и тук бързо напредваме,Ън написа:Сега в профи форума ни се вихри спор- трябва ли да се взимат пари от колеги или не. Толкова е пошло..нима всичко вече е в парите? Кога така се изродихме...
скоро няма да се РАЗпознаваме
и тук бързо напредваме,Ън написа:Сега в профи форума ни се вихри спор- трябва ли да се взимат пари от колеги или не. Толкова е пошло..нима всичко вече е в парите? Кога така се изродихме...
Оооо, аз напредвам по- бързо отколкото очаквате. Като количество, де...Като качество не знам:lol:Нефертити написа: бързо напредваш,
дори много бързо![]()
наслаждавай се на мига
не гледай назад, това само те бави

Помислих каквото помислих. Нали писА, че отиваш в банята и после ще покажеш снимки...ето- аз чакамwindcolours написа:Снимков материал от Родопите !!! Ти какво, за Бога, помисли????:shocked:Ън написа:Ти в банята гола? Може. Само бебо не показвай.windcolours написа: отивам да се къпем и после ще се появя със снимков материал

Не искам да очаквам,Ън написа:Оооо, аз напредвам по- бързо отколкото очаквате. Като количество, де...Като качество не знам:lol:Нефертити написа: бързо напредваш,
дори много бързо![]()
наслаждавай се на мига
не гледай назад, това само те бави
дай и от банята малко има ли сняг там, в орехово ходехте ли , а на мостовете?windcolours написа:Снимков материал от Родопите !!! Ти какво, за Бога, помисли????:shocked:Ън написа:Ти в банята гола? Може. Само бебо не показвай.windcolours написа: отивам да се къпем и после ще се появя със снимков материал
Еееее, веднъж и ти да не скиториш...Kent написа:
дай и от банята малко има ли сняг там, в орехово ходехте ли , а на мостовете?
митницата ,модър, римския път, кабата, челевещата дупка
ибахти червея съм тука стоя и бачкам:crying:

Ще!Нефертити написа: харесва ми да ме изненадваш!

изпържих се вече:blink: от седене в къщи и на работа ибахти роботизма:mad:Еееее, веднъж и ти да не скиториш...
П.П. Чакаме матряла от банята...
MoneyНефертити написа:и тук бързо напредваме,Ън написа:Сега в профи форума ни се вихри спор- трябва ли да се взимат пари от колеги или не. Толкова е пошло..нима всичко вече е в парите? Кога така се изродихме...

пари каТ весТнициЪн написа:MoneyНефертити написа:и тук бързо напредваме,Ън написа:Сега в профи форума ни се вихри спор- трябва ли да се взимат пари от колеги или не. Толкова е пошло..нима всичко вече е в парите? Кога така се изродихме...
КЕНТ, наздраве и на тебKent написа:изпържих се вече:blink: от седене в къщи и на работа ибахти роботизма:mad:Еееее, веднъж и ти да не скиториш...
П.П. Чакаме матряла от банята...
Да бе да...в рамките на един ден с дете на гръб....успокой се, няма за какво да завиждаш....ходихме до Асеневата крепост, манастира, после нагоре към Марциганица, но стигнахме само до водопада на Късата поляна и до АязмотоKent написа:
Що не каза, бе?! И ние щяхме да рипнем до крепоста.windcolours написа:Да бе да...в рамките на един ден с дете на гръб....успокой се, няма за какво да завиждаш....ходихме до Асеневата крепост, манастира, после нагоре към Марциганица, но стигнахме само до водопада на Късата поляна и до АязмотоKent написа:

ако знаех,че имате мерак, щях да ви кажа....нямах представа, че обичаш да се скиториш по баирите, вместо да съсипваш с бои ценните чаени сервизи на жена сиЪн написа:
Що не каза, бе?! И ние щяхме да рипнем до крепоста.
Много си бърза...в банята, де... Кога се изкъпа, кога и снимки си направи:blink:
ау, налита на бой, вместо целувки,windcolours написа:Ън написа:Коя? Аз съм стар човек- забравям...windcolours написа:е докато чакаш- вземи довърши ОНАЗИ рисунка...тамън ще ти стигне времетоЪн написа:
Еееее, веднъж и ти да не скиториш...
П.П. Чакаме матряла от банята...![]()
сега сети ли се?
Баирите много ги обичам, мда. Тоооооо...много неща не знаете за мене...windcolours написа:
ако знаех,че имате мерак, щях да ви кажа....нямах представа, че обичаш да се скиториш по баирите, вместо да съсипваш с бои ценните чаени сервизи на жена си

Ауууу...Яко!!!holi_day написа:Skillet - The Last Night
http://www.youtube.com/watch?v=jP0Ne9aW7UI

явно си добра душа. Щото ако мъж ми си заслужава боя, тоя сервиз отдавна да е станал на парчета, а главата му -в шевове:blum:Ън написа:Баирите много ги обичам, мда. Тоооооо...много неща не знаете за мене...windcolours написа:
ако знаех,че имате мерак, щях да ви кажа....нямах представа, че обичаш да се скиториш по баирите, вместо да съсипваш с бои ценните чаени сервизи на жена си
А тоя чаен сервиз ни е подарък за сватбата от кумовете. След 14 години най- после му намерих приложение
и то многоЪн написа:Ауууу...Яко!!!holi_day написа:Skillet - The Last Night
http://www.youtube.com/watch?v=jP0Ne9aW7UI
Ооо, аз съм с привилегии, начи...windcolours написа:е колкото-толкова... аз изповядвам принципа за ненасилиеЪн написа:Ох...- неwindcolours написа:
![]()
сега сети ли се?само ме заболя..леко...
Изклчение правя само за мъжете.....
но не и за зъболекарите, щото ако им падна.....

Ние са ставаме,Аз слушам и папкамА сега отивам да нанкам
Лека
е ся...само малко.... да се самоизям от мъка..апарата трябва да го нося на сервиз. не е наред. не може една снимка на фокус да направи...какво ли не опитвахме.засякох проблема още след връщането от Чавдар. Ама не мога да стигна до сервиза. Говорих с познати- смятат че е бъгнат софтуераНефертити написа:
снимки чакаме
ей
пускай ги,windcolours написа:е ся...само малко.... да се самоизям от мъка..апарата трябва да го нося на сервиз. не е наред. не може една снимка на фокус да направи...какво ли не опитвахме.засякох проблема още след връщането от Чавдар. Ама не мога да стигна до сервиза. Говорих с познати- смятат че е бъгнат софтуераНефертити написа:
снимки чакаме
ей
Опитай пробни снимки с настройките на фокусиране. Има там разни режими: мултифокус, спорт, ръчен, алибали...windcolours написа:Говорих с познати- смятат че е бъгнат софтуера
сирвизите късат глави или щипят по циците здравоМЪЖжжж написа:Опитай пробни снимки с настройките на фокусиране. Има там разни режими: мултифокус, спорт, ръчен, алибали...windcolours написа:Говорих с познати- смятат че е бъгнат софтуера
и чак тогава бегай до сервиз.

е като му дам автофокус , би трябвало да нема проблем пущинатаМЪЖжжж написа:Опитай пробни снимки с настройките на фокусиране. Има там разни режими: мултифокус, спорт, ръчен, алибали...windcolours написа:Говорих с познати- смятат че е бъгнат софтуера
и чак тогава бегай до сервиз.