дааа, така натрупахме първия си милионRemmivs написа:
PS
за холивуд, не бяхме ли писали с Вас сценарий?
Малко слънце,
Днес видях цъфнали люляци.
Надишах се на аромата им.
Утре може да ги снимам за вас.
Още има люлякови нощи...
Още има люлякови нощи...
"Спаси си деня!" - Green Light
- windcolours
любииииииииииииииииииииииииииимаааааааааааа песен!Нефертити написа:Днес видях цъфнали люляци.
Още има люлякови нощи...
Пък аз видях да продават цъфнали момини сълзи...едва се сдържах да не изкупя цялата кофа:bigsmile:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
бях я позабравил... 10х... наистина прекрасен аромат...Нефертити написа:Днес видях цъфнали люляци.
Още има люлякови нощи...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:бях я позабравил... 10х... наистина прекрасен аромат...Нефертити написа:Днес видях цъфнали люляци.
Още има люлякови нощи...
Излизам през почивката си да ги снимам за теб,
за windcolours,
за всички
за люляковите ви нощи!
И да се опия отново с аромата.
Облачно е, дано не завали отново.
мерсиНефертити написа:ELBI написа:бях я позабравил... 10х... наистина прекрасен аромат...Нефертити написа:Днес видях цъфнали люляци.
Още има люлякови нощи...
Излизам през почивката си да ги снимам за теб,
за windcolours,
за всички
за люляковите ви нощи!
И да се опия отново с аромата.
Облачно е, дано не завали отново.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
люлякът ми замириса
Последно промяна от Неф на 23.04.10, 20:33, променено общо 2 пъти.
- windcolours
Re: люлякът ми замириса
днес и аз се навъртах около люляковите храсти и ги душех като ловджиско куче яребица:lol:
Твоето е много по-хубаво, защото си го садила ти.TerE написа:леле, цял храст, премного благодаряНефертити написа:благодаря ТерЕ,
ето и нещо за теб
моето още е малко (храстчето пред блока, садих го преди... не помня колко години), но вече цъфти (от миналата пролет)
е, няколко китки са само
с едно цъфнало лале може ли да разваля люляковата идилия малко?
И ние имаме на вилата храст с по-едри цветове, но и него не съм садила аз, а татко.
Ухае прекрасно, опияняващо.
п.п. Лалето е красиво,
отворило се е към слънцето и го приканва да го грее дълго, и още ...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Нефертити написа:
Твоето е много по-хубаво, защото си го садила ти.
И ние имаме на вилата храст с по-едри цветове, но и него не съм садила аз, а татко.
Ухае прекрасно, опияняващо.
п.п. Лалето е красиво,
отворило се е към слънцето и го приканва да го грее дълго, и още ...
но не по-хубаво или по-малко хубаво...
на последната разходка с маршрут НДК - Плиска пеша с фотоапарат снимам цветя пред един блок, спретната градинка една такава...

обръщам се - един дядо ме гледа
казва - харесва ли ви?
казвам - да, много
той, с гордост - съпругата ги сади и ги гледа... ще се зарадва, че на някого са харесали
ето още малко:

Радост за очите
благодаря
в това забързано ежедневие,
така рядко вече можем просто да си вървим и да снимаме, наслаждавайки се на всеки стрък, на всяко цвете, на всеки храст, тревичка, птичка.
ТерЕ, щастливка си, че имаш сетивата. И аз използвам всяко свободна минутка за това.

благодаря
така рядко вече можем просто да си вървим и да снимаме, наслаждавайки се на всеки стрък, на всяко цвете, на всеки храст, тревичка, птичка.
ТерЕ, щастливка си, че имаш сетивата. И аз използвам всяко свободна минутка за това.
Баланс трябва да имаНефертити написа:Радост за очите
благодаря
Не че имам против само да се разхождам и да снимам.
Ама дали тогава ще ценя толкова тази възможност?
Иначе разходката беше с цел разведряване, че нещо се опитват да ми се качват на главата напоследък сякви екземпляри.
И генерирам търпение.

п.п. сетива имаме всички, но всеки ги насочва към различни неща
много слънце
Днес е първият ден ма месец МАЙ.
Няма Р
и времето е наистина чудесно.
И си е почивка-активна,
а е Ден на труда
Бяхме на разходка по къси ръкави - за пръв път тая година и аз се отпуснах.
Много топлина в телата и душите на всички!
Весели игри от нас
- windcolours
А пък аз и родата отидохме до селото ни край Ловеч, където свщенодействахме на маса с печено яре 
Едва изчаках да свърши официалната част и, с бебето на гръб в самара, отърчах да се изследвам хълмовете и ливадите над селото...Добре, че утре трябва да ставам рано за преход на Витоша, иначе щях пак да го ударя на лирика, за да ви опиша какво представляват сега пълните с живот пролетни поля в този край
Нищо- и утре е ден. И вдругиден-също :) Края на света го отлагам за неопределено време
ПП Вярно, че малко късно го казвам, но ако някой от вас желае да се присъедини по маршрут Златните мостове-Офелиите- х. Селимица- манастира-с. Рударци, е добре дошъл в 9,30 пред магазин 345 на автогара Овча купел
Едва изчаках да свърши официалната част и, с бебето на гръб в самара, отърчах да се изследвам хълмовете и ливадите над селото...Добре, че утре трябва да ставам рано за преход на Витоша, иначе щях пак да го ударя на лирика, за да ви опиша какво представляват сега пълните с живот пролетни поля в този край
Нищо- и утре е ден. И вдругиден-също :) Края на света го отлагам за неопределено време
ПП Вярно, че малко късно го казвам, но ако някой от вас желае да се присъедини по маршрут Златните мостове-Офелиите- х. Селимица- манастира-с. Рударци, е добре дошъл в 9,30 пред магазин 345 на автогара Овча купел
- Глас в пустиня
А!БоЕВ написа: Упс!:shy:
Тоя пост съм го изпуснал!:shy:
Много са красиви Тере, макрото е великолепно!
А кълвачите са невероятна рядкост - голям зелен кълвач.
При нас пък от седмица са дошли пчелоядите, миналата година не можах, дали ще успея да снимам тая година?! Ето един от преди доста време
Стой сега така и не мърдай!
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Piqndurnik
простациPiqndurnik написа:Днес било международен ден на слънцето. По този повод тук вече трети ден вали и според прогнозата ще продължава поне до края на седмицата.
- Piqndurnik