кръвожадници имат дълги нокти: рисовете, лъвовете, тигрите... /поглежда ме/и жените.
- в природата всички жестоки кръвожадници имат дълги нокти: рисовете, лъвовете, тигрите... /поглежда ме/и жените.
just perfect
Re: умничкото на мама
bead_ написа:4-годишен. докато разглежда енциклопедия за животните, а аз си оправям маникюра:
Представих си рис с перлено лакче и стъпва леко, да не си развали педикюра... А маникюристите на лъвовете умират от глад!
Мамо, не е лесно!

moge de e bilo neshto drugo, neshto nezalepvashto... no purvo beshe cherno - stana bjalo...caliostro написа:1974 аЗвеневия написа:Az izmih edin teflonov tigan - 1974 - napravih go bjal s tel4e!caliostro написа:няма да казвам на 4 г какви ги вършех
тефлонче![]()
![]()
![]()
![]()
Mama mnogo mu se radvashe.... Predi da go izmija
- сър Айвънхоу
Това ми напомня за вица:bead_ написа:4-годишен. докато разглежда енциклопедия за животните, а аз си оправям маникюра:
Седят си в хола баща и малкия му син и гледат по телевизията филм за индианци. Там детето вижда как един индианец си боядисва лицето и пита баща си:
- Тате, този индианец защо си боядисва лицето?
- Защото се готви за война. - отговорил баща му.
Детето се заиграло из другите стаи, но след малко нахлуло в хола с бясна скорост и вик:
- Тате, да бягаме! В спалнята мама се готви за война!
- Stranniche
- Обратна връзка:
bead_ написа:4-годишен. докато разглежда енциклопедия за животните, а аз си оправям маникюра:
Да е жив и здрав!
Жестоко!
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Е така, като рекнат нещо и свят да ти се завие.bead_ написа:4-годишен. докато разглежда енциклопедия за животните, а аз си оправям маникюра: