Миииии...цветно...
Абе, има нещо гнило в цялата работа... И вкъщи ме разкритикуваха, че съ занимавам с простотии...Нефертити написа:Дръвчето наистина е впечатляващоЪн написа:Ами, аз това исках- да има впечатление...Нефертити написа:
и живо, особено дръвчето
Ако мога да разделя картината на три:
лявата част - перфектна
дясната- много добра
средата-малко мммдълбока

да не се престараваНефертити написа:или по-добре я не я пипай.
Нека и другите да я видят
holi_day написа:да не се престараваНефертити написа:или по-добре я не я пипай.
нашите картини нали са си страхотни
![]()
разправям оня ден на Семирамис - лелей, ку бе решил да нарисува Ън за всяка цветето, на което прилича, къф магарешки бодил в рамка щях да получа
има някакво движение, от което ми се завива свят

Нефертити написа:holi_day написа:да не се престараваНефертити написа:или по-добре я не я пипай.
нашите картини нали са си страхотни
![]()
разправям оня ден на Семирамис - лелей, ку бе решил да нарисува Ън за всяка цветето, на което прилича, къф магарешки бодил в рамка щях да получа
и аз
и аз
Абе беше пуснал той едно време една снимка, ама пусто не мога да я намеря...МЪЖжжж написа:Спри сЪ! Че кат се сещам кво са ти намислили...![]()
Група озверели /ЖС/- Все что тебя касается
Търсиш, ма не знаеш къде да търсиш...Мнемозина написа:Абе беше пуснал той едно време една снимка, ама пусто не мога да я намеря...МЪЖжжж написа:Спри сЪ! Че кат се сещам кво са ти намислили...![]()

Ън написа:Търсиш, ма не знаеш къде да търсиш...Мнемозина написа:Абе беше пуснал той едно време една снимка, ама пусто не мога да я намеря...МЪЖжжж написа:Спри сЪ! Че кат се сещам кво са ти намислили...![]()
То и къде е важно, ама и как- също е важно...Абе, чалъм се требе за сицко...Мнемозина написа:Ън написа:Търсиш, ма не знаеш къде да търсиш...Мнемозина написа:Абе беше пуснал той едно време една снимка, ама пусто не мога да я намеря...МЪЖжжж написа:Спри сЪ! Че кат се сещам кво са ти намислили...![]()
:lol::lol:
Бе знаех аз къде, ама не можах да се сетя как.
Все ми домъчнява за човека, като я видя тая снимка.

Стрес си е то- една жена да те гони- стрес! Дузина- стрес на дванайста степен.Мнемозина написа:Стреснат ми изглежда от толкова много идеалност.Ън написа: То и къде е важно, ама и как- също е важно...Абе, чалъм се требе за сицко...
Пък чиляка не го жали- тва е идеалното общество!
И вино не видях...
Имаше и едно клипче обаче.

Опасявам се, че си подгонен не към виното, а към боите и четките.Ън написа:
Стрес си е то- една жена да те гони- стрес! Дузина- стрес на дванайста степен.
Е, ся и клип...Аз съм забравил, старост- нерадост...
А виното...ми тичаме към него, то е ясно...
Няма грозни жени- има само мъже, които не виждат красотата им.Нефертити написа:Виното,
в него е истината!
п.п. Тая снимка не съм я виждала,
нещо в обратен вариант да има
като става въпрос за идеално общество?:winkw:
п.п.п. Ън, ако ще ги рисуваш, вземи ги пооблечи малко, че така са грозни.
Цветно да е!

Моля!

Да бе, има нещо гнило...