Ей, къде сте ве.....

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Ей, къде сте ве.....

Мнение от frisky lioness »

Що така днес никой няма и сама си пиша и си отговарям и дори теми си пускам:(:crying::blink::shocked::?

Да не ви е отвял ураганния ветер, дет снощи синоптиците предупредиха за него:shocked::blink:?

Тук няма.

1 регистриран (аз) и един гост (гост).....

Де сте?

Дано не сте се изтръшкали от грипа.......

Айде дращете, че изчетох всичко и сега ми е скучно :|

Освен да отида до поработя малко и аз...........
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Тука съм и аз, бе (от регистрираните):grin: Ама нета постоянно прекъсва, сигурно зарад ветрището. Тук вие страшно, едни ламарини някъде заплашително дрънчат, между кооперациите се образува нещо като комин, в който се завихрят сухи листа... Тополата се клати като полудяла, имам чувството, че всеки момент ще стигне до мен. Тряскат се врати... Гледам по булеварда почти няма народ.

А преди малко се смях на един трамвай, на който с огромни букви пишеше "Путинка", щото веднага си представих ракия "Първановка" или направо Първак :grin:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Много е заспал форумът напоследък и на мен така ми се струва. Вяло върви лафа нещо. То и аз имам много работа, ама я виж как се старая да не изтърва нещо :grin:
Пишете, щото ако не пишете, ша си намеря друг форум, дето купона тече (шегичка, бе :blum:)
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:Тука съм и аз, бе (от регистрираните):grin: Ама нета постоянно прекъсва, сигурно зарад ветрището. Тук вие страшно, едни ламарини някъде заплашително дрънчат, между кооперациите се образува нещо като комин, в който се завихрят сухи листа... Тополата се клати като полудяла, имам чувството, че всеки момент ще стигне до мен. Тряскат се врати... Гледам по булеварда почти няма народ.

А преди малко се смях на един трамвай, на който с огромни букви пишеше "Путинка", щото веднага си представих ракия "Първановка" или направо Първак :grin:
А, тук няма нищо (засега):blink::shocked:

А наште днес са ги помъкнали незнайно къде с градския транспорт на някакви си там селскостопански обучения:blink::shocked:

Дано да не задуха .....

Сутринта гледахме облаците. Движеха се много бързо, но на ниското е съвсем спокойно:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: А наште днес са ги помъкнали незнайно къде с градския транспорт на някакви си там селскостопански обучения:blink::shocked:
)
Абе, тия ваште даскали да не са полудели??? При обявена в почти цялата страна епидемия да влачат децата по градски транспорт, тва не го разбирам :mad:

Иначе няма лошо в селскостопанското обучение, обаче що ми се струва, че не сега му е времето?
Наште ги водят на еко-обучение, ходят по Витоша да гледат разни фтички. Било много интересно.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

vyara написа: Пишете, щото ако не пишете, ша си намеря друг форум, дето купона тече (шегичка, бе :blum:)
Ти само посмей :hammer: :guns: :guns: :guns: :duel:

(Шегичка, бе)
Изображение

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Re: Ей, къде сте ве.....

Мнение от Ън »

Тук сме, ама сме болни. Най- много малкият. Грип с диярия и повръщане го мъчи вече шести ден. Вчера беше добре и тъкмо се зарадвахме, че оздравява- днес пак има разстройство и повърна. :crying: :crying: :crying:
Съвсем окльощавя горкичкият. :crying:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

4avdar4e написа:
Абе, тия ваште даскали да не са полудели??? При обявена в почти цялата страна епидемия да влачат децата по градски транспорт, тва не го разбирам :mad:

Иначе няма лошо в селскостопанското обучение, обаче що ми се струва, че не сега му е времето?
Наште ги водят на еко-обучение, ходят по Витоша да гледат разни фтички. Било много интересно.
Де да ги знам кви ги мислят....:shocked: Класната дори щяла да сложи билешка на дневника до колегите, днес да не изпитват, щото не било ясно кога ще се върнат децата...

