Планета Раша
Целуй меня
Абе, камарад, как се пише това сербково??? вина? Грасия!
Бе да ти кажа като почнат майските дъждове тука изпадаме(тия кретени, де. Аз, естествено съм си нормален, тия неща си личат.) в някакъв амок. Ще имаш възможност да я пуснеш поне три пъти. То не са теми, снимки, стихове... Пълни откачалки, егати...windcolours написа:Абе Грийййййййййййййн!!!
Тази песен си я пазех да ви я пусна този месец, като завали... Пууууууууу, развали ми изненадата!
Такава обида нали знаеш как се измива? Бира, брато, мнооооогоооооо бира...може и вино и жени
щот все пак сме в темата на Рем:lol:
тва не значи , че ще ги деля с него или с когото и да било!!
глей ся...windcolours написа:Абе Грийййййййййййййн!!!
Тази песен си я пазех да ви я пусна този месец, като завали... Пууууууууу, развали ми изненадата!
Такава обида нали знаеш как се измива? Бира, брато, мнооооогоооооо бира...може и вино и жени
знаех си аз, че съм влетяла в правилния кокошкарникGreen Light написа:Бе да ти кажа като почнат майските дъждове тука изпадаме(тия кретени, де. Аз, естествено съм си нормален, тия неща си личат.) в някакъв амок. Ще имаш възможност да я пуснеш поне три пъти. То не са теми, снимки, стихове... Пълни откачалки, егати...windcolours написа:Абе Грийййййййййййййн!!!
то на тебе няма какво да ти я пускам, ти я знаеш наизуст... даже храня известни съмнения дали не си я писала ти:rotfl24:TerE написа:глей ся...windcolours написа:Абе Грийййййййййййййн!!