Преебан живот.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Всичко зависи от гледната точка.Fani написа:Когато решиш, че си намерил себе си, осъзнаваш колко малко си открил.
Когато повярваш в усилията си, разбираш колко са били нищожни.
Когато затвърдиш думите си, виждаш следващата височина по пътя си.
Когато се почувстваш обичан, откриваш, че не си чак толкова, колкото ти се иска.
И малките крачки значат нещо. Не може винаги всичко да е върхът!
Всъщност няма достижима Крайна Величина, всичко е стремеж и път. (Въпросът е да нацелим посоката.
Кофти е, наистина.Fani написа:Много е гадно да вярваш в някого и да те преебе ... или предаде - все тая.
Спокойно мога дас строша някой в момента. Кандидати?
Вече не намирам по-подходяща реакция от т'ва да си се надсмивам ...![]()
Може и да си го чела, но все пак:
Хората са неразумни, нелогични и егоистични,
въпреки това, обичай ги.
Когато вършиш добро, ще ти припишат егоистични мотиви и задни мисли,
въпреки това, прави добро.
Когато имаш успехи, печелиш фалшиви приятели и истински врагове,
въпреки това, имай успехи.
Доброто, което правиш, утре ще бъде забравено,
въпреки това прави добро.
Честността и откритостта те правят уязвим,
въпреки това, бъди честен и открит.
Това, което си построил с дългогодишна работа, може да бъде разрушено за една нощ,
въпреки това продължавай.
Твоята помощ наистина е нужна, но хората може би те нападат, защото им помагаш,
помогни им въпреки това.
Дай на света най-доброто от себе си, и те ще извадят зъбите ти,
въпреки това, дай на света най-доброто от себе си.
Майка Тереза
Хубаво звучи, Вяра.
Аз давам добро на всички ... само периодично давам злина на някого - която го прави безкрайно щастлив и после отлита, като птиче, попарено от слана. А аз не искам да наранявам, само да е вълшебно.
Не бях го чела ... Отдавна не чета такива неща, звучат ми леко блудкаво - не че не намирам истина в тях. Просто в жестокостта съм открила, че се ражда поуката и доброто, което може да последва след нея.
Аз давам добро на всички ... само периодично давам злина на някого - която го прави безкрайно щастлив и после отлита, като птиче, попарено от слана. А аз не искам да наранявам, само да е вълшебно.
Не бях го чела ... Отдавна не чета такива неща, звучат ми леко блудкаво - не че не намирам истина в тях. Просто в жестокостта съм открила, че се ражда поуката и доброто, което може да последва след нея.
Пътник без посока
Не е блудкаво, трудно е.Fani написа:Хубаво звучи, Вяра.
Във всеки случай има повече смисъл да бъдеш добър, отколкото лош. Избягвай хората и ситуациите, които те предизвикват да бъдеш лоша... като начало
На второ време можеш нарочно да се сблъскваш с тях, без да им позволяваш да те изкарват от релси. Не е невъзможно.
Тия дни правихме едни списъчета за трошене... ако наистина те интересува.Fani написа:Много е гадно да вярваш в някого и да те преебе ... или предаде - все тая.
Спокойно мога дас строша някой в момента. Кандидати?
Вече не намирам по-подходяща реакция от т'ва да си се надсмивам ...![]()
Ако да си се надсмиваш значи да приемеш ситуацията от смешната й страна - намирам го за много подходяща стратегия.
Освен това може пък нещо да не си доразбрала и да не те е предал.
Наистина наздраве и виж утре какво ще усещаш по въпроса.
Panta rhei...
Аз съм от тия, дето искат да си смачкат фасона, защото виждат грешките и недостатъците си.
Блъскам в стени, по шкафове и всичко, което е по-издържливо ... Много противоречия - прекалено много в много отношения. Знаеш сигурно как е - да се обичаш и да се мразиш в същото време.
Мнемозима ...
като не мога да рева, се хиля колко съм смешна в безизходицата си, к'во да правя друго?
Цял ден искам да си поплача, като нормалните хора, да ми излезе мръсотията от вътре, грешните желания, приятесненията и всичко, но не мога ... За т'ва ше шчупя някооооооооооооой

Мнемозима ...
Цял ден искам да си поплача, като нормалните хора, да ми излезе мръсотията от вътре, грешните желания, приятесненията и всичко, но не мога ... За т'ва ше шчупя някооооооооооооой
Пътник без посока
- Dark Angel
Re: Преебан живот.
тц, всичко е до гледната точкаFani написа:Тъкмо когато си помислиш, че си щастлив, те праща в калта.
като се изправиш, виждаш че калта не е била чак толкова дълбока
След дъжд качулка ... След Кирил да си затвориш добре прозорците ... хехе - т'ва го знам, защото тая кал не ми е първата, а убедена съм, не е и последната.Dark написа:тц, всичко е до гледната точкаFani написа:Тъкмо когато си помислиш, че си щастлив, те праща в калта.
като се изправиш, виждаш че калта не е била чак толкова дълбока
А наздраве.
Пътник без посока
В момента изживявам някакъв такъв момент - руши се нещо, което съм градила години наред.Fani написа:Тъкмо когато си помислиш, че си щастлив, те праща в калта.
И интересно - хем ми е кофти, хем изпитвам някакво задоволство. Имам чувството, че някакви такива сриващи всичко житейски бури са много полезни - ако нещо все пак оцелее, поне знаеш, че е наистина устойчиво...
- Dark Angel
бурите са полезни - въздуха е свеж след товаMila написа:
В момента изживявам някакъв такъв момент - руши се нещо, което съм градила години наред.
И интересно - хем ми е кофти, хем изпитвам някакво задоволство. Имам чувството, че някакви такива сриващи всичко житейски бури са много полезни - ако нещо все пак оцелее, поне знаеш, че е наистина устойчиво...
Ми...да си забелязала колко съм весел?Fani написа: Мнемозима ...като не мога да рева, се хиля колко съм смешна в безизходицата си, к'во да правя друго?
Тва е щот не се взимам на сериозно. А и пиенето кат гледам ти е малко..
Наздраве.
Па таз позиция с надсмиването е най-интересната и ..правилната. Има неща, по-малки от нас, с които се преборваме. Нещата по-големи от нас...които могат да ни смачкат.. най-доброто лекарство за тях е да им се надсмеем.
Де се губиш, бре Мъжже, самолетчета ли пускаш по цял ден.МЪЖжжж написа:Ми...да си забелязала колко съм весел?Fani написа: Мнемозима ...като не мога да рева, се хиля колко съм смешна в безизходицата си, к'во да правя друго?
Наздраве.
![]()
![]()
Па таз позиция с надсмиването е най-интересната и ..правилната. Има неща, по-малки от нас, с които се преборваме. Нещата по-големи от нас...които могат да ни смачкат.. най-доброто лекарство за тях е да им се надсмеем.
Мда, освен това и един куп излишни неща са изчезнали. А понякога просто няма друг начин да разбереш кое е същината.Dark написа:
бурите са полезни - въздуха е свеж след това
И аз така.МЪЖжжж написа:Ми...да си забелязала колко съм весел?Fani написа: Мнемозима ...като не мога да рева, се хиля колко съм смешна в безизходицата си, к'во да правя друго?
Наздраве.
![]()
![]()
- Dark Angel
даMila написа:
Мда, освен това и един куп излишни неща са изчезнали. А понякога просто няма друг начин да разбереш кое е същината.
живота е интересен после
ПП/само да сме здрави
Да.Dark написа:
ПП/само да сме здрави
Ми не..vyara написа: Де се губиш, бре Мъжже, самолетчета ли пускаш по цял ден.
Докат работих, работех. Ся кът съм безработен...па работим... Не моа го разбера тоз живот, тая кАрма..
Ма и то подхожда с разбиране и е в хармония с вътрешния мир на лирическия герой.
Липсам ли ти?!