шъ има да вземаш....Ън рече, че тия картини с целувка се подаряват!ELBI написа: даваш картина - хапваш по дупето...
ЦВЕТЯ ЗА ЦВЕТЯТА!
- windcolours
- windcolours
Откъдето и да го погледнеш - Рем е на пълна далавера:windcolours написа:шъ има да вземаш....Ън рече, че тия картини с целувка се подаряват!ELBI написа: даваш картина - хапваш по дупето...
- видял е всички картини
- всички софийски мацки ще му се радват, щото носи подаръци
- и ще го нацелуват
- той пък ще нацелува Ния
- има нови зъби
- windcolours
дори съм убедена, че цялата идея с рисуването на картините и всичко, произтичащо оттук насетне, е планирано и режисирано от Рем... Щот наистина той излиза най- на далавера:lol:pocti_bezobidna написа:
Откъдето и да го погледнеш - Рем е на пълна далавера:
- видял е всички картини
- и ще го нацелуват
- има нови зъби
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Идеята си е на Ния, Ън си каза. Изпълнението негово. Рем е късметлияwindcolours написа:дори съм убедена, че цялата идея с рисуването на картините и всичко, произтичащо оттук насетне, е планирано и режисирано от Рем... Щот наистина той излиза най- на далавера:lol:pocti_bezobidna написа:
- видял е всички картини
- и ще го нацелуват
- има нови зъби
- windcolours
- snowprincess
Re: ЦВЕТЯ ЗА ЦВЕТЯТА!
да, но не винагиholi_day написа:пък и качеството си има ценаlatrevw написа:п.п. въобще не е евтино, но затова не е виновен Ън, разбира се
цената понякога е по-висока, щото има голям персонал и трябват пари за заплати, лъскав кабинет/магазин, направена голяма реклама, името известно или ходят известни хора там

