windcolours написа:Ако някой напише "Само Левски!" от моя ник, направо шгу бия, няма да се карамsnowprincess написа: 3. могат да станат много караници и в клуба
Къде ли се "изпаряват"
- windcolours
не ме разбирайте погрешно, ама даже Мъжжжж май се кани да спре да пише тук.... Стига сме се гаврилиSweety написа:а! пак съм първа..на 12 страница!:lol:
и дори не го правя нарочно!
Последно промяна от windcolours на 23.04.10, 13:19, променено общо 1 път.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
какви хора!?!vyara написа:Ами на този ден ти нали няма да знаеш на кого пращаш целувки, примерно, тъй че ще пращаш ли изобщо? Няма да си в състояние да проявиш отношение към човека, защото няма да знаеш кой кой е, а само към мнението му. И караници не могат да станат, защото караниците са на лична основа, а не заради съдържанието на дадено мнение.snowprincess написа: хич не ми се иска да се обяснявам в момента, щом не виждаш препъникамъните, но
аз се шегувам и закачам в повечето си постове
1. представи си, че мое писано излезе от името на някой когото ревнуват вкъщи и му създаде проблем!?
2. аз, например, спазвам дистанция с определени клубари, не щото не ми харесват, а защото виждам, че не проявяват желание за дърдоркане и празни приказки, това ще се прехвърли към притежателите на новите никове
3. могат да станат много караници и в клуба
4. ...
честно, на мен идеята не ми харесва в този вид
мога да си говоря с познати и непознати, но ще усещам вътрешен блокаж да кажа каквото и де е ако не знам кой на кого ника е взел
Или подозираш, че някоя ревнива съпруга ще седне да чете след извесно време назад и ще види как този ник си е дърдорил с теб?! И той после няма да може да й докаже, че не е той?! Ами нали темата с определената дата (примерно де) ще си стои и той ще може да я размаха пред разярената си половинка и направо ще се спаси от сигурен развод. Ох....
целувки така, на непознати...
шамари е съвсем различно.
а понеже е на мода помъдряването, ще настане тишина..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- snowprincess
не ми трябват няколко ника, за да кажа каквото си искам на когото си искам, страхувам се другите да нямат проблемиholi_day написа:snowprincess написа:предпочитам нови, непознати никовети с няколко ли шъ играеш
знам, че изглеждам на лекомислена, но съм отговорен човек и спазвам правилата
откакто съм прописала в нета само с един ник съм била навсякъде, дори и в други форуми пак съм се регистрирала като snowprincess
а мога да си играйкам с всеки, който усетя, че проявява желание за игра

неvyara написа:Бе какви хора значи! Какво да ви се обърка, бе! Регистрирате си после наново никовете и айде. Треперите все едно вас ще затрият.Semiramis написа:представи си, представи си... и се съвсем се обърка всичко
- Green Light
технически няма нужда от регистрации нови
май не ме разбрахте
и технически би могло да се лепва случаен ник на всяко ново мнение
(или поне така си мисля, не съм гледал кода, но е твърде вероятно да може, а ако не може - да се направи с лекота
)
но лично аз също мисля, че човек не може да избяга от себе си
и не съм убеден в игровия потенциал на такова начинание
просто се замислих как се прави технически
гийкска му работа
дай ми да човъркам такива неща и не ми трябват кукли и парцалки
цял ден ще си играя сам в пясъчника

май не ме разбрахте
и технически би могло да се лепва случаен ник на всяко ново мнение
(или поне така си мисля, не съм гледал кода, но е твърде вероятно да може, а ако не може - да се направи с лекота
но лично аз също мисля, че човек не може да избяга от себе си
и не съм убеден в игровия потенциал на такова начинание
просто се замислих как се прави технически
гийкска му работа
дай ми да човъркам такива неща и не ми трябват кукли и парцалки
цял ден ще си играя сам в пясъчника
- Green Light
мисля си...
технически не може ли на случаен принцип да се лепва ник към мнение

Щом си готова да играеш какво те притеснява? Не можеш да загубиш идентичност. Аз също си ползвам навсякъде моя ник. Но не ме притеснява нищо в случая. Просто експеримент и желание да е забавно и да разберем как и защо се отнасяме към мнението на хората, дори без да сме ги чели. Според мен ще ни накара да се замислим.snowprincess написа: не ми трябват няколко ника, за да кажа каквото си искам на когото си искам, страхувам се другите да нямат проблеми
знам, че изглеждам на лекомислена, но съм отговорен човек и спазвам правилата
откакто съм прописала в нета само с един ник съм била навсякъде, дори и в други форуми пак съм се регистрирала като snowprincess
а мога да си играйкам с всеки, който усетя, че проявява желание за игра
Но ако не сте съгласни, забравям тутакси.
- snowprincess
Така е, различно звучи. И емотиконките даже могат да звучат различно.snowprincess написа:не е важно какво се казва, а как и от кого излиза
едно и също нещо от устите/из под пръстите на двама човека звучи различно
играете си с огъня, деца
длъжна бях да предупредя
аз съм вътре
Но и възприятията ни се ограничават от тази връзка. Не сме в състояние да видим неща отвъд предразсъдъците си за този или оня.
Така си мисля.
Какъв огън, впрочем? Каква конкретно опасна случка, застрашаваща реално някой, може да се случи?
Remmivs написа:браоSemiramis написа:мисля си...
има някой който не чете и той
ма поне мисли кат мен
помислих, че Сноу почна...после видях Вяра...
а то тръгвало от... ъъ...главата
имам ден за писане, не за четене.
- Green Light
най-опасното, което аз предвиждам е, че някой може да се обидиvyara написа:Какъв огън, впрочем? Каква конкретно опасна случка, застрашаваща реално някой, може да се случи?
сноу за някакви сериозни неща говореше
странно нещо са форумите за всеки...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Ама как ще се обидиш, като знаеш, че всеки знае, че не пише на теб, а на един от всички?!holi_day написа:най-опасното, което аз предвиждам е, че някой може да се обидиvyara написа:Какъв огън, впрочем? Каква конкретно опасна случка, застрашаваща реално някой, може да се случи?
сноу за някакви сериозни неща говореше
странно нещо са форумите за всеки...
имената не са случайно нещо
дори нищото си има име
имената са проекция на аз-а и това е по-скоро хубаво отколкото лошо
макар и да има предразсъдъци базирани на това
те не са базирани на името, а на това което е зад него
изградени са за да ни е по-лесно
навремето в някои култури хората са имали по две имена
едно за пред хората и едно лично истинско и съкровено, което са знаели само най-близките роднини и приятели
защото са смятали, че с името може да се злоупотреби
магия
аз съм вътре, заради техническата закачка
и защото ще е вероятно смешно, поне за кратко
но мисля като сноу
ако тя знае какво мисли де
или аз знам какво мисля че мисли тя
дори нищото си има име
имената са проекция на аз-а и това е по-скоро хубаво отколкото лошо
макар и да има предразсъдъци базирани на това
те не са базирани на името, а на това което е зад него
изградени са за да ни е по-лесно
навремето в някои култури хората са имали по две имена
едно за пред хората и едно лично истинско и съкровено, което са знаели само най-близките роднини и приятели
магия
аз съм вътре, заради техническата закачка
и защото ще е вероятно смешно, поне за кратко
но мисля като сноу
ако тя знае какво мисли де
или аз знам какво мисля че мисли тя
аз съм по интригантските вариантиGreen Light написа:мислъ че няма да съ изпокараме и аз кату холиту...
писала съм преди
със хоуп едно време си бяхме разменили никовете за 1 седмица с експериментална цел - вярваше, че хората все с нея се заяждат, а с мен не
и все за някакви рейтинги гтовореше
голям смях падна
влиза едната и чете, че на самата нея й се иска да направи нещо екстремно
оубаче 1 тип не от 30-40 усети, че е станала смяна
и ни написа нещо от сорта - вие, двечките, ...
колко отдавна бе това...