Спомням си ние едно време ходехме по разни изпитателни станции и опитни полета:-) Иначе кво му е на времето....те дърветата почти цъфнаха, та ....може и даскалите нещо да са се подвели, кат бабите меци

А може и да ги водят по рейсовете, щото % на отсъстващите все още бил малък (по-малко от 1/3):grin:

Едеоти:-):winkw:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

[unknown] написа:Тук сме, ама сме болни. Най- много малкият. Грип с диярия и повръщане го мъчи вече шести ден. Вчера беше добре и тъкмо се зарадвахме, че оздравява- днес пак има разстройство и повърна. :crying: :crying: :crying:
Ния ми писа. И аз таман се бях зарадвала..... Много гадно т'ва :( Нищо ли не му помага? Лошото е, че е малък и сигурно не може да пие голяма част от лекарствата...Иначе един имодиум го запушва отман....

Наливайте го здраво. Знам, че е почти невъзможно, но .....насила, иначе....лошо:(

Стискам палци скоро зайчето да се оправи, милото......
Изображение

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

frisky lioness написа:
[unknown] написа:Тук сме, ама сме болни. Най- много малкият. Грип с диярия и повръщане го мъчи вече шести ден. Вчера беше добре и тъкмо се зарадвахме, че оздравява- днес пак има разстройство и повърна. :crying: :crying: :crying:
Ния ми писа. И аз таман се бях зарадвала..... Много гадно т'ва :( Нищо ли не му помага? Лошото е, че е малък и сигурно не може да пие голяма част от лекарствата...Иначе един имодиум го запушва отман....

Наливайте го здраво. Знам, че е почти невъзможно, но .....насила, иначе....лошо:(

Стискам палци скоро зайчето да се оправи, милото......
Не може имодиум- много е мъничък. Ентерол и смекта му даваме. Натриев цитрат за повръщането. Уффф, в чудо сме се видяли вече...
Аре, чао. Аз отивам да бачкам. :(
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Уфффф, лошава работа:crying: Дано по-бързо се оправя и да не се обезводни милото. Пък вие ще си отспите в другия живот :winkw:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

frisky lioness написа:
vyara написа: Пишете, щото ако не пишете, ша си намеря друг форум, дето купона тече (шегичка, бе :blum:)

(Шегичка, бе)
Няма, ма, няма да напускам още. :blum: Ша чакам да им мине цикъла, дето ги е зациклил напоследък. Щото съм добра и търпелива. :batting:
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

[unknown] написа:Не може имодиум- много е мъничък. Ентерол и смекта му даваме. Натриев цитрат за повръщането. Уффф, в чудо сме се видяли вече...
Аре, чао. Аз отивам да бачкам. :(
Чао, лек ден...

Тия смекти, ентероли и т.н. никва работа не вършат.....:(

Билки? Джоджен?
Изображение

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Мога да ти препоръчам Имодиум, моите само с това се оправят. Разните смекти и ентероли не вършат никаква работа. Консултирай се с лекар все пак, заради грипа.

ПП понеже са в желатинови капсули, разтварям половината от прахчето на една капсула с малко водичка. Виж на предписанието точно на колко време и как се даваше.
Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

vyara написа: Мога да ти препоръчам Имодиум, моите само с това се оправят. Разните смекти и ентероли не вършат никаква работа. Консултирай се с лекар все пак, заради грипа.

ПП понеже са в желатинови капсули, разтварям половината от прахчето на една капсула с малко водичка. Виж на предписанието точно на колко време и как се даваше.
Без да съм дофтур, ама не бих дала на малко дете Имодиум :(
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

frisky lioness написа:Що така днес никой няма и сама си пиша и си отговарям и дори теми си пускам:(:crying::blink::shocked::?

Да не ви е отвял ураганния ветер, дет снощи синоптиците предупредиха за него:shocked::blink:?

Тук няма.

