134
- Глас в пустиня
намерна грешкаБоЕВ написа:В неква грешка сте! Според марта балева нищо такова не е имало.
за тая говориш
нали
"Спаси си деня!" - Green Light
Не, за тазиНефертити написа:намерна грешкаБоЕВ написа:В неква грешка сте! Според марта балева нищо такова не е имало.
за тая говориш
нали
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

да,Ън написа:Не, за тазиНефертити написа:намерна грешкаБоЕВ написа:В неква грешка сте! Според марта балева нищо такова не е имало.
за тая говориш
нали
проверих, видях;
но не намерих оная иконка с повръщането и постнах нещо по-подходящо за грешка.
"Спаси си деня!" - Green Light
мнението ми и тогва беше, че тая случка се изкриви и изврати умишлено в нечия полза.БоЕВ написа:В неква грешка сте! Според марта балева нищо такова не е имало.
и днес мисля същото.
не в наша.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня
не можеш да направиш крава с крила - просто не може да летят кравите. Само птиците могат.Semiramis написа:мнението ми и тогва беше, че тая случка се изкриви и изврати умишлено в нечия полза.БоЕВ написа:В неква грешка сте! Според марта балева нищо такова не е имало.
и днес мисля същото.
не в наша.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.