и обвъразани зъби - все пак Ън е правил зъбите - трябва да се провери колко са читави...windcolours написа:хапане по дупетата, целувки....ъъъ...тука има намесени обвързани хора все пак:lol:ELBI написа: не съм казал да отпадат целувките...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Извод - трябва да черпи!pocti_bezobidna написа:Откъдето и да го погледнеш - Рем е на пълна далавера:windcolours написа:шъ има да вземаш....Ън рече, че тия картини с целувка се подаряват!ELBI написа: даваш картина - хапваш по дупето...
- видял е всички картини
- и ще го нацелуват
- има нови зъби
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- windcolours
аПсолутно!ELBI написа:Извод - трябва да черпи!pocti_bezobidna написа:Откъдето и да го погледнеш - Рем е на пълна далавера:windcolours написа:шъ има да вземаш....Ън рече, че тия картини с целувка се подаряват!ELBI написа: даваш картина - хапваш по дупето...
- видял е всички картини
- и ще го нацелуват
- има нови зъби
windcolours написа:да си купи 200гр пастърмаELBI написа:
и обвъразани зъби - все пак Ън е правил зъбите - трябва да се провери колко са читави...
трябва да почне от нещо по-меко и по-младо...
трябва да се пусне анкета по случаяpocti_bezobidna написа:аПсолутно!ELBI написа:Извод - трябва да черпи!pocti_bezobidna написа:Откъдето и да го погледнеш - Рем е на пълна далавера:windcolours написа:шъ има да вземаш....Ън рече, че тия картини с целувка се подаряват!ELBI написа: даваш картина - хапваш по дупето...
- видял е всички картини
- и ще го нацелуват
- има нови зъби
Re: ЦВЕТЯ ЗА ЦВЕТЯТА!
така еsnowprincess написа:да, но не винаги
цената понякога е по-висока, щото има голям персонал и трябват пари за заплати, лъскав кабинет/магазин, направена голяма реклама, името известно или ходят известни хора там
има и други фактори
в потвърждение на горното писах как моята зъболекарка е и доста убедителна
имиджа си е градила с години, не връща труден пациент
за качеството има и друго, което съм забелязала
има хора, на които ако им предложиш нощувка в село на цена Х в два варианта:
А/ триетажен семеен хотел - новопостроен, хотелът да разполага с механа, изба, ресторант, парно отопление; озеленен двор - терасиран с обособени различни кътове; с прекрасна панорама; стаята просторна да е със самостоятелен санитарен възел, ТВ, тераса...; да има квалифициран персонал; в нощувката да е включена и закуска
Б/ къща за гости - частично ремонтирана, разполага с механа и кухня за приготвяне на храна; на двора - барбекю сред зеленчуковата градина; на три стаи - общ санитарен възел; стаята малка и с нестандартна, по-ниска височина; домакините са едновременно управители и обслужващ персонал; в нощувката не е включена закуска
ще им се стори по-добра втората оферта
При еднаква цена - различно качество, като и на това да си купиш кафе на някоя гара
слиза пътничка и гледа - лъскаво кафене, приятна обстановка, сичку 6 и отсреща ламаринено павилионче
пътничката предполага, че където е мизерно е по-евтино и хуква натам
а кафето и на двете места е примерно левче
има ли спрямо теб респект от обстановката? защото според мен има го и този момент - потребителите да се страхуват от място с нормални условия и те да им се струват лукс, който те плащат
Последно промяна от holi_day на 30.04.10, 12:12, променено общо 1 път.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- windcolours
всеки иска младо и меко /и аз така/, ама нали говорим за проверка здравината на зъбитеELBI написа:windcolours написа:да си купи 200гр пастърмаELBI написа:
и обвъразани зъби - все пак Ън е правил зъбите - трябва да се провери колко са читави...:rotfl24::rotfl24:
трябва да почне от нещо по-меко и по-младо...
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Хехе, и идеята си беше моя и реализацията. Естествено, че го обсъдих с Ния и тя ме подкрепи. А във форума тя не е чела близо две години...pocti_bezobidna написа:Идеята си е на Ния, Ън си каза. Изпълнението негово. Рем е късметлияwindcolours написа:дори съм убедена, че цялата идея с рисуването на картините и всичко, произтичащо оттук насетне, е планирано и режисирано от Рем... Щот наистина той излиза най- на далавера:lol:pocti_bezobidna написа:
- видял е всички картини
- и ще го нацелуват
- има нови зъби
П.П. Ще съм благодарен, ако не обсъждате професията ми и мен на неин фон. Има си професионални форуми, пишете там.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

получих си картината днес!!!
много по-хубава е отколкото се вижда тук сканирана.
Рем е за завиждане, че ги е видял всичките наистина.
Ън, много благодаря! Разкошна е! Предстои поставяне, само се чудя още за мястото, че искам да ми е пред очите цял ден.

Ън, много благодаря! Разкошна е! Предстои поставяне, само се чудя още за мястото, че искам да ми е пред очите цял ден.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
получих си картината днес, ЛИЧНО
Ън, много благодаря! Разкошна е! Предстои поставяне И НЕ се чудя за мястото. ЪН, ЦЯЛ ПЪТ ОБРАТНО НАСАМ КРОИХ ПЛАНОВЕ, ЧЕ ЕДНИ СТЕНИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ БОЯДИСАТ В БЛЕДО ЖЪЛТО, ТА АКО ТЕ ИЗДИРИ МОЯТ МЪЖ ЗА НАНЕСЕНИ ВРЕДИ И НАРУШЕНО СПОКОЙСТВИЕ, НЕ ОТГОВАРЯМ.