1 регистриран (аз) и един гост (гост).....

Де сте?

Дано не сте се изтръшкали от грипа.......

Айде дращете, че изчетох всичко и сега ми е скучно :|

Освен да отида до поработя малко и аз...........
Ма много ви уплашиха тва синоптиците!:lol:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

vyara написа:
Мога да ти препоръчам Имодиум, моите само с това се оправят. Разните смекти и ентероли не вършат никаква работа. Консултирай се с лекар все пак, заради грипа.

Имодиума е супер, ама техното е много мъненко....Мисля, че не може

Ей тук мамите си говорят за разтроени бебчета

http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=119828.40

Ния може да му хвърли едно око
Изображение

Аватар
Quid

Мнение от Quid »

времето се усра тотално :cool:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Аз съм тук... обаче отвреме навреме.

Виц.

Моисей сказал - все от Бога.
Соломон - все от головы.
Христос - все от сердца.
Маркс - все от живота.
Фрейд - все от секса.
Энштейн сказал, что все относительно.
Сколько евреев - столько и мнений.

П.П. Не съм антисемит в никакъв случай.
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

caliostro написа:времето се усра тотално :cool:
Къде т'ва?
Тук е слънчево и спокойно. Само в горните въздушни слоеве се наблюдава някакво движение
Изображение

Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Народна медицина - 200 милилитрова чаша, пълна малко над половината с вода, слага се една супена лъжица брашно, разбърква се хубаво брашното да се разтвори и детенце го изпива. Действа затягащо. При повръщане и разстройство преваряваме водичка с ориз, ориза се маха и се пие само водичката, успокоява стомашночревния тракт.
Каквото и да опиташ, пожелавам успех и скорошно оздравяване на мишлетата.

пп За да не се дразни стомахчето, препоръчително е да се премине на щадяща диета, солетки, препечени филиики и много течности.
Ржевски

Мнение от Ржевски »

Ма как да има някой бре! Мен щеше 3-4 пъти да ме отвее с колата по път за бачкането... ужас ти казвам! :-)

Хайде! И всички болни бързичко да се оправят пожелавам!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнемозина написа: Сколько евреев - столько и мнений.

П.П. Не съм антисемит в никакъв случай.
Замислих се за друго....

Колкото дофтури-толкова и мнения:grin::winkw:

Значи.....:winkw:
Изображение

Аватар
vyara

Мнение от vyara »

4avdar4e написа:
vyara написа: Мога да ти препоръчам Имодиум, моите само с това се оправят. Разните смекти и ентероли не вършат никаква работа. Консултирай се с лекар все пак, заради грипа.

Без да съм дофтур, ама не бих дала на малко дете Имодиум :(
Моя малкия нямаше навършени две, когато за първи път му дадох - беше някъде нагодина и десет, единадесет месеца и нямаше никакви проблеми. По половин прахче около 3-4 пъти максимум и всичко се оправяше.
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

vyara написа:
Моя малкия нямаше навършени две, когато за първи път му дадох - беше някъде нагодина и десет, единадесет месеца и нямаше никакви проблеми. По половин прахче около 3-4 пъти максимум и всичко се оправяше.
Под 6 год. не се дава...Нещо си там ставало с елктролитите ли, що ли....Някой педиатър да окне, ама немааа

Е, те тук http://www.e-apteka.ru/doc/Vidal_docs/d ... o_3251.asp така пише:-)
Изображение

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

frisky lioness написа: Под 6 год. не се дава...Нещо си там ставало с елктролитите ли, що ли....Някой педиатър да окне, ама немааа

И аз така съм чела, че действа на рецепторите, възприемчиви към опиати. Или нещо такова :shy: Абе, принципно съм изключително недоверчива към лекарствата в ранна възраст. Пу-пу, да не чуе дявола и да чукна на дЪрво :winkw:
Дарк

