Защо
Защо
не успявам да се интегрирам във форума?
Все още ми изглеждате чужди и далечни!
Къде е проблема?
Къде е проблема?
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Re: Защо
А ти защо зорлем искаш бързо да се интегрираш?ПЪТник написа:не успявам да се интегрирам във форума?
Къде е проблема?
Тя, бързата работа не е хубава, нали знаеш. А и насила хубост не става...
Същото е и с мен в 40-50. Смотан клуб- да не ме харесват. Точно па мене...Ма е факт.
Аз като прописах в 30-40 преди пет години, вече всички ги чувствах близки. Е, не всички, но повечето....
Последно промяна от Ън на 26.04.10, 12:37, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
Аз съм последната дето трябва да ти отговори, защото и аз самата съм съвсем нова.ПЪТник написа:не успявам да се интегрирам във форума?
Къде е проблема?
Само ще ти кажа, че аз пък се чувствам прекрасно тука. И това е място като всички останали - някои ме харесват, други ме подминават или избягват, но за мене всичко това е ценно. Не е необходимо всички да ни ръкопляскат на постовете...
Не знам защо имаш усещането, че не можеш да се интегрираш...Може би трябва да уточниш?
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
Ън, тва е щото ти завиждат на младосттаЪн написа: Същото е и с мен в 40-50. Смотан клуб- да не ме харесват. Точно па мене...Ма е факт.
- сър Айвънхоу
така е... тинейджъри не им трябватwindcolours написа:Ън, тва е щото ти завиждат на младосттаЪн написа: Същото е и с мен в 40-50. Смотан клуб- да не ме харесват. Точно па мене...Ма е факт.
Много си млад за онзи форум
- windcolours
хеле па зъболекари...от тях болисър Айвънхоу написа:така е... тинейджъри не им трябватwindcolours написа:Ън, тва е щото ти завиждат на младосттаЪн написа: Същото е и с мен в 40-50. Смотан клуб- да не ме харесват. Точно па мене...Ма е факт.
За никъде не бързам. интересувам се от мненията ви по темата.Ън написа:
А ти защо зорлем искаш бързо да се интегрираш?
Същото е и с мен в 40-50. Смотан клуб- да не ме харесват. Точно па мене...Ма е факт.
Аз като прописах в 30-40 преди пет години, вече всички ги чувствах близки. Е, не всички, но повечето....
Уточнил съм :Все още ми изглеждате чужди и далечни!windcolours написа: Аз съм последната дето трябва да ти отговори, защото и аз самата съм съвсем нова.
Само ще ти кажа, че аз пък се чувствам прекрасно тука. И това е място като всички останали - някои ме харесват, други ме подминават или избягват, но за мене всичко това е ценно. Не е необходимо всички да ни ръкопляскат на постовете...
Не знам защо имаш усещането, че не можеш да се интегрираш...Може би трябва да уточниш?
Сигурен съм, така си мисля, че не е от възрастта.сър Айвънхоу написа:така е... тинейджъри не им трябватwindcolours написа:Ън, тва е щото ти завиждат на младосттаЪн написа: Същото е и с мен в 40-50. Смотан клуб- да не ме харесват. Точно па мене...Ма е факт.
Не би ми харесал форум, който се самоограничава във възрастта-форум!
Ако е дискотека приемам.
кво значи "интегрирам"? Да не е като членство в НАТО или ЕС?ПЪТник написа:не успявам да се интегрирам във форума?
Къде е проблема?
Кеф ти е - стоиш/пишеш/висиш. Не ти е кеф - не стоиш/висиш/пишеш.
Мноо просто и кратко. И ясно :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- windcolours
ами...разни хора, разни идеали... де да знам...за всеки влак си има ПЪТници.ПЪТник написа: Уточнил съм :Все още ми изглеждате чужди и далечни!
В другите форуми по-добре ли се чувстваш?
