не струва тоя клуб
не струва тоя клуб
тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
как беше лафа - нищо лично...истината не винаги е приятна..
We have an infinite number of reasons to be happy and a serious responsibility not to be serious.
-
Гост
Re: не струва тоя клуб
Аз тези "20-на души" ги харесвам и ми е приятно с тях.цункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
На теб като ти е "твърде ограничен кръга" какво правиш тук?!
Не се пъни да ми отговаряш- въпросът е риторичен!
Чао! 8)
"Гост" съм аз. 8)Anonymous написа:Аз тези "20-на души" ги харесвам и ми е приятно с тях.цункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
Чао! 8)
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Смени канала...цункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
Уау...всичките 20-тина души ли харесваш?[unknown] написа:"Гост" съм аз. 8)Anonymous написа:Аз тези "20-на души" ги харесвам и ми е приятно с тях.цункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
Чао! 8)
Бисексуален или трисексуален clap:
Егати предпочитанията - без разлика в пол, възраст,външен вид и интелект?!
Винаги съм смятала че има хора без изисквания...ама чак пък толкова?!
Нищо лично, само изказах мнение!
- Глас в пустиня
Трол у торба не стои!цункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
Точно това имах в предвид когато те попитах дали не си горско създание. 8)
Аре у лево, че тоя рефрен се изтъркА!
Трол у торба не стои!
[/quote]
Аре, ве Боев давай за горите /покрай Ком/....троловете ги остави, те като немат манджа почват да се ядат един друг
после почват да липсват чак 
Аре, ве Боев давай за горите /покрай Ком/....троловете ги остави, те като немат манджа почват да се ядат един друг
- Глас в пустиня
Тия дни ще да е! ФШопа ми се скапа, а ми се иска да ги пипна малко и размерите също, щото големшки идат. :think:Kent написа:
Аре, ве Боев давай за горите /покрай Ком/....троловете ги остави, те като немат манджа почват да се ядат един другпосле почват да липсват чак
Та, кое му е лошото, не разбрах!?! Че сме затворени или че сме c.a. 20 души? 8)цункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
Тръпка винаги има.
ич даже не струвацункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
аре чао

Постингът ми към теб беше предупреждение да не ми се мяркаш пред очите! Тоест да не пишеш в мои теми и да не отговаряш на мои постинги!графинята написа:Уау...всичките 20-тина души ли харесваш?[unknown] написа:"Гост" съм аз. 8)Anonymous написа:Аз тези "20-на души" ги харесвам и ми е приятно с тях.цункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
Чао! 8)![]()
Мога да бъда крайно груб! Не знаеш с кого си се захванала! Пудри си нослето, носи си новите обувчици, надувай се колкото си искаш, хвърчи в облаците или плувай в лайната- все ми е тая!
Но не се занимавай с мен, за да не се занимавам аз с теб!!!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Много ми е интересно, защо хората трябва непрекъснато да обясняват неща, които се знаят от всички?
Да - затворен е. Да не мислиш, че не ни е ясно? Само че тук се чувстваме добре и то точно защото е затворен.
Ако искаш го приеми - ако искаш - недей - никой не те кара насила да пишеш тук. Като не ти харесва, можеш да идеш да си показваш великите "умозаключения" някъде на някой по-претъпкан плаж, където да те оценят по "достойнство". 8)
Да - затворен е. Да не мислиш, че не ни е ясно? Само че тук се чувстваме добре и то точно защото е затворен.
Ако искаш го приеми - ако искаш - недей - никой не те кара насила да пишеш тук. Като не ти харесва, можеш да идеш да си показваш великите "умозаключения" някъде на някой по-претъпкан плаж, където да те оценят по "достойнство". 8)
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Добрутро, Форумци!maggot написа:Много ми е интересно, защо хората трябва непрекъснато да обясняват неща, които се знаят от всички?
Се ми е на устата да кажа това е частен клуб, ама се въздържам заради организаторите му. Тройката. 8)
Но аз го възприемам като такъв - специален. 8)

Re: :)
хахахахахаRemmivs написа:Да те освободя от "душевните" терзания и "излишния" трафик?
