Ън написа:latrevw написа:e, трябва да признаеш, че има и друга страна. в смисъл забелязват се предимно зъболекари, които действително изкарват много пари. освен това отношението произлиза и от това, че за да отидеш да си направиш един зъб после кажи речи месец ще избиваш парите. преди две години си чистех зъбния камък за 40 лв, сега вече е 80 лв. не казвам, че няма разходи и всичко, просто ни е много нисък стандарта и недоволството се пренася върху човека
Какво искаш да призная бе , Лат?!! Баси!!! При мен почистване на зъбен камък с полиране и всичко след това е 30 лв.
Вие живеете в друга България, осъзнайте се малко!
има и друга страна
някои хора умеят да ти измъкнат парите
зъболекарката, при която ходим е сред петте най-добри в асеновград, но съм сигурна, че Ън е десетократно по-добър от нея
отивам за един проблемен зъб с корона, без нито един кариес или друго, щото откак се помня все ходя на зъболекар, щото все нещо изниква
и тя ми обясни ко шъ прави с тоя зъб, но че било правилно да сменя всичко що е правено преди
и походих на зъболекар при нея и е ти сметката 2400лв. като й ги пратих на 3 части. преди да почне работа половината и после останалите, третият път беше щото се наложи да доплатя 40лв. за тях ме хвана накрая яд

другите ги бях отжалила. тя така ми обясни кое защо се налага и колко е за предпочитане, че...
пъ кат погледна, че зъбите ми не са като на фотомодел, нито пъ е монтирала диаманти на тях... и е правено тук там по нещо...
но тая жена все едно работи за удоволствие
доста търсена е, доста отсъства и пак я търсят старите й клиенти. и се молят да ги приеме, а е скъпарка.
за измъкването на парите - аз ако работя в магазина постоянно, то неминуемо ще фалира за месец
половината неща ще бъдат подарени и то при положение, че са влизали някви неприятни хора