Първият повод нещо да ми прещрака в главата беше аватара на Мнемо, после Уини спомена за момините сълзи. Това бяха и първите картини, които нарисувах. Споделих със жена ми и заедно решихме, че мога за всички ви да рисувамholi_day написа:Ън, много ценно е това, което ни подаряваш.Ън написа:Всъщност, идеята за подарените цветя беше и нейна
Много.
Благодаря и на Ния. С къф човек съм родена на една дата аз.
Много ми станаха подаръците.
ЦВЕТЯ ЗА ЦВЕТЯТА!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Точно!TerE написа:о, знам...Ън написа:Много се радвам! Удоволствието е 21 пъти по- голямо за мене днес!
това чувство го знааам
егоизъм чист е, значи
щото после е яко кеф![]()
![]()
а това за Ния -
като ги гледам после тези макове, за нея ще се сещам
Е, аз предпочитам и за мене да се сещаш!

Re: ЦВЕТЯ ЗА ЦВЕТЯТА!
Ън написа:
Лейди Semiramis,
Слънчогледи за теб!
Подарявам с целувка!![]()
прекрасна е, благодаря ти!
нямам думи
......
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
За мен е удоволствие!Semiramis написа:Ън написа:
Лейди Semiramis,
Слънчогледи за теб!
Подарявам с целувка!![]()
прекрасна е, благодаря ти!
нямам думи
......

Ън написа:И пак да кажа- удоволствието е мое!Нефертити написа:Ън,
съкровище,
какво си направил ти
Такава изненада.
Днес вече ми е вторник
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ
и милион целувки за теб, само за теб!...
и мое
и мое
и си те обичам приятелю!
Но то не е от днес,
ох,
развълнува ме отново като дете,
вече една стена ще е само твоя вкъщи!
п.п. Днес със сигурност ти си най-обичания и целуван мъж!
"Спаси си деня!" - Green Light
Ън написа:За мен е удоволствие!
и розата на Фриски толкова и..се усеща, че е за нея!
и Холи си прилича на картината
...
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Да. И ти благодаря, че и тук го сподели.Semiramis написа:Ън написа:За мен е удоволствие!а казах ли ти колко много ми харесва!!!
и розата на Фриски толкова и..се усеща, че е за нея!
и Холи си прилича на картината
...
:-):-)

- Green Light
- windcolours
ахаааааааааа!!!!!!!!!!!!
значи ти си бил най-точния пич у форума!

..ами трябваше да се сетя, да...щом си от Пловдив
Блогодаря от все сърце!!! ( а моето е мнооого голямо)
Да, накара ни да се усмихнем, разцъфнем и да гледаме с отнесени погледи и като надрусани да виждаме през хора, и предмети, и материи...
ехххххххх.......
мога ли да попитам, какъв е подаръка, който би те накарал да изпиташ нещо подобно?:-)
Да, накара ни да се усмихнем, разцъфнем и да гледаме с отнесени погледи и като надрусани да виждаме през хора, и предмети, и материи...
ехххххххх.......
мога ли да попитам, какъв е подаръка, който би те накарал да изпиташ нещо подобно?:-)
Блажени са бедните духом
- Green Light
Ън изключително много се радва когато някой ми подари нещо на мене. Ако искате да го направите щастлив, всяка от вас да ми пусне телефона си на лична бележка и после да следва безпрекословно инстукциите които получи. Тва е единствения начин да му се отблагодарите. Друг няма.holi_day написа:едва ли шъ може да му осигурен реципрочен жестSweety написа:мога ли да попитам, какъв е подаръка, който би те накарал да изпиташ нещо подобно?:-)
просто няма как
иииии ти пък холи, значиииии...holi_day написа:едва ли шъ може да му осигурен реципрочен жестSweety написа:мога ли да попитам, какъв е подаръка, който би те накарал да изпиташ нещо подобно?:-)
просто няма как
...но поне мога да се опитам:-)
...или ако направя колисчество от повече от един жест, може пък и да стане качествено...
ще чакам все пак Un да каже
Блажени са бедните духом
Green Light написа:Ън изключително много се радва когато някой ми подари нещо на мене. Ако искате да го направите щастлив, всяка от вас да ми пусне телефона си на лична бележка и после да следва безпрекословно инстукциите които получи. Тва е единствения начин да му се отблагодарите. Друг няма.holi_day написа:едва ли шъ може да му осигурен реципрочен жестSweety написа:мога ли да попитам, какъв е подаръка, който би те накарал да изпиташ нещо подобно?:-)
просто няма как
добре де, добре...
Блажени са бедните духом
На теб сме решили какво да ти подарим. Като излезе първата ти книга от печат, сички шъ се накиприм на представянето, а някои от нас предварително шъ са се подготвили с рецензия. Дотогава шъ почакаш... с инструкциите.Green Light написа:Ън изключително много се радва когато някой ми подари нещо на мене.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Green Light написа: Ън изключително много се радва когато някой ми подари нещо на мене. Ако искате да го направите щастлив, всяка от вас да ми пусне телефона си на лична бележка и после да следва безпрекословно инстукциите които получи. Тва е единствения начин да му се отблагодарите. Друг няма.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Радостта от подаръка е основно за мен!:bigsmile:Sweety написа:ахаааааааааа!!!!!!!!!!!!
ехххххххх.......
Обичам да подаравям, а не да ми подаряват! Както казаха хората тук- това си е чист егоизъм!
А това за най- точния...е, недей така...