нямаше ме за малко и не съм в час, ама това онова ли е
не мога да повярвам щото...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Абе тиlatrevw написа: хахахахаха![]()
нямаше ме за малко и не съм в час, ама това онова ли е
не мога да повярвам щото...
Къде ходиш! Колко е часът? А?
Panta rhei...
важното е, че се прибрах, здрасти и наздраве, че ми липсвахте!Мнемозина написа: Абе тина това малко ли му викаш?
Къде ходиш! Колко е часът? А?![]()
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Добре си се завърнала в този нищонеструващ (=безценен?) клуб.latrevw написа:важното е, че се прибрах, здрасти и наздраве, че ми липсвахте!Мнемозина написа: Абе тина това малко ли му викаш?
Къде ходиш! Колко е часът? А?![]()
Panta rhei...
Tricksy little hobitses... They wanna steal it from us...Мнемозина написа:Добре си се завърнала в този нищонеструващ (=безценен?) клуб.
My precious...
8)
WB, Lady Latrevw!!!
хахахахаха, мерси!Мнемозина написа: Добре си се завърнала в този нищонеструващ (=безценен?) клуб.
купона тече
Nice to see you, Sir!Remmivs написа:
WB, Lady Latrevw!!!
Редно е да пуснеш фотопис по стара зочовска традицияlatrevw написа:Nice to see you, Sir!Remmivs написа:
WB, Lady Latrevw!!!
При нас е обратното - не ни го щат, понеже сме били невидими, пък те искали да се виждат.Remmivs написа:Tricksy little hobitses... They wanna steal it from us...Мнемозина написа:Добре си се завърнала в този нищонеструващ (=безценен?) клуб.
My precious...
Ох, обърках се.
Panta rhei...
- Dark Angel
начи ще бъда откровена - аз хич, ама хич не харесвам клуба на Бритни Спиърс, и клуба на "Море от любов" не харесвам, и клуб "Шоуто на Слави" не харесвам...абе десетки, стотици клубове не харесвамцункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
и наеш ли колко ми е лесно - ни се интересувам къде са, ни кой пише вътре, а още по-малко да седна и аз да пиша

Ама, че сте лоши!
Цункай искаше да ни цунка за сбогом, по свой си начин, а вие веднага го грабнахте.
Дойде човека*, поогледа се, не му хареса, каза ни го....и си тръгна.
Кво толкова.
* "човек" беше употребено, с мисълта, че цункай не е извънземен т.е. зелено човече.
Цункай искаше да ни цунка за сбогом, по свой си начин, а вие веднага го грабнахте.
Дойде човека*, поогледа се, не му хареса, каза ни го....и си тръгна.
Кво толкова.
* "човек" беше употребено, с мисълта, че цункай не е извънземен т.е. зелено човече.
бях в командировка и имам само 5 снимки, които и не са нищо особено. другия път :)vyara написа: Редно е да пуснеш фотопис по стара зочовска традиция
Ако си останал с впечетление че някой се занимава с теб,мноого се лъжеш!Най-малкото аз!А къде ще пиша и какво ще пиша си е лично мой избор, а също така къде и какво ще правя -ясно ли ти е!Не съм ти искала нито постинга -нито предупрежденията-заври си ги отзад.Бъди такъв какъвто искаш..избора е лично твой,всеки има право на това.[unknown] написа:Постингът ми към теб беше предупреждение да не ми се мяркаш пред очите! Тоест да не пишеш в мои теми и да не отговаряш на мои постинги!графинята написа:Уау...всичките 20-тина души ли харесваш?[unknown] написа:"Гост" съм аз. 8)Anonymous написа:Аз тези "20-на души" ги харесвам и ми е приятно с тях.цункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
Чао! 8)![]()
Мога да бъда крайно груб! Не знаеш с кого си се захванала! Пудри си нослето, носи си новите обувчици, надувай се колкото си искаш, хвърчи в облаците или плувай в лайната- все ми е тая!