п.п. Лат, изобщо не преписвах от теб.
Ън, много благодаря! Разкошна е! Предстои поставяне И НЕ се чудя за мястото. ЪН, ЦЯЛ ПЪТ ОБРАТНО НАСАМ КРОИХ ПЛАНОВЕ, ЧЕ ЕДНИ СТЕНИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ БОЯДИСАТ В БЛЕДО ЖЪЛТО, ТА АКО ТЕ ИЗДИРИ МОЯТ МЪЖ ЗА НАНЕСЕНИ ВРЕДИ И НАРУШЕНО СПОКОЙСТВИЕ, НЕ ОТГОВАРЯМ.
п.п. Лат, изобщо не преписвах от теб.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Мда, пред истината и ангелите няма какво повече да добавят.Ън написа:Стига ся...holi_day написа:Ън, искам само да ти кажа, че ти си много висок във смисъла на онази сигнатура на АВе "Бъдете високи!"
Ф.Песоа
Ф.Песоа
latrevw написа:получих си картината днес!!!
Иииии, кви сте значиииии!
Ние тука - хем са ни в Софето картините, хем още не сме си ги взелиии
- windcolours
Аз сега с голямо удоволствие ще вдигна тази тема, за да кажа: и моите цветя вече греят у дома.
Всички картини, които видях, са чудесни, Ън.
Обещах да ти кажа какво се е променило напоследък.
Нищо не разбирам от рисуване и ти говоря като пълен лаик в момента. Даже не знам дали не съм ти го казвала това същото. Но все повече усещам как в това, което правиш, има нещо по-различно от техника и от гонене на съвършенство. Започнал си да ни говориш с рисунките си, в тях си личиш ти, врисуваш себе си вътре.
Това е ужасно важно и хубаво.
Можеш да бъдеш сигурен, че тази картина много ме радва и ще ме радва.
И като картина,
и като твой личен жест към мен,
и като нещо, което показва отношенията в клуба, истинските отношения. Защото за мен този клуб е изтъкан от жестове. Понякога невидими, понякога незабележими или незабелязани, понякога зле разбрани, но - жестове. Твоите рисунки ме накараха да се замисля и върху това.
Много, много ти благодаря, наистина е прекрасно това, което направи!
И картината, разбира се.
Всички картини, които видях, са чудесни, Ън.
Обещах да ти кажа какво се е променило напоследък.
Нищо не разбирам от рисуване и ти говоря като пълен лаик в момента. Даже не знам дали не съм ти го казвала това същото. Но все повече усещам как в това, което правиш, има нещо по-различно от техника и от гонене на съвършенство. Започнал си да ни говориш с рисунките си, в тях си личиш ти, врисуваш себе си вътре.
Това е ужасно важно и хубаво.
Можеш да бъдеш сигурен, че тази картина много ме радва и ще ме радва.
И като картина,
и като твой личен жест към мен,
и като нещо, което показва отношенията в клуба, истинските отношения. Защото за мен този клуб е изтъкан от жестове. Понякога невидими, понякога незабележими или незабелязани, понякога зле разбрани, но - жестове. Твоите рисунки ме накараха да се замисля и върху това.
Много, много ти благодаря, наистина е прекрасно това, което направи!
И картината, разбира се.
Panta rhei...
Моята ще си я поставя в жълто-оранжевия хол. Пасват си чудесно. 
А слънчогледите ще ми носят лято през цялата година!
Благодаря, Незнайни!:friends:

А слънчогледите ще ми носят лято през цялата година!
Благодаря, Незнайни!:friends:

Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ън, със закъснение (моля за извинение за което), ама да си кажа - маковете на живо са около 1858 пъти по-хубави, отколкото на снимката 

Невероятен си просто.
Благодаря ти пак.
Мисля си, че се справяш повече от чудесно с цветовете, не само с молива.
Всяка капка цвят си е на точното място. Проверила съм. 
п.п. И на посредника - премного благодарности
(не стигнах до "Ники"... т.е., знаех, че почти няма шанс да се класирам, така се и получи, та се застраховах...
)
п.п.п. а, а една приятелка като я видя и ... - лелеее... страшна е.... уплаши ли се, не разбрах...
:winkw:
Невероятен си просто.
Благодаря ти пак.
Мисля си, че се справяш повече от чудесно с цветовете, не само с молива.
п.п. И на посредника - премного благодарности
п.п.п. а, а една приятелка като я видя и ... - лелеее... страшна е.... уплаши ли се, не разбрах...