http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=445760
Айвън, лихвите падат,
Айвън, лихвите падат,
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Re: Айвън, лихвите падат,
Моралът е вече на първо място в ценностната ни система.
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Кофти банка е Уникредит- вноските постоянно ми растат, но не с такава скорост колкото в ДСК

Най- коректни засега са ОББ.
Тва от личен опит- нали съм баровец с три банки.

Тва от личен опит- нали съм баровец с три банки.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

А така,Ън написа:Кофти банка е Уникредит- вноските постоянно ми растат, но не с такава скорост колкото в ДСК![]()
Тва от личен опит- нали съм баровец с три банки.![]()
и аз съм в ОББ и нямам забележки.
Майка ми си движи фирмата през ДСК и все някви проблеми има счетоводителката и.
И да, лихвите по кредити и ипотеки там са... умирачка
Ще паднат, да,
ама друг път!
"Спаси си деня!" - Green Light
Мда, ама повече от 25 бона не щяха да ми дават от ОББ, та трябваше и от още две банки да се набарбалякам...Нефертити написа:
А така,![]()
Ще паднат, да,
ама друг път!
Ся съм мноо добре...

Ън написа:Мда, ама повече от 25 бона не щяха да ми дават от ОББ, та трябваше и от още две банки да се набарбалякам...Нефертити написа:
А така,![]()
Ще паднат, да,
ама друг път!
Ся съм мноо добре...
Ох, извинявай , но ме разсмя с това набарбалякам. Не съм чувала този глагол до сега.
Мен пък ДСК не ми дадоха някога нужните пари при ипотека и ми объркаха сделката и плановете.
Без малко и аз да се... таковам и с други банки.
Не знам дали за добро или за лошо, но се спрях.
Сега понякога ме е яд,
но като гледам задлъжнелите си познати и се кръстя, че се отървах по-леко тогава.
Всичко е според зависи!
Наздраве!
Защо неблагоразумие бе, човек???Йон написа:Важното е, че е имал неблагоразумието да си подпише догвора, а сега е жертва на неблагоразумието на банката.
Странно виждане, но със сигурност, не е най-трогателното.
Намалете ми главницата с 30%, защото от кризата, апартаментите поевтиняха с 30%!
Ти как мислиш се изкарват 70 000?
Нали трябва да инвестираш, за да печелиш
То си е нормална практика в цивилизования свят

Ха,Ън написа:Защо неблагоразумие бе, човек???Йон написа:Важното е, че е имал неблагоразумието да си подпише догвора, а сега е жертва на неблагоразумието на банката.
Намалете ми главницата с 30%, защото от кризата, апартаментите поевтиняха с 30%!
те толко ми трябваха и на мен преди 3 години.
При ипотеката оУУУбаче ми отпуснаха само 50. Оценката, разбииийш ли била толкоЗ.
Ако да го бях продала- 120 ми даваха, ама банката- толкоЗ оценява,
при това с шефа сме съученици, та съм и с връзки 2 метра.
Офф, не ми се ядосва за стари работи.
сега други дертове.
всеки ги има
п.п. У тая държава дребния търговец /ЕТ/, т.е човекът, който работи, е наврян на кучето в ***а!
Последно промяна от Неф на 21.04.10, 20:19, променено общо 1 път.
Аз за толкова си купих кабинета.Нефертити написа:
Ха,
При ипотеката оУУУбаче ми отпуснаха само 50. Оценката, разбииийш ли била толкоЗ.
сега други дертове.
всеки ги има
Никога не съм се лигавил да си купвам апартамент или нещо подобно, сигурно щото никога не съм имал нещо за ипотекиране. Кой знае...