Но не се занимавай с мен, за да не се занимавам аз с теб!!!
Еййй, чшшш, успокой топката де, що така си се наежилаграфинята написа: Ако си останал с впечетление че някой се занимава с теб,мноого се лъжеш!Най-малкото аз!А къде ще пиша и какво ще пиша си е лично мой избор, а също така къде и какво ще правя -ясно ли ти е!Не съм ти искала нито постинга -нито предупрежденията-заври си ги отзад.Бъди такъв какъвто искаш..избора е лично твой,всеки има право на това.
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Ей, здравей. Бре, как може един КРЪГ да е ограничен :eek: Тва от Новата Геометрия ли е....началото на Кръга и края на Кръга..... :eek:цункай написа:тука сте затворени 20-на души в собствения си малък свят - твърде ограничен..кръг
П.П. Като не ти харесва Клуба, помоли Рем да го затвори, надали ще ти откаже
П.П.1. Но, има и по-рационално решение, гледам предложил ти го е по-горе
Последно промяна от Kent на 02.10.06, 15:52, променено общо 1 път.
Ами прочети защо малко по-нагоре.Не мога да разбера някой хора за какви се мислят?Все акъл ти дават и се правят на велики.wishes написа:Еййй, чшшш, успокой топката де, що така си се наежилаграфинята написа: Ако си останал с впечетление че някой се занимава с теб,мноого се лъжеш!Най-малкото аз!А къде ще пиша и какво ще пиша си е лично мой избор, а също така къде и какво ще правя -ясно ли ти е!Не съм ти искала нито постинга -нито предупрежденията-заври си ги отзад.Бъди такъв какъвто искаш..избора е лично твой,всеки има право на това.
Ами всъщност ти започна.графинята написа:
Ами прочети защо малко по-нагоре.Не мога да разбера някой хора за какви се мислят?Все акъл ти дават и се правят на велики.
Memento mori.
Ми не обръщай внимание де, не ти ходи на никаграфинята написа:Ами прочети защо малко по-нагоре.Не мога да разбера някой хора за какви се мислят?Все акъл ти дават и се правят на велики.wishes написа:Еййй, чшшш, успокой топката де, що така си се наежилаграфинята написа: Ако си останал с впечетление че някой се занимава с теб,мноого се лъжеш!Най-малкото аз!А къде ще пиша и какво ще пиша си е лично мой избор, а също така къде и какво ще правя -ясно ли ти е!Не съм ти искала нито постинга -нито предупрежденията-заври си ги отзад.Бъди такъв какъвто искаш..избора е лично твой,всеки има право на това.
Прав си ,не само на ника...и на същноста ми.Напоследък много се връзвам , сигурно имам нужда от почивка ама скоро няма да стане.wishes написа:Ми не обръщай внимание де, не ти ходи на никаграфинята написа:Ами прочети защо малко по-нагоре.Не мога да разбера някой хора за какви се мислят?Все акъл ти дават и се правят на велики.wishes написа:Еййй, чшшш, успокой топката де, що така си се наежилаграфинята написа: Ако си останал с впечетление че някой се занимава с теб,мноого се лъжеш!Най-малкото аз!А къде ще пиша и какво ще пиша си е лично мой избор, а също така къде и какво ще правя -ясно ли ти е!Не съм ти искала нито постинга -нито предупрежденията-заври си ги отзад.Бъди такъв какъвто искаш..избора е лично твой,всеки има право на това.
И от друго имаш нужда ама не е моя работаграфинята написа: Прав си ,не само на ника...и на същноста ми.Напоследък много се връзвам , сигурно имам нужда от почивка ама скоро няма да стане.
От другото имам нужда от почивка.Ако мислим за едно и също разбира се.wishes написа:И от друго имаш нужда ама не е моя работаграфинята написа: Прав си ,не само на ника...и на същноста ми.Напоследък много се връзвам , сигурно имам нужда от почивка ама скоро няма да стане.
хахаха....
Да бе, да...графинята написа: От другото имам нужда от почивка.Ако мислим за едно и също разбира се.
хахаха....