Tърпение
Tърпение
Търпението за мен винаги е било добродетел, но напоследък съм разколебана и ми е на изчерпване.
Убедена съм, че в момента не трябва да правя резки движения, а само да чакам, да чакам.
Трудно ми е с новата работа - не е за мен и аз не съм за нея.
И ме е яд на кризата и на мен си, че допуснах да се озова умножена по нула и пак на старта.
Хората в новата фирма са готини и разбрани, но работата не е за мен, колкото и да се опитвам да се мотивирам.
Няма да свикна да играя по чужда свирка.
Надявах се че кризата ще бъде по-кратка, но сега виждам че поне още година трябва да съм под вода и се отчайвам.
Освен ако не стане чудо или не ме осени гениална идея. Моля те, Господиии!!!!
А вие търпение имате ли си, трябва ли ви?
Убедена съм, че в момента не трябва да правя резки движения, а само да чакам, да чакам.
И ме е яд на кризата и на мен си, че допуснах да се озова умножена по нула и пак на старта.
Хората в новата фирма са готини и разбрани, но работата не е за мен, колкото и да се опитвам да се мотивирам.
Надявах се че кризата ще бъде по-кратка, но сега виждам че поне още година трябва да съм под вода и се отчайвам.
Re: Tърпение
леле, това аз ли съм го писала,shshtt написа:Търпението за мен винаги е било добродетел, но напоследък съм разколебана и ми е на изчерпване.
б@си?!
Мъча се да имам,
но колкото повече ми е нужно,
толкова по-малко ми се намира.
А ми трябва,
ма много ми трябва и на мен!
Но сме силни
и сме смели
и инати голЕми.
И това ще мине!
Знам!
Казах!
Мога да кажа и още, ама.... после!
"Спаси си деня!" - Green Light
Не ме моли и аз съм в криза!shshtt написа: Освен ако не стане чудо или не ме осени гениална идея. Моля те, Господиии!!!!
А ти как мислиш???А вие търпение имате ли си, трябва ли ви?
Сигурно смяташ, че ми е много приятно да бъркам в устите на хората....
Не я мотивирало...Аре, Холън...
Земи се стегни малко.
работата е работа, а не удоволствие
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

ами за мен работата е удоволствие
гледам да се забавлявам докато бачкам, че его.....не остана животец
п.п. за стягането да добавя - е това съмнение ме мъчи, има ли смисъл да се стягам и да бъда търпелива ако не е в името на бъдещи ползи
да рипам поне е забавно
п.п. за стягането да добавя - е това съмнение ме мъчи, има ли смисъл да се стягам и да бъда търпелива ако не е в името на бъдещи ползи
да рипам поне е забавно
Последно промяна от shshtt на 21.04.10, 20:09, променено общо 1 път.
- Green Light
Имам търпение. Трябва ми ужасно много и мисля че го имам в големи количества.shshtt написа:Търпението за мен винаги е било добродетел, но напоследък съм разколебана и ми е на изчерпване.
Не знам кой ти каза, че като види твоя тема и знае че ще види нещо честно и смело. Тогава си помислих, че точно това са и моите мисли, когато видя писасно от теб. затова по повод на това дето те е яд че си умножена по нула и защото те плаши кризата искам да ти кажа, че най силното ми чувство породено от тая тема е: Добре че не съм аз
Късмет ти желая на теб!
- Stranniche
- Обратна връзка:
хахахаGreen Light написа:Имам търпение. Трябва ми ужасно много и мисля че го имам в големи количества.shshtt написа:Търпението за мен винаги е било добродетел, но напоследък съм разколебана и ми е на изчерпване.
Не знам кой ти каза, че като види твоя тема и знае че ще види нещо честно и смело. Тогава си помислих, че точно това са и моите мисли, когато видя писасно от теб. затова по повод на това дето те е яд че си умножена по нула и защото те плаши кризата искам да ти кажа, че най силното ми чувство породено от тая тема е: Добре че не съм аз
Късмет ти желая на теб!
и аз ти желая късмет
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Stranniche
- Обратна връзка:
shshtt
Stranniche
http://www.vbox7.com/play:48f7b308&al=1&vid=
Whitesnake - Looking For Love + Превод
http://www.youtube.com/watch?v=hMSQu5akbWM

Stranniche
http://www.vbox7.com/play:48f7b308&al=1&vid=
Whitesnake - Looking For Love + Превод
http://www.youtube.com/watch?v=hMSQu5akbWM
"Спаси си деня!" - Green Light
- Stranniche
- Обратна връзка:
Пожелавам ти скоро или идея или да намериш чара в сегашната си работа!shshtt написа:Търпението за мен винаги е било добродетел, но напоследък съм разколебана и ми е на изчерпване.
Знаеш ли, случвало ми се е да почна нещо, мислейки, че не е за мен, а когато тръгнах да напускам, установих, че ми е захаресвало...
Животеца за едни е жизнь, за други- лайф.shshtt написа:ами за мен работата е удоволствие
А за стягането-
да рипам поне е забавно
Трябва да има и переспектива, да...
Както казва Антон Его- "Искам да си поръчам переспектива..."
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Каква идея да те осени?! Може би трябва да си имаш мечта някаква или конкретна цел, ама идея да те осени, ей така рязко, някак не ми се вярва... Аз никога не съм си мечтала за конкретна работа и съжалявам, че съм нямала мечти в определена посока..., но насила как да имам! Може би трябва да задълбаеш в това, което правиш и ще ти стане по-интересно. Търпението не е най-важното в случая - ако нямаш избор, къде ще идеш, ще търпиш, но докато търпиш, извличай ползи. От всяка работа може да се извлече полза.shshtt написа: Освен ако не стане чудо или не ме осени гениална идея. Моля те, Господиии!!!!