Добре, аз да те попитам- А ти защо пишеш тук тогава?ПЪТник написа:За никъде не бързам. интересувам се от мненията ви по темата.Ън написа:
Далечни и чужди сме ти, пък си пишеш с нас....
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Може би си права, в смисъл че бързо си помислих, че вече ви познавам достатъчно за форум.pocti_bezobidna написа:Има ли проблем?
Лично за мен си все още непознат, доколкото мога да познавам една виртуална самоличност.
Време си трябва - както и при контактите в реала.
На всеки му трябва различно по количество време.
И сега си го мисля.
Може би пита дали тук има отпусната някаква сума за интеграция на нове членове.ELBI написа:кво значи "интегрирам"? Да не е като членство в НАТО или ЕС?ПЪТник написа:не успявам да се интегрирам във форума?
Къде е проблема?
Нещо като "десетилетие на ромското включване".
Нормално е да пиша във форум, така се започва.Ън написа:Добре, аз да те попитам- А ти защо пишеш тук тогава?ПЪТник написа:За никъде не бързам. интересувам се от мненията ви по темата.Ън написа:
Далечни и чужди сме ти, пък си пишеш с нас....
А въпросът който ми задаваш е причина да пусна тази тема.
Ако цялата причина е в мен и 10 форума да сменя е все тая.
Затова пиша още тук.
Ако някой си помисли, че с тази тема искам да променям тук, да знае, че не това ми е целта... и себе си да променям е късно, наясно съм с това
Но си ме гложди този въпрос на който търся отговора с тази тема.
По колко литра бира на човек включва тая интеграция? Че и аз искам да се интегрирам.Амаранта написа: Може би пита дали тук има отпусната някаква сума за интеграция на нове членове.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Диагнозата е - в теб.ПЪТник написа:Поясни моля?
Терапията е - в теб.
А личното ми мнение е, че ако искаш - ще се интегрираш. Форумът е достатъчно широко скроен, да не кажа максимално.
Но и да не се интегрираш, каквото и да влагаш всъщност в това, пак си част от форума. И той от теб. Щом си тук.
А още по-личното ми мнение е, че не мрънкаш, защото това, извини ме, си е мрънкане, а провокираш.
Така как е?
до скоро си имаше тарифи, но онова пиянде-касиерът изчезна някъдеАмаранта написа:Може би пита дали тук има отпусната някаква сума за интеграция на нове членове.ELBI написа:кво значи "интегрирам"? Да не е като членство в НАТО или ЕС?ПЪТник написа:не успявам да се интегрирам във форума?
Къде е проблема?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и за какво ти е отговор?ПЪТник написа: Но си ме гложди този въпрос на който търся отговора с тази тема.
- сър Айвънхоу
за да е отговорен...ELBI написа: и за какво ти е отговор?
Май позна, провокирам до известна степен, но останалата степен съм искрен.Remmivs написа:Диагнозата е - в теб.ПЪТник написа:Поясни моля?
Терапията е - в теб.
А личното ми мнение е, че ако искаш - ще се интегрираш. Форумът е достатъчно широко скроен, да не кажа максимално.
Но и да не се интегрираш, каквото и да влагаш всъщност в това, пак си част от форума. И той от теб. Щом си тук.
А още по-личното ми мнение е, че не мрънкаш, защото това, извини ме, си е мрънкане, а провокираш.
Така как е?
Да приемем, че не провокирам, защото отговора на този въпрос ми е интересен през вашите очи.
...с парите.ELBI написа:
до скоро си имаше тарифи, но онова пиянде-касиерът изчезна някъде
Като себепознание нещо, да съм наясно с реакциите си към външните условия.ELBI написа:и за какво ти е отговор?ПЪТник написа: Но си ме гложди този въпрос на който търся отговора с тази тема.
Кой съм аз и защо съм тук?