Мнение от Дарк »

frisky lioness написа:
vyara написа:
Под 6 год. не се дава...Нещо си там ставало с елктролитите ли, що ли....Някой педиатър да окне, ама немааа

аха, ама това да не се дава под 6 години излезна последните години

преди това се предписваше масово на малки дЕца

ПП/ много работа имам, а и няма нещо интересно /може би проблемите в работата и дечица на границата на разболяването омаловажават доста от темите/ та да крадна от времето и да чета/пиша
ич не ми се влиза тук, ни ми се чете. нещо много скукаво напоследък с отсенки на божественост :lol:

приятно :-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Дарк написа:
ПП/ много работа имам, а и няма нещо интересно /може би проблемите в работата и дечица на границата на разболяването омаловажават доста от темите/ та да крадна от времето и да чета/пиша
ич не ми се влиза тук, ни ми се чете. нещо много скукаво напоследък с отсенки на божественост :lol:

Тва пък кво беше:blink::shocked: :huhthink:
Изображение

Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

frisky lioness написа:
Дарк написа:

Оценка с елементи на упрек. :-)
Panta rhei...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Оценка с елементи на упрек. :-)[/quote]

...оценка с елемент на упрек и без елемент на Дарки :grin:. Мисля. :-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:Оценка с елементи на упрек. :-)
...оценка с елемент на упрек и без елемент на Дарки :grin:. Мисля. :-)[/quote]

Не знам. Само тя може да каже. :dunno:
Panta rhei...
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Kent написа:Оценка с елементи на упрек. :-)
...оценка с елемент на упрек и без елемент на Дарки :grin:. Мисля. :-)[/quote]

Що? Тя си беше май:blink: Много дарки стил ми се чини тва:-):winkw:
Изображение

Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Нищо ново за "доклЯаадване". :duno:
Последно промяна от Stranniche на 24.01.07, 15:56, променено общо 1 път.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Скорощно оздравяване ви желая!!!!!!!!! :flowersk:
І

Мнение от І »

frisky lioness написа:Що така днес никой няма и сама си пиша и си отговарям и дори теми си пускам:(:crying::blink::shocked::?
Ееееее... :grin: Поне си говориш с интелигентен събеседник! :grin:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

frisky lioness написа:
Дарк написа:

това беше вопъл/страдание/мъка/стрес/т.н. - адска седмица до момента и 99 % сигурна работа в събота и неделя

и дечицата, ах...спят и кашлят :( свива ми се сърцето нощем като ги слушам. и няма кой да помага. и ме е срам да ги водя на ДГ

аз ходя замаяна/полудрогирана от лекарства и мечтая да сме здрави

да са здрави малките

та така, мъка е в тия дни, а работата като за целия китайски народ :-)

Наздраве!
сега ще пийна и малко водка и ще отлетя в страната на сънищата :lol:
иначе няма заспиване от мисли за това, и онова, а пък другото, а пък този, а пък онази ....
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа:
frisky lioness написа:

(Шегичка, бе)
Няма, ма, няма да напускам още. :blum: Ша чакам да им мине цикъла, дето ги е зациклил напоследък. Щото съм добра и търпелива. :batting:
а аз днеска се оглеждах из разни форуми - купон има дето има хора и движение

тук е синьо езерце :-)
І

Мнение от І »

Dark написа: това беше вопъл/страдание/мъка/стрес/т.н.
И това ще мине! :-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Dark написа:
vyara написа:
frisky lioness написа:

(Шегичка, бе)
а аз днеска се оглеждах из разни форуми - купон има дето има хора и движение

тук е синьо езерце :-)
Хммм, тук наистина няма много движение. Пък като се изпокрият и някои от най-редовните става скука. Ей го на, сега Рем що го няма, примерно? М?
Изображение
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

МЪЖжжж написа: И това ще мине! :-)
ама разбира се :-)

ПП/ това щото като съм болна и дигна температура ставам една плачлива и миличка . затова се изжалвах, да ми олекне

суперски смайлик
Изображение
Публикувай отговор