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Не всичко в живота става така като ни се иска. И това не се дължи на някаква всемирна гадост, а просто ни подлага на изпитание, да погледнем на ставащото под друг ъгъл и с по-зрели очи.Stranniche написа:Днес ругаех цялото си търпение години наред.
Дългото чакане и търпение доведе тази сутрин до една от най-гадните вести в живота ми.
Да бях действала по-рано.
Сега се чудя за какво ми е този живот.
Нищо не е случайно и когато се затвори врата се отварят порти!
Кураж Странниче!
- windcolours
Аз пък имам обратния проблем. Никво търпение нямам...Stranniche написа:Днес ругаех цялото си търпение години наред.
Дългото чакане и търпение доведе тази сутрин до една от най-гадните вести в живота ми.
От теб разбирам, че и другият вариант можел да бъде препъни камък..
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
имам си мечта - пак да имам бизнесче
и сама да си определям реда и правилата
откакто се преместихме в софия работя за други хора, знам повече в сравнение с преди
много си харесвах старата работа, защото беше разнообразна и динамична и никой не ми се месеше в ресора, а и мащаба е впечатляваш
сега имам сто човека на главата и не виждам за какво да я използвам
проблема с реализацията на мечтата обаче не е толкова в кризата, колкото в липсата на добра идея
това като си написах домашното стана кристално ясно
и също в липсата на надежден партньор, с който да се допълваме
дъщеря ми сега завършва и е идеална но.....не смея засега да дълбая в тази посока
абе ще видим - каквото такова
откакто се преместихме в софия работя за други хора, знам повече в сравнение с преди
много си харесвах старата работа, защото беше разнообразна и динамична и никой не ми се месеше в ресора, а и мащаба е впечатляваш
проблема с реализацията на мечтата обаче не е толкова в кризата, колкото в липсата на добра идея
дъщеря ми сега завършва и е идеална но.....не смея засега да дълбая в тази посока
- Глас в пустиня
Да си чувала приказката - по-добре пръв бояджия на село, отколкото посредствен художник в града?:lol:shshtt написа:имам си мечта - пак да имам бизнесче
Нещо такова.
Дето е текло пак ще тече!
- snowprincess
мое си търпим по 500г., но пак ум не сме събралиsnowprincess написа:българите сме търпеливи до глупост, но когато ни свърши търпението, ума ни идва бързо
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
все съжаляваме за нещата дето не сме направили, а не за тея дето сме....Stranniche написа:Днес ругаех цялото си търпение години наред.
те и аз съжалявам за дето не изпихме по коктейлче у онова дет се каним от години ама ако зема да ти налетя?!
и без това само търча да те гушкам като те видя
това е най-дброто, да се забавлявашshshtt написа: гледам да се забавлявам докато бачкам, че его.....не остана животец
стига да можеш да си го позволиш или ако си с някой до себе си, той да може да си позволи ти да се забавляваш
като опреш само на себе си...почваш да си налягаш парцалите
както често се случва
щом се чудиш, значи имаш най-малкото избор
значи пак си е добре
- Green Light
Много се чудя за себе си силен ли съм аз, като човек или съм слаб. Интересно ми, понеже нали знаеш как някоя малка стара, слаботелесна например баба е гръбнак за сума народ и цялата фамилия, а огромни богатири се разпадат на части само от настинка. Какъв ли съм аз? Може би отговора се крие в това какво ме движи. Тери Пратчет казва(талант е казваш сериозни неща, докато се шегуваш), че повечето хора не са фокусирани във времето. "Те изживяват живота си подобно на времево петно, размито около точката, в която се намира тялото им — или в очакване на бъдещето, или вкопчени в миналото си. Такива хора обикновено са толкова заети да разсъждават какво ще се случи утре, че единственият начин да научат какво се случва днес е като се върнат по-късно, за да хвърлят едно око. Повечето живеят по тоя начин. Те умеят да се страхуват, защото дълбоко, на подсъзнателно ниво, знаят какво ще им се случи после. За тях то вече се случва." Такъв ли съм? Страха ли ме движи, той ли ме кара да желая доказване и да печеля състезания? Изглежда като че ли да.Stranniche написа:Днес ругаех цялото си търпение години наред.
Има обаче и друг вариант. Може би е любопитство какво би било, ако... Или пък е радоста от успяването. Може би е мисълта че аз съм човека, който ще направи нещата най- добре, че аз съм този който би разбрал, видял и преценил всичко, че ще направя услуга на себе си и на другите ако в това конкретно състезание аз съм първи. Може би това е, да го наречем вдъхновение, което ме движи? Има и такава вероятност.
Не зная, Странниче. Наистина при мен страховете са много силни, нещата са на кантар изобщо не е ясно.
Но според мен силен е този, който не се движи гонен от опасения, а обратно - теглен е от любопитство, желание да види, да се справи, да знае,... вдъхновен един вид. Не ми се струва правилна думата, но не ми идва наум друга. Нека кажем че вдъхновенните са силните хора.
Какъв човек, тогава би било едно момиче, което е обиколило света доказвайки достойнствата си навсякъде? Не и страхливо.
Според мен живота е този комуто ти трябваш. Понеже се върти около тия, които са като теб. Трябва ти само малко късмет! Дано да го получиш бързо!
- Green Light
Ами четеш примерно нещо. И си викаш тва е лесно, бе и аз бих постъпил така. И после си викаш. Чакай, чакай, бе аз така ли бих постъпил?ELBI написа:за какво точно ти е да го знаеш? Защо и кога се чудиш?Green Light написа: Много се чудя за себе си силен ли съм аз, като човек или съм слаб.
Такива работи.