дали не ме разбра?Ън написа:Аз за толкова си купих кабинета.Нефертити написа:
Ха,
сега други дертове.
всеки ги има
Никога не съм се лигавил да си купвам апартамент или нещо подобно, сигурно щото никога не съм имал нещо за ипотекиране. Кой знае...
Аз ипотекирах жилище,
не съм се лигавила.
Но и това не стана както ми се щеше и си го планувах.
Пък колко ме мотаха, и как чаках и как се надявах, че и бременна бях, че и пак учех и прочиеееее
и нищо!
Ти поне си купи кабинета, който между другото е супер!
Споко, не говоря за теб. Други виждам пред очите си като пиша за лигавене. Твоят случай не го знам изобщо. И ако се нервирам на тази тема, то е защото аз съм яко набутан и потърпевш от простотиите на банките.Нефертити написа:дали не ме разбра?Ън написа:Аз за толкова си купих кабинета.Нефертити написа:
Ха,
сега други дертове.
всеки ги има
Аз ипотекирах жилище,
не съм се лигавила.
Пък колко ме мотаха, и как чаках и как се надявах, че и бременна бях, че и пак учех и прочиеееее
и нищо!

Е, аз съм на чисто с тях,Ън написа:Споко, не говоря за теб. Други виждам пред очите си като пиша за лигавене. Твоят случай не го знам изобщо. И ако се нервирам на тази тема, то е защото аз съм яко набутан и потърпевш от простотиите на банките.Нефертити написа:дали не ме разбра?Ън написа:Аз за толкова си купих кабинета.Нефертити написа:
Ха,
сега други дертове.
всеки ги има
Аз ипотекирах жилище,
не съм се лигавила.
и нищо!
но не съм сигурна дали това е по-добре!
Закото не съм там, където искам, не правя това, което искам, а мога!
Разбираш ли?
Не съжалявай,
ако работиш това, което искаш и си там, където искаш, а ти си.
Всичко си има цена, нали знаеш?!
постигнал си всичко, което си искал сам и честно. Пари от небето не падат. Кредити, ипотеки- неизбежно е когато нямаш чичко паричко или дядо Владика.
Аз искам да имам механа, в която да готвя основно аз.Нефертити написа: Е, аз съм на чисто с тях,
Разбираш ли?
Не съжалявай,
постигнал си всичко, което си искал сам и честно. Пари от небето не падат. Кредити, ипотеки- неизбежно е когато нямаш чичко паричко или дядо Владика.
И искам да живея на село. Да имам дворче, да си насадя цветя, ще си направя и водна естакада със шадраванче, задължително асма ще ми пази сянка лятото, за да не ми се стопля бързо бирата, барбекю също ще има, и приятелите да си каня през вечер искам и нощем да въдхвам чистотата на планината, щурци да ме приспиват, петли да ме събуждат и никакви зъби да не гледам до края на живота си...поне...

