Ън написа:Нямам ти доверие на теб!80% vs 80% написа:Дай ми тогава на мен някой телефон на сестра или брадчедка на Оля!Ън написа:Ха-ха...Няма пък!Нефертити написа: я ми дай тел. на майка си![]()
Иначе Оля има една много добра дружка, и страхотна мадама! Иииии- страхотен човек! Обаче много свита и сама. Мъ ти шъ я прелъстиш и изоставиш. Тъй си мисля. Щото няма да ти е достатъчна тръпката...
Убеди ме в обратното и ти ставам сватовник
П.П. Искаш ли телефона на брат и?:rotfl24:
ЦВЕТЯ ЗА ЦВЕТЯТА!
"Спаси си деня!" - Green Light
- windcolours
Ън, е ся може ли такова нещо...свършиха ли жените за Мъжжж, та ще ни става конкуренция на нас? Дай на мене първо тлеефона, плз!80% vs 80% написа:Давай го!Ън написа: П.П. Искаш ли телефона на брат и?:rotfl24:
От тази рода едва ли има някой дет не е читав!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
Е няма да остарявам сама на този свят. И на м ене ми трябва мъж. И Ън спомена,че му се намират...Така че... Може па да се конкурираме с тебе, да видим кого ще предпочете брат Й. Феър плей80% vs 80% написа:Е го на!windcolours написа: Ън, е ся може ли такова нещо...свършиха ли жените за Мъжжж, та ще ни става конкуренция на нас? Дай на мене първо тлеефона, плз!Тъкмо нещата тръгнат надобре и веднага се появява жена, за да ги развали!
Последно промяна от Ън на 28.04.10, 06:38, променено общо 3 пъти.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- windcolours
"Саймън не дели" не ти ли е познато:blum:80% vs 80% написа:Глей ква си начи! Ще си го делнеме бе!windcolours написа:Е няма да остарявам сама на този свят. И на м ене ми трябва мъж. И Ън спомена,че му се намират...Така че... Може па да се конкурираме с тебе, да видим кого ще предпочете брат Й. Феър плей
Е тъй де..аз само да те прилъжа за сделката.windcolours написа: "Саймън не дели" не ти ли е познато:blum:
п.п. Ън, споко бре.
п.п. "Саймън не дели" аз го употребявам. Затова ми го вре ся у очите.
Щот и двамата сме моногамни.
Последно промяна от І на 27.04.10, 22:08, променено общо 1 път.
Мда...честно да си кажа, 
И на мен ми се ще да ги видя всичките заедно подредени на 1 място.
Но все пак автора има своя идея и той е носителят на пълните права над нея.
Както навремето ...моите разказчета. Бяха за 1 човек. И мина давност, докато се престраша да ги споделя с друга публика.
И добре, че го направих. Иначе нямаше да останат и тези 10-15 дето сега имам от над 60-те, след като си залях лаптопа с кафе.
Ама чак след време осъзнах това. И се радвах, че съм се престрашил. Щот не съм ни Хемингуей, ни Радичков, ни Ралин.
И на мен ми се ще да ги видя всичките заедно подредени на 1 място.
Но все пак автора има своя идея и той е носителят на пълните права над нея.
Както навремето ...моите разказчета. Бяха за 1 човек. И мина давност, докато се престраша да ги споделя с друга публика.
И добре, че го направих. Иначе нямаше да останат и тези 10-15 дето сега имам от над 60-те, след като си залях лаптопа с кафе.
Ама чак след време осъзнах това. И се радвах, че съм се престрашил. Щот не съм ни Хемингуей, ни Радичков, ни Ралин.
Последно промяна от І на 27.04.10, 22:10, променено общо 1 път.
Кви размисли бе, хора...holi_day написа:Начиииииииииии нека дадем време на Ън за размисъл дали иска да ни подари толкова скъпо нещо. ииии
Рем утре ще идва, а не днес и утре половината заминават за София. Там, ако искат да се събират. Другите- всяка за където е. Няма кво да го бистрим повече

ми ти,Remmivs написа:ти мислиш ли преди да питаш
сядам аз на стола и му викам
алоу, чшшш, ку си мислиш, че шъ ти нося драсканиците без пари, ноо си се объркал да знайш
и после отварям уста ей така
а, оставете картините да изсъхнат малко
къф народ!
утре и аз съм в пл-в, ама за бързо
и кво да ида, да заваря Ън обран и... да го набия
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
holi_day написа:Начиииииииииии нека дадем време на Ън за размисъл дали иска да ни подари толкова скъпо нещо. ииии
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Сори, друже- опрай ся...Remmivs написа:ако ми напукате само протезите май ще се размина лекинко
да не ми смените конфигурацията на черепахата се опасявам
леле жени
Ън, ще ме бият бе
първо си мислех, че ще е само Кралицата
сега вече ми се очертава да участвам в женски бой
и май аз ще съм топката

Пловдивската агитка ОФИЦИАЛНО МОЛИ картините да останат в Пловдив поне още няколко дни! 
Молбата е към Ън
и към собственичките на картините!
Ще ви бъдем благодарни за жеста!
И предварително благодарим!

Молбата е към Ън
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- windcolours
имате моето позволение. ще ви струва само каса бира!Semiramis написа:Пловдивската агитка ОФИЦИАЛНО МОЛИ картините да останат в Пловдив поне още няколко дни!
Молбата е към Ън
- windcolours
- windcolours
ма аз си мислех ПА да прати на софиЕнки каса бира, задето ни задържате картините под стражаholi_day написа:секи тук щи каже, ку ще и да не ме познава, че бира не пия
пратиш ли я на мен е на отговорно пазене, като дойдете да има с какво да бъдете посрещнати
опс, не сме в габрово
- windcolours
- windcolours