Аз съм щастлив, че ви зарадвах! По- голям подарък от това за мене няма!holi_day написа:едва ли шъ може да му осигурен реципрочен жестSweety написа:мога ли да попитам, какъв е подаръка, който би те накарал да изпиташ нещо подобно?:-)
просто няма как

Знаем те ние какъв си извратеняк!Ън написа: Аз съм щастлив, че ви зарадвах! По- голям подарък от това за мене няма!
Тва е като в секса - даването носи толкова голямо удоволствие, колкото и получаването, ако не и повече.
И нали сме като скачени съдове, щастието прелива от ощастливения към ощастливяващия и докато се усетиш и .... всичко е едно
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Аз ще му я илюстрирам...ако иска, де...holi_day написа:На теб сме решили какво да ти подарим. Като излезе първата ти книга от печат, сички шъ се накиприм на представянето, а някои от нас предварително шъ са се подготвили с рецензия. Дотогава шъ почакаш... с инструкциите.Green Light написа:Ън изключително много се радва когато някой ми подари нещо на мене.

Рем ли шъ направи предпечатната подготовка? Или друг доброволец?Ън написа:Аз ще му я илюстрирам...ако иска, де...holi_day написа:На теб сме решили какво да ти подарим. Като излезе първата ти книга от печат, сички шъ се накиприм на представянето, а някои от нас предварително шъ са се подготвили с рецензия. Дотогава шъ почакаш... с инструкциите.Green Light написа:Ън изключително много се радва когато някой ми подари нещо на мене.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Я да видим стиска ли му да не иска?Ън написа:Аз ще му я илюстрирам...ако иска, де...holi_day написа:На теб сме решили какво да ти подарим. Като излезе първата ти книга от печат, сички шъ се накиприм на представянето, а някои от нас предварително шъ са се подготвили с рецензия. Дотогава шъ почакаш... с инструкциите.Green Light написа:Ън изключително много се радва когато някой ми подари нещо на мене.
ън, аз съм очарована и трогната! приеми най-сърдечните ми благодарности. за мен е наистина чест да получа частица от сърцето, ума и таланта ти. бих искала да направя и аз нещо в замяна. нещо, което ще ти хареса и ще те накара да се усмихнеш. струва ми се, че рано или късно ще открия какво е то.
желая ти прекрасен ден и ... нощ!
just perfect
На тоя ли бе?!?holi_day написа:Рем ли шъ направи предпечатната подготовка? Или друг доброволец?
Никога!
Никога!
Никога!
И без това ми писна да съм му в шибаната писателска сянка и всички да го обичат кат един Ън същи, а аз да си гриза ноктите от яд и да се чудя какво толкова е по от мен, дори по-висок не е даже егатиму....
Никога!
Ти вече направи пре много в замяна- очарова се и се трогна! Аз съм щастлив!bead_ написа:ън, аз съм очарована и трогната! приеми най-сърдечните ми благодарности. за мен е наистина чест да получа частица от сърцето, ума и таланта ти. бих искала да направя и аз нещо в замяна. нещо, което ще ти хареса и ще те накара да се усмихнеш. струва ми се, че рано или късно ще открия какво е то.
желая ти прекрасен ден и ... нощ!

и това вдъхновение, което има като рисува, никога да не го напускаbead_ написа:заслужавате прекрасни неща да се изсипят на главите ви. дано!Ън написа: Споделих със жена ми и заедно решихме, че мога за всички ви да рисувам
Ф.Песоа
Ф.Песоа