взех те!Ън написа:Аз искам да имам механа, в която да готвя основно аз.Нефертити написа: Е, аз съм на чисто с тях,
Разбираш ли?
Не съжалявай,
постигнал си всичко, което си искал сам и честно. Пари от небето не падат. Кредити, ипотеки- неизбежно е когато нямаш чичко паричко или дядо Владика.Ще е само за чревоугодници!
И искам да живея на село. Да имам дворче, да си насадя цветя, ще си направя и водна естакада със шадраванче, задължително асма ще ми пази сянка лятото, за да не ми се стопля бързо бирата, барбекю също ще има, и приятелите да си каня през вечер искам и вечер да въдхвам чистотата на планината, щурци да ме приспиват, петли да ме събуждат и никакви зъби да не гледам до края на живота си...поне...
п.п. селцето е планинско
спалнята с тераска
с гледка към въровете
Ми щото то тайно се краде.Ън написа:Що го трийна онова?Нефертити написа:Другият вариант е да си направим наше село Зо4овци!
Айде утре ще вземем 1 самолеД от Мъжжж и ще огледаме терените.
Аз тамън се зарадвах, че ще ме крадатНеква нова емоция да изпитам...
Ти нали го прочете! Стягай се!
Винаги трябва да имаме резервен план.
И без това мен първия рядко ми сработва
- Глас в пустиня
доверие от три страни ти е оказаноЪн написа:Тва от личен опит- нали съм баровец с три банки.![]()
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- windcolours
Нефертити, ма кви са тия приказки....
вместо нас да ни крадат на бял кон (е, може и в бяла лада), ние ще ги крадем...
айде нема нужда.... Да пият и да се сбият заради нас.
Инак се не даваме!!!
Разбирам, че искаш вече да вземеш нещата в свои ръце, ама потрай още малко- нека опрем до старческия дом 3о4о, дето Сноу ни го обеща- там, мисля, ще се дадат и без съпротива..на тия години.....
Разбирам, че искаш вече да вземеш нещата в свои ръце, ама потрай още малко- нека опрем до старческия дом 3о4о, дето Сноу ни го обеща- там, мисля, ще се дадат и без съпротива..на тия години.....
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
На тия години, т.е. на ония години вече нам за кВо ШЕ са ни.windcolours написа:Нефертити, ма кви са тия приказки....вместо нас да ни крадат на бял кон (е, може и в бяла лада), ние ще ги крадем...
айде нема нужда.... Да пият и да се сбият заради нас.
Инак се не даваме!!!
Ти прочете ли кВо самородно злато е Ън,
душичка.
Взех го!
И село му взех!
Кво да го прая като и вас иска!
п.п. И трите банки ШЕ му взема, да е спокоен.
пъ на село ква коприва има!Ън написа:Аз тамън се зарадвах, че ще ме крадатНеква нова емоция да изпитам...
а си се остаил да те краднат, а са те отъркаляли у нея и е ти емоции нови
Ф.Песоа
Ф.Песоа
така си говориБоЕВ написа:На това му се казва - да ти се озъби живота.Ън написа:.... и никакви зъби да не гледам до края на живота си...
пъ като му дойде пациент
домакинът се усмихне
- мъ заповядайте ейййййй на това столче, седнете, удобно се настанете
и дума не се споменава, че е за изтезания
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- windcolours
Как за какво ще са ни на ония години?:shocked:.....ъъъъъъ.....верно...не се сещам за каквоНефертити написа: На тия години, т.е. на ония години вече нам за кВо ШЕ са ни.:rotfl24:
Ти прочете ли кВо самородно злато е Ън,
душичка.
Взех го!
И село му взех!
Кво да го прая като и вас иска!
п.п. И трите банки ШЕ му взема, да е спокоен.
- Глас в пустиня
Джелатин! Сигурно в някое от предишните си прераждания е бил служител на СВ Инквизиция.holi_day написа:така си говориБоЕВ написа:На това му се казва - да ти се озъби живота.Ън написа:.... и никакви зъби да не гледам до края на живота си...
пъ като му дойде пациент
домакинът се усмихне
- мъ заповядайте ейййййй на това столче, седнете, удобно се настанете
и дума не се споменава, че е за изтезания
- Глас в пустиня
Случка от тая сутрин - с един колега обсъждаме Рекс гел за бяло и цветно, литър и половина ли е по-изгодно или два и половина с петстотин милилитра гратис. В един момент друг от колегите отбеляза - жените(колежките) пият кафе, пушат цигари и говорят за бизнес и мъже, а мъжете настарини коментират прахове за пране.windcolours написа:Нефертити, ма кви са тия приказки....вместо нас да ни крадат на бял кон (е, може и в бяла лада), ние ще ги крадем...
Еманципация!:rotfl24:
- windcolours
Нефертити, е ся като прочетох какво е написал Боев, ми стана ясно, че те и сега няма кой знае какво ново и вълнуващо да ни предложатБоЕВ написа:Случка от тая сутрин - с един колега обсъждаме Рекс гел за бяло и цветно, литър и половина ли е по-изгодно или два и половина с петстотин милилитра гратис. В един момент друг от колегите отбеляза - жените(колежките) пият кафе, пушат цигари и говорят за бизнес и мъже, а мъжете настарини коментират прахове за пране.windcolours написа:Нефертити, ма кви са тия приказки....вместо нас да ни крадат на бял кон (е, може и в бяла лада), ние ще ги крадем...
Еманципация!:rotfl24:
Дай да тръгваме по жени..поне ще си приказваме с тях за бизнес и мъже:rotfl24:
- Глас в пустиня
- windcolours
Е ти специално можеш да покажеш някой и друг вир, където се въдят рациБоЕВ написа:Откъм прахове ли?:blum:windcolours написа: Нефертити, е ся като прочетох какво е написал Боев, ми стана ясно, че те и сега няма кой знае какво ново и вълнуващо да ни предложат![]()
- Глас в пустиня
Раците са за ахмаците!:lol:windcolours написа:Е ти специално можеш да покажеш някой и друг вир, където се въдят рациБоЕВ написа:Откъм прахове ли?:blum:windcolours написа: Нефертити, е ся като прочетох какво е написал Боев, ми стана ясно, че те и сега няма кой знае какво ново и вълнуващо да ни предложат![]()
Един пич, страстен рибар, нагласява такъмите от вечерта. Става, облича се и заминава. Излиза навън, гледа, буря - дъжд, виелица, светкавици - ужасТ. Връща се назад, съблича се и се мушка под завивката при жена си и промърморва - ебаси дъжда е навън. А жена му в просъница отговорила - да бе, па моя абдал замина на риба.
- snowprincess
- windcolours
Неблагоразумие е думата използвана от автора на статията. Той оценява постъпката си като неблагоразумие. И наистина, с какво благоразумие е теглил кредит, щом разликите от 2.4 пункта при 500лв вноска са му такова дране? Само той си знае.Ън написа:Защо неблагоразумие бе, човек???Йон написа:Важното е, че е имал неблагоразумието да си подпише догвора, а сега е жертва на неблагоразумието на банката.
Съгласен съм - инвестираш за да печелиш. От друга страна, инвестицията не гарантира печалбата.
И понеже, не съм изкарал 70000, не съм и теглил 70000 кредит.

