аз съм само по приземяванията, ПЪТникПЪТник написа: Няма ли да се намери място за мен между две летящи с по едно крило...
страх ме е да летя
но можеш да вървиш до мен

това в тая тема ли да го бистрим или си е за отделнаsnowprincess написа:holi_day написа: мдааа
представляваш опасност
за себе си
и не само понякога
и какво може да се случи
Как пък си помисли, че ме плашиш?:lol:snowprincess написа:аз я харесвам, но тя може да се страхува от мен, понякога хич не съм цвете за мирисане
Да, това винаги съм го твърдяла.holi_day написа:това в тая тема ли да го бистрим или си е за отделна
за всеки най-опасен си е самият той
най-добре се наранява или създава предпоставки за това
най-ефективно се обижда, унизява, покварява...
най-дълго се лъже сам саменичък
още хиляди неща може да си причини или да помогне на хората да му сторят
с тялото
с духа и с душата
права сиholi_day написа:това в тая тема ли да го бистрим или си е за отделнаsnowprincess написа:holi_day написа: мдааа
представляваш опасност
за себе си
и не само понякога
и какво може да се случи
за всеки най-опасен си е самият той
най-добре се наранява или създава предпоставки за това
най-ефективно се обижда, унизява, покварява...
най-дълго се лъже сам саменичък
още хиляди неща може да си причини или да помогне на хората да му сторят
с тялото
с духа и с душата

ъ-ъsnowprincess написа:права си
обичам риска, защото винаги има възможност за успех,
но както казват в брейниак когато взривят по някоя каравана - това не го правете в домашни условия, аз казвам - не правете същите неща като мен, защото аз знам какви са последствията и съм готова да ги платя
ти ме предупреждаваш с моите думи към Рем, но той е такава душа-камбана, не може да ни сравняваш с него
аз съм родена за любов и престъпление, той само за любов
ами, щото много внимателно влезе и хм, хм, извинете, може ли да кажаАмаранта написа:Как пък си помисли, че ме плашиш?:lol:snowprincess написа:аз я харесвам, но тя може да се страхува от мен, понякога хич не съм цвете за мирисане
И аз те харесвам, (въпреки че имаме различни мнения по някои въпроси)
- защото открито и прямо изразяваш позициите си, не си хлъзгава, и очевидно истината те интересува повече от разни дребнави словесни победи, и не се страхуваш да се "поизцапаш" в търсене на истината. (Всичко това го пиша, да не излезе, че отговорям така от обикновена любезност, надявам се, не те засягам по някакъв начин).

много филми гледаш, повредила си сеpocti_bezobidna написа:Охо! Стана интересно! Драматично, трагично, с лек лиричен аромат и намек за обреченост - перфектно!snowprincess написа:...
аз съм родена за любов и престъпление...
ПП. Но спасението дебне отвсякъде

Много гледам, верно е, но пък си ги подбирамsnowprincess написа:много филми гледаш, повредила си сеpocti_bezobidna написа:Охо! Стана интересно! Драматично, трагично, с лек лиричен аромат и намек за обреченост - перфектно!snowprincess написа:...
няма трагично
такава е приказката, така казват приятелите ми за мен - че съм мноого луда и жива за пресъпление
помислете си добре дали ви се влиза в един дом на старини с мен, току все може да ни привикват в полицията за показания
ще рече, че ако ми се обадиш да "заровим труповете", аз ще дойдаpocti_bezobidna написа:
Много гледам, верно е, но пък си ги подбирам![]()
Какво ще рече "жива за престъпление"?
ПП. Ами от двата ти постинга - този и "родена за любов и престъпление" веднага става история. Питай Грийни, на мен ако не вярваш. Все тая дали е разказ или филм.
ПП. И по еденично стигат.

Ами за Рем цитата?! Що си го резнала?pocti_bezobidna написа:Охо! Стана интересно! Драматично, трагично, с лек лиричен аромат и намек за обреченост - перфектно!snowprincess написа:...
като мене.holi_day написа:чудя се, нечудя се - истината е една - трудно ти устоявам
земе ли да ми се обясняваш в обичане, губиш ми доверието
дръж се на полуженийе
Ами то си е казано - повредила съм се.vyara написа:Ами за Рем цитата?! Що си го резнала?pocti_bezobidna написа:Охо! Стана интересно! Драматично, трагично, с лек лиричен аромат и намек за обреченост - перфектно!snowprincess написа:...
ПП. Но спасението дебне отвсякъде![]()
Ремеееееей, шта изям, дето си роден само за любов, ей!
малей!vyara написа:Ремеееееей, шта изям, дето си роден само за любов, ей!
Верно, верно.pocti_bezobidna написа:Много гледам, верно е, но пък си ги подбирамsnowprincess написа:много филми гледаш, повредила си сеpocti_bezobidna написа:Охо! Стана интересно! Драматично, трагично, с лек лиричен аромат и намек за обреченост - перфектно!snowprincess написа:...
няма трагично
такава е приказката, така казват приятелите ми за мен - че съм мноого луда и жива за пресъпление
помислете си добре дали ви се влиза в един дом на старини с мен, току все може да ни привикват в полицията за показания![]()
Какво ще рече "жива за престъпление"?
ПП. Ами от двата ти постинга - този и "родена за любов и престъпление" веднага става история. Питай Грийни, на мен ако не вярваш. Все тая дали е разказ или филм.
ПП. И по еденично стигат.
Аз само родените за любов ги изяждам, тъй че няма страшно!Remmivs написа:малей!vyara написа:Ремеееееей, шта изям, дето си роден само за любов, ей!
ма ти верно си била дзвяр, а!
ps
канибалка такава
Момичета, а защо не тройка?pocti_bezobidna написа:Пфу! Двойка!
не...vyara написа:Ми няма ами! То на вашите и неговите приказки може ли да се вярва!ELBI написа:кат го изядеш няма да разбереш, че е роден и за пиене...vyara написа:Ремеееееей, шта изям, дето си роден само за любов, ей!:blum: