продажба
продажба
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Глас в пустиня
Re: продажба
А там правихме най- голямата сбирка на клуба до сега...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ън написа:А там правихме най- голямата сбирка на клуба до сега...
Ън, ти оня ден спомена за сбърката там и ето резултата.
Ми да го купим за 3о4о-вкта резиденция
"Спаси си деня!" - Green Light
- Green Light
Има криза, има. Има и надежда в тия напъни за усвояване на средства. Хубавото на театралнеченето на бате Бойко е това, че точно такова нещо много им харесва на европейците и те отпускат фондовете. Аз мисля че ще се възползваме и тази зима ще бъде по- добра от миналата.
Но криза има, не ми се разправя но е много неприятно в момента
- сър Айвънхоу
Green Light написа:
Има и надежда в тия напъни за усвояване на средства.
има едни напъни... ама те най-много да доведат до екстремално изхождане на някои елементи от, или на цялото правителство...
- Green Light
Магистралите и ДФЗ с кампанията за животновъдите, метрото, пречиствателните станции, завода за боклук. Тия неща вкарват парисър Айвънхоу написа:Green Light написа:
Има и надежда в тия напъни за усвояване на средства.къде ги видя тия напъни, че не разбрах?
има едни напъни... ама те най-много да доведат до екстремално изхождане на някои елементи от, или на цялото правителство...
- сър Айвънхоу
Green Light написа:
Магистралите и ДФЗ с кампанията за животновъдите, метрото, пречиствателните станции, завода за боклук. Тия неща вкарват пари
къде видя да се работи по магистрала от лятото на миналата година?
какво точно е направило Държавен Фонд "Земеделие" през последните 9 месеца?
метрото? какво метрото, бре? това са пари, докарани от миналото правителство!
и кой завод за чий боклук?
а, и тия "неща" вкарват пари в едни джобове на едни определени хора...
ще вкарат пари "нещата", когато отворят наистина програмите в Разплащателна агенция и Агенцията за малки и средни предприятия...
а, и когато зпаочнат да плащат по старите договори! щото още есента дойдоха парите от ЕС по програмите, ама още и стотинка не са платили... нито от МРРБ, нито от МОСВ...
п.п. искрено се надявам, че горният ти пост беше майтап... ама наистина се надявам...
- Green Light
в правец, на в.златевсър Айвънхоу написа::shocked::shocked: пречиствателни станции ли? кои? чии? къде?
:shocked::shocked:
..
just perfect
- сър Айвънхоу
bead_ написа:в правец, на в.златевсър Айвънхоу написа::shocked::shocked: пречиствателни станции ли? кои? чии? къде?
:shocked::shocked:
..
всъщност е за
преброй до 10. и си вземи думите обратно. защото в малките градчета "за" е приминало в "на".сър Айвънхоу написа:
всъщност е за
just perfect
- сър Айвънхоу
позволи ми да знам много добре това, което казваш... хм... прекалено добре... особено за региона, който цитира...bead_ написа:преброй до 10. и си вземи думите обратно. защото в малките градчета "за" е приминало в "на".сър Айвънхоу написа:
всъщност е за
- Green Light
Е не може хем да има еврофондове, хем да е без далавери. Щом има пари, уви има и кражби. Въпроса е какво да я правим тази честност пред празни ясли?
Айвъне, не знам какво да ти кажа, фондовете са единствения източник, харесва ли ти или не. Частни инвестиции в България няма сега. Дали са кьорфишеци или истински проекти, за тях се отпушиха средства. Струва ми се елементарно.
Айвъне, не знам какво да ти кажа, фондовете са единствения източник, харесва ли ти или не. Частни инвестиции в България няма сега. Дали са кьорфишеци или истински проекти, за тях се отпушиха средства. Струва ми се елементарно.
е, значи чия думичка е по-точна?сър Айвънхоу написа:
позволи ми да знам много добре това, което казваш... хм... прекалено добре... особено за региона, който цитира...
just perfect
бе за какво си говорите вие двамцатасър Айвънхоу написа:позволи ми да знам много добре това, което казваш... хм... прекалено добре... особено за региона, който цитира...bead_ написа:преброй до 10. и си вземи думите обратно. защото в малките градчета "за" е приминало в "на".сър Айвънхоу написа:
всъщност е за
я разяснете, че аз все нищо не знам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
основната идея на еврофондовете е да помогне на съответната държава да изгради такава икономика/инфраструктура/експертна човешка сила, че да е равностойна на останалите страни-членки. не временно да налива някакви пари във фалшиви проекти. щот те пак бързо-бързо ще се изпарят и отново ще сме в начална позиция. аз така мисля. ти пък се радваш, че са се отпушили средства. незнам кой е прав.Green Light написа:Е не може хем да има еврофондове, хем да е без далавери. Щом има пари, уви има и кражби. Въпроса е какво да я правим тази честност пред празни ясли?
just perfect
- сър Айвънхоу
извинявам се, мнгоуважаема, лейди... не съм бил достатъчно ясен! Вие сте напълно права!bead_ написа:е, значи чия думичка е по-точна?сър Айвънхоу написа:
позволи ми да знам много добре това, което казваш... хм... прекалено добре... особено за региона, който цитира...твоята или моята?
благодаря. много ми е важно да съм права, както неведнъж съм споменаваласър Айвънхоу написа: Вие сте напълно права!
just perfect
- сър Айвънхоу
Green Light написа:Е не може хем да има еврофондове, хем да е без далавери. Щом има пари, уви има и кражби. Въпроса е какво да я правим тази честност пред празни ясли?
просто исках да обясня, че НИКАКВИ ПАРИ НЕ СЕ НАЛИВАТ ОТ ТАМ!!!! всичко, което ви е внушава по тази линия е пълна лъжа!
- сър Айвънхоу
извинявай, но за финансови въпроси, от тук нататък се отнасяй към водещия финансов експерт на клуба - Enlhida или както й е там именцето!latrevw написа:
бе за какво си говорите вие двамцата
празни приказки. в очакване айвъна да викне още по едно малко. ама се разсейваlatrevw написа:
бе за какво си говорите вие двамцата
just perfect
- сър Айвънхоу
извинете, мадам!bead_ написа: в очакване айвъна да викне още по едно малко. ама се разсейва