- windcolours
ма те отсега ли имат артрит?:shocked:holi_day написа:наиш ли кво е трудно с артрит да се качиш на кон, ку ще и бял да еwindcolours написа:вместо нас да ни крадат на бял кон:lol::lol::lol:
аз коня го предложих към днешна дата....в трета възраст най-многото да размахат приканващо някой бастун към нас....
Риск може и да спечелиЙон написа:Неблагоразумие е думата използвана от автора на статията. Той оценява постъпката си като неблагоразумие. И наистина, с какво благоразумие е теглил кредит, щом разликите от 2.4 пункта при 500лв вноска са му такова дране? Само той си знае.
Съгласен съм - инвестираш за да печелиш. От друга страна, инвестицията не гарантира печалбата.
И понеже, не съм изкарал 70000, не съм и теглил 70000 кредит.
Теглиш голям кредит
инфлация до небето
три месеца едва удържаш фронта, но все пак си предвидил, че шъ издържиш
после погасяваш големия кредит с няколко заплати
п.п. ама ги разбирам нещата хахах айвън да се намеси. време е. ногу спи тоз човек. кви ли хавайки сънува пък той
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Зех тъ Радке!Ън написа: Аз искам да имам механа, в която да готвя основно аз.Ще е само за чревоугодници!
И искам да живея на село. Да имам дворче, да си насадя цветя, ще си направя и водна естакада със шадраванче, задължително асма ще ми пази сянка лятото, за да не ми се стопля бързо бирата, барбекю също ще има, и приятелите да си каня през вечер искам и нощем да въдхвам чистотата на планината, щурци да ме приспиват, петли да ме събуждат и никакви зъби да не гледам до края на живота си...поне...

WiFi интернет, добре заредени магазини, поляни за мен за полети...
Само ш`съ разберем 1 от сега! Ще се редуваме с готвенето!