П.П. онзи ден я срещнах в съда, ще почва нова работа... добре е. не отворихме дума за форуми, та не можах да й предам поздрави от Мъжжж. приличаше като да ми се е отсърдила.
Последно промяна от holi_day на 23.04.10, 14:03, променено общо 1 път.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Казваш мнението и отношението са заради онова зад името. А колко лица има човека, стоящ зад името? Доколко този човек в публичен форум показва съкровеното си аз.Remmivs написа: навремето в някои култури хората са имали по две имена
магия
Хайде, Рем. Нещата в публичното пространство не са толкова съкровени, колкото и някои от нас да са открити.
Според мен има един ценен урок в подобен експеримент. И той е, че не трябва да приемаме мнението на останалите никове към наше мнение като лично отношение към съкровеното ни аз. Защото това не е така. Но най-добре би се усетило чрез подобен опит.
Не е само играта.
като вземе много да мисли човек
и нищо не става.
Кой я предложи тая игра
и я уточнете правилата моля
как по-точно ще се влиза в чужд ник?
Що не се лепва ник-а след като е написан вече пост, така и пишещия няма да знае преварително окй е всъщност.
но пък така няма да може да го имитира,
бе не знам,
чиято главица роди тая гениална идея- да си каже
Може пък само една тема или нещо отделно обособено да е .
уф, бш днес решихте да играете, като ми е претрупано.
Но съм вътре!
и нищо не става.
Кой я предложи тая игра
и я уточнете правилата моля
как по-точно ще се влиза в чужд ник?
Що не се лепва ник-а след като е написан вече пост, така и пишещия няма да знае преварително окй е всъщност.
но пък така няма да може да го имитира,
бе не знам,
чиято главица роди тая гениална идея- да си каже
Може пък само една тема или нещо отделно обособено да е .
уф, бш днес решихте да играете, като ми е претрупано.
Но съм вътре!
"Спаси си деня!" - Green Light
vyara написа:Казваш мнението и отношението са заради онова зад името. А колко лица има човека, стоящ зад името? Доколко този човек в публичен форум показва съкровеното си аз.
Хайде, Рем. Нещата в публичното пространство не са толкова съкровени, колкото и някои от нас да са открити.
Според мен има един ценен урок в подобен експеримент. И той е, че не трябва да приемаме мнението на останалите никове към наше мнение като лично отношение към съкровеното ни аз. Защото това не е така. Но най-добре би се усетило чрез подобен опит.
Не е само играта.
и за мен е такаbead_ написа:всъщност в обичаен разговор, тет-а-тет, тази тема отдавна да е потънала в чашата с вино и преглътната с парченцето ементал
тук нещата винаги стигат дълбочини и се осмислят по друг начин. или пък си въобразявам? или пък само с мен е така
пълноценни разговори и сблъсък на мнения, възможност да се изразиш внимателно, време да прочетеш другия, дори да го прочетеш два пъти?! това не е ли лукс, непостижим на реалното общуване
ценният урок за който говориш може да се усвои и без такава игра
за мен форумът не е просто игра
имаш отношение към ник, защото никът е някой, който е изградил това отношение в теб, защото ти си ти
ако искаме да играем наистина
трябва ние самите да престанем да бъдем ние
да надраснем себе си и да станем безименни вътре в нас
иначе всичко е само смешка
другите да са никой а ние да сме си ние
как ще избягаш от себе си и предубежденията си
толкова колкото те са заради другите
са и заради теб
PS
освен това трябва поне повечето да са съгласни да си направим този карнавал
и да уточним точно какви са правилата
дали ще се правим на някой друг определен (това е сложно според мен и иска да си разменим профилите, а и как да го направим, със жребий, ами ако не сме чифт искащите а тек, а другите)
или просто пишеш нещо си и то излиза от някой си, включително и от време на време и от твоя ник
на случаен принцип
Тогава да забравим?Remmivs написа: ценният урок за който говориш може да се усвои и без такава игра
за мен форумът не е просто игра
имаш отношение към ник, защото никът е някой, който е изградил това отношение в теб, защото ти си ти
ако искаме да играем наистина
трябва ние самите да престанем да бъдем ние
да надраснем себе си и да станем безименни вътре в нас
иначе всичко е само смешка
другите да са никой а ние да сме си ние
как ще избягаш от себе си и предубежденията си
толкова колкото те са заради другите
са и заради теб
Ама сега тези, които проявиха интерес, да не се сърдят, че няма да има игра?
