МЪЖжжж написа:Сполай на тоя влак. Върнал си те е при нас.
Нещо такова се получи, а сега го разбирам.
ти си била скрита лимонка, изненада меМнемозина написа:Аха... аз така веднъж се качих строго изпратена на влака, на първата гара слязох и хванах стоп, понеже влакът нямаше да ме закара навреме.snowprincess написа:
сега се сещам за друга случка - изпращат ме на гарата, хващам влака, на следващата гара слизам, изчаквам и хващам друг влак в друга посока
беше много забавно, тогава нямаше още тутурутки, само домашни телефони

По-различно беше тогава. Или просто акълът ми е бил друг. Ама да не задълбаваме в тая посока, че...snowprincess написа:ти си била скрита лимонка, изненада меМнемозина написа:
Аха... аз така веднъж се качих строго изпратена на влака, на първата гара слязох и хванах стоп, понеже влакът нямаше да ме закара навреме.
представяш ли си сега децата ни да тръгнат на стоп, убих ги
дами, имате толкова много да разказвате! сядам на първия ред и си взимам пуканкиМнемозина написа:По-различно беше тогава. Или просто акълът ми е бил друг. Ама да не задълбаваме в тая посока, че...snowprincess написа:ти си била скрита лимонка, изненада меМнемозина написа:
Аха... аз така веднъж се качих строго изпратена на влака, на първата гара слязох и хванах стоп, понеже влакът нямаше да ме закара навреме.
представяш ли си сега децата ни да тръгнат на стоп, убих ги
Хръм. Хайде Сноу да почне, пък после аз. Евентуално.bead_ написа: дами, имате толкова много да разказвате! сядам на първия ред и си взимам пуканки
Чакамеееее...Мнемозина написа:Хръм. Хайде Сноу да почне, пък после аз. Евентуално.bead_ написа: дами, имате толкова много да разказвате! сядам на първия ред и си взимам пуканки