кат му свършат - ще дойде пакАмаранта написа:...с парите.ELBI написа:
до скоро си имаше тарифи, но онова пиянде-касиерът изчезна някъде
а - това - последното е въпрос, по-точно въпроси, на които трябва сам да си отговориш. И чак тогава следват въпросчетата с клубове и полянки... и седянкиПЪТник написа:Като себепознание нещо, да съм наясно с реакциите си към външните условия.ELBI написа:и за какво ти е отговор?ПЪТник написа: Но си ме гложди този въпрос на който търся отговора с тази тема.
Така е.сър Айвънхоу написа:за да е отговорен...ELBI написа: и за какво ти е отговор?
Утре семейството ми ще ми каже, че толкова години не съм можал да се интегрирам в него и аз няма да се познавам и кой знае какви ще ги свърша...Във века на информацията сме все пак.
е и? какво от това?ПЪТник написа:Така е.сър Айвънхоу написа:за да е отговорен...ELBI написа: и за какво ти е отговор?
Утре семейството ми ще ми каже, че толкова години не съм можал да се интегрирам в него и аз няма да се познавам и кой знае какви ще ги свърша...Във века на информацията сме все пак.
Гадател съм си аз. Ето сега мога да ти кажа направо, че това, че съм тук в момента ще ми излезе през носа, но въпреки това съм тук в момента...ПЪТник написа:Май позна, провокирам до известна степен, но останалата степен съм искрен.
Да приемем, че не провокирам, защото отговора на този въпрос ми е интересен през вашите очи.
Иначе на въпроса ти...
Не знам как да ти покажа кръг различен от окръжност - няма да имаш нашите очи докато не намериш своите. А ако наистина искаш - ще ги намериш. Това е от мен.
Нищо, все едно, че е дошло това време вече за седянки и полянки.ELBI написа:а - това - последното е въпрос, по-точно въпроси, на които трябва сам да си отговориш. И чак тогава следват въпросчетата с клубове и полянки... и седянкиПЪТник написа:Като себепознание нещо, да съм наясно с реакциите си към външните условия.ELBI написа:и за какво ти е отговор?ПЪТник написа: Но си ме гложди този въпрос на който търся отговора с тази тема.
Ами то и на седянки трябва да зная защо съм там?
Какво като ползвам жокер от публиката?
Установил съм, че когато не става дума за нея самата, тя рядко греши и затова я питам.
Нищо особено, разговаряме си с теб, какво да е особеното.ELBI написа:е и? какво от това?ПЪТник написа:Така е.сър Айвънхоу написа:за да е отговорен...ELBI написа: и за какво ти е отговор?
За очите си прав, но това че казваш, че съм сляп не ми се понрави хич:lol:Remmivs написа:Гадател съм си аз. Ето сега мога да ти кажа направо, че това, че съм тук в момента ще ми излезе през носа, но въпреки това съм тук в момента...ПЪТник написа:Май позна, провокирам до известна степен, но останалата степен съм искрен.
Иначе на въпроса ти...
Не знам как да ти покажа кръг различен от окръжност - няма да имаш нашите очи докато не намериш своите. А ако наистина искаш - ще ги намериш. Това е от мен.
Не жуми. Опитва се откак е тук да ни бръкне в очите.Remmivs написа:Защото не го казах. Спри да жумиш...ПЪТник написа:За очите си прав, но това че казваш, че съм сляп не ми се понрави хич:lol:
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Глей сега, форума и семейството са различни все пак.ПЪТник написа:Така е.сър Айвънхоу написа:за да е отговорен...ELBI написа: и за какво ти е отговор?
А знаеш ли, че понякога с истината си разваляш играта на малките?Remmivs написа:Защото не го казах. Спри да жумиш...ПЪТник написа:За очите си прав, но това че казваш, че съм сляп не ми се понрави хич:lol:
Например като им обясниш, че Дядо Коледа е измислен.
Раздвоен съм сега и ще съм нещастен на следващата Коледа, може и възрастните да намразя че са ме лъгали.