На мен лично ми е все едно.
- Green Light
Отдавна, отдавна в друга една приказна страна, приказната Хоупфул. През девет планини в десета и все пак почти тук, че и даже почти сега. Мисля поетически, като Набръчкания човек, но не мога да вкарам думите в крак.holi_day написа:аз съм по интригантските вариантиGreen Light написа:мислъ че няма да съ изпокараме и аз кату холиту...
писала съм преди
със хоуп едно време си бяхме разменили никовете за 1 седмица с експериментална цел - вярваше, че хората все с нея се заяждат, а с мен не
и все за някакви рейтинги гтовореше
голям смях падна
влиза едната и чете, че на самата нея й се иска да направи нещо екстремно![]()
оубаче 1 тип не от 30-40 усети, че е станала смяна
и ни написа нещо от сорта - вие, двечките, ...
колко отдавна бе това...
П.П. онзи ден я срещнах в съда, ще почва нова работа... добре е. не отворихме дума за форуми, та не можах да й предам поздрави на Мъжжж. приличаше като да ми се е отсърдила.
Предай и моите поздрави, не само на Мъжж. Приятно ми стана дето я спомена
+1Green Light написа:Отдавна, отдавна в друга една приказна страна, приказната Хоупфул. През девет планини в десета и все пак почти тук, че и даже почти сега. Мисля поетически, като Набръчкания човек, но не мога да вкарам думите в крак.
Предай и моите поздрави, не само на Мъжж. Приятно ми стана дето я спомена
Всички няма да са съгласни.Remmivs написа: PS
освен това трябва поне повечето да са съгласни да си направим този карнавал
и да уточним точно какви са правилата
дали ще се правим на някой друг определен (това е сложно според мен и иска да си разменим профилите, а и как да го направим, със жребий, ами ако не сме чифт искащите а тек, а другите)
или просто пишеш нещо си и то излиза от някой си, включително и от време на време и от твоя ник
на случаен принцип
За да се определят правилата, трябва да се знаят и възможностите на настройките.
И аз подкрепям идеята да не се знае мнението, което пиша в момента от чие име ще излезе. Човек може да имитира стила на някого и без да знае под чие име ще е имитацията.
Не знам дали тези, които не са съгласни могат да се изключат като никове от играта. Ако не могат, няма да играем. Вземаме никовете на съгласните, правим си тема за целта и само между нас си менкаме никовете. Хубаво е да са поне 10-15 човека съгласни. Не е редно да включваме никове, които пишат веднъж на няколко месеца и ще се чудят какво са писали последния път.
ма ква си категорична начиvyara написа:Тогава да забравим?
Ама сега тези, които проявиха интерес, да не се сърдят, че няма да има игра?
На мен лично ми е все едно.
дай дай стига още
а виж сега какво направи
не решаваме ние с теб, не ли
ако ви се играе
пускате един рефрен-дум-дум
и глас 3о4овски глас ъ-ъ 3о4овски
аз после ще видя как и кога и играем
но само като имам спецификация и тех. задание
щото съм тех. лице само
ps
а ся шъ мъ извините ма джелезата ме зоват мощно

аз може и да не забележа, че е почнала играта...
с питане не става нищо.
за протокола ..
holi_day написа:имам само предложение за име на подфорума "Първи април"
Холи, за теб всеки ден е 1-ви април тук
съгласна!
Последно промяна от Неф на 23.04.10, 14:17, променено общо 1 път.
"Спаси си деня!" - Green Light
Къде тръгна?!?!?Remmivs написа:а откъде знаеш, че вече не е започнала и не съм бърникал в кода
и ти виждаш, че си ти, но за другите излиза друг ник?
айде, отивам в залата
сега точно, нали.