Блонди...
Блонди...
Седи блондинка в самолета и казва на съседа си:
- Вижте, оттук хората приличат на мравки!
- Това са си мравки, още не сме излетели.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: Блонди...
извод: тия дет се правят на много информирани и всезнаещи най-често остават на сухоELBI написа:Седи блондинка в самолета и казва на съседа си:
just perfect
- Green Light
bead_ написа:извод: тия дет се правят на много информирани и всезнаещи най-често остават на сухоELBI написа:Седи блондинка в самолета и казва на съседа си:
аз се учудих на силното зрение на тази блондинкаbead_ написа:извод: тия дет се правят на много информирани и всезнаещи най-често остават на сухоELBI написа:Седи блондинка в самолета и казва на съседа си:
твърде вероятно е била изкуствена блондинка, щото естествените обикновено са със светли очи, а те по-често са късогледи
аз не мога да видя мравка кат съм права, тя шъ ми види мравки от височина на самолет! друг път!
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- majemela4ka
- Обратна връзка:
хехе - як изводholi_day написа:аз се учудих на силното зрение на тази блондинкаbead_ написа:извод: тия дет се правят на много информирани и всезнаещи най-често остават на сухоELBI написа:Седи блондинка в самолета и казва на съседа си:
твърде вероятно е била изкуствена блондинка, щото естествените обикновено са със светли очи, а те по-често са късогледи
аз не мога да видя мравка кат съм права, тя шъ ми види мравки от височина на самолет! друг път!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
кат братята близнаци, напримерbead_ написа:извод: тия дет се правят на много информирани и всезнаещи най-често остават на сухоELBI написа:Седи блондинка в самолета и казва на съседа си:
holi_day написа:
аз се учудих на силното зрение на тази блондинка
ако стои до теб, човек много трябва да внимава какво говори
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
аре сега - за пози ще си говорим...Semiramis написа:holi_day написа:
аз се учудих на силното зрение на тази блондинка
признала съм те
ще го разпънеш на кръст, че няма и къде да мърда по време на полет
в самолета ли беELBI написа:аре сега - за пози ще си говорим...
ей, кви сте начи
чакайте поне да излети бе!
кво да чакам. Може да свърши света. Или горе - кат излети - нов вулкан. Чакай ... аре, стига с това чакане, рийшли...Remmivs написа:в самолета ли беELBI написа:аре сега - за пози ще си говорим...
ей, кви сте начи
чакайте поне да излети бе!
не че не те разбирам
ама заради такива като вас всеки път слушам инструкции
умоляваме ви да не разкопчавате дюкяните, пардон коланите, докато не се изкачим на полетна височина (те казват докато не угаснат надписите не разкопчавайте, ама то това е за хамериканосите, щото те не биха разбрали какво е полетна и/или височина) и биха търчали да си изпикаят колите още докато има 45' наклон
па ако се търколят, мое и да избушат нещо и така
умоляваме ви да не разкопчавате дюкяните, пардон коланите, докато не се изкачим на полетна височина (те казват докато не угаснат надписите не разкопчавайте, ама то това е за хамериканосите, щото те не биха разбрали какво е полетна и/или височина) и биха търчали да си изпикаят колите още докато има 45' наклон
какви такива като нас
фаталисти ли, какво...
този път Елби май мисли само за 2012, а аз за проза -
ядосаната Далила в самолет
май ти си мислиш за трето

фаталисти ли, какво...
Последно промяна от Semiramis на 23.04.10, 10:05, променено общо 1 път.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
хич не ги слушам. След 105-тия път ги знам по-добре от самите инструктиращи. Първите 10-тина пъти ми бе интересно...Remmivs написа:не че не те разбирам
Все едно да слушаш жена си за 105 път да мели по една и съща тема... сега ми кажи, че това никога не се е случвало...
за мисля за днес до обяд, за следобяд и макс. за утре. И за едно кратко пътуване. Такива ми ти мисли разни...Semiramis написа:какви такива като нас
фаталисти ли, какво...
и мен не ме слушашELBI написа:хич не ги слушам. След 105-тия път ги знам по-добре от самите инструктиращи. Първите 10-тина пъти ми бе интересно...
Все едно да слушаш жена си за 105 път да мели по една и съща тема... сега ми кажи, че това никога не се е случвало...
ми нали и аз това казвам бе, писнали са ми, но ми ги рецитират всеки път
случва ми се непрекъснато
теб пък кво да те слушам - все за поркане, жени и снукър ми говоришRemmivs написа:и мен не ме слушашELBI написа:хич не ги слушам. След 105-тия път ги знам по-добре от самите инструктиращи. Първите 10-тина пъти ми бе интересно...
ми нали и аз това казвам бе, писнали са ми, но ми ги рецитират всеки път
случва ми се непрекъснато
учудвам се как мога да ръся такива глупости и да не мъ разпъвате на кръстSemiramis написа:
признала съм те
ще го разпънеш на кръст, че няма и къде да мърда по време на полет
има за кво
оставяте ми аз да споря с мене си
като пътувам със самолет при мен се случват две неща
или се хиля като ненормална /последния път като току въздъхваше една дама с облекчение и с едната си ръка държеше кръстчето на врата си не можех никак да се удържам и се хилех с глас. много неприлично от моя страна
другото е, че загубвам апетит - нещо невероятно за мен. и гледам хората как нагъват и се чудя, бе, кво се чудя, направо се възмущавам как могат да нагъват в самолета
Последно промяна от holi_day на 23.04.10, 10:23, променено общо 1 път.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
някои хора като им се сетят за колани и почват с фантазиитеELBI написа:аре сега - за пози ще си говорим...
ку предположим, че за момент изобщо са били спрели, де
Ф.Песоа
Ф.Песоа
е, това и аз се чудех доста време, ма човек свиква (или стомах свиква)holi_day написа:другото е, че загубвам апетит - нещо невероятно за мен. и гледам хорта как нагъват и се чудя, бе, кво се чудя, направо се възмущавам как могат да нагъват в самолета
да си дойдем на правилната мисълholi_day написа:някои хора като им се сетят за колани и почват с фантазиитеELBI написа:аре сега - за пози ще си говорим...
ку предположим, че за момент изобщо са били спрели, де
- windcolours
Аз доброволно на самолет не се качвам.
Последният път беше почти доброволно, ама щото ми дадоха пък 1000 лв, как да откажеш
И две безплатни бири, които държаха паниката на безопасно разстояние от съзнанието ми.
Иначе щях да направя и невъзможното, за да счупя прозореца и да скоча от 11км височина. Немам нерви да го чакам да падне сам самолеДа ...
Последният път беше почти доброволно, ама щото ми дадоха пък 1000 лв, как да откажеш
Иначе щях да направя и невъзможното, за да счупя прозореца и да скоча от 11км височина. Немам нерви да го чакам да падне сам самолеДа ...
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте