Насам народееееее...
- сър Айвънхоу
За тези пари предпочитам бутилка Dom Perignon в комплект с ягоди за 3 лв и сметана за още толкова
и ... безценна компания
и ... безценна компания
Последно промяна от Елинида на 25.04.10, 11:30, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
Ellhnida написа:Само ако обещаеш, че ще танцувашсър Айвънхоу написа:Ellhnida написа:За тези пари предпочитам бутилка Dom Perignon в компанията на ягоди за 3 лв и сметана за още толкова
и ... безценна компанияпокана ли ми отправяш?
п.п.
В бар седи страхотна мадама и си пие питието.
Влиза убийствено красив мъж, в перфектна форма, стилна риза небрежно разкопчана, страхотен релеф на мускулатурата, маркови дрехи, подрънква ключове на Ферари, оглежда се с поглед на хищник и се приближава към мадамата така както само мъж
-мечта може да се приближи. Навежда се и й продумва:
-Ще направя през уикенда за 50 лв. всичко извратено, всичко което пожелаеш от мен, ще бъда твой роб, но само ако успееш да ми го обясниш с три думи.
Жената без да се замисля си бърка в чантата, вади портмоне от алигаторска кожа, набутва в ръката на мъжа 50 лв. и визитка, поглежда го блаженно право в очите и с абсолютно равен глас казва:
-БОЯДИСАЙ МИ КЪЩАТА.
Re: Насам народееееее...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Re: Насам народееееее...
Точно в тия ти гарантирам, че няма да има червеи. Те ядат само екологично чисти череши.Semiramis написа:не ям черешисър Айвънхоу написа:Днеска има, утре нямааааааа!
заради червеите
въпреки че са мръвка
Тия ще са с вкус на гума, ако жумиш и ги опиташ, едва ли ще познаеш какво ядеш.
"Спаси си деня!" - Green Light
- сър Айвънхоу
стигнАаме ги!vyara написа: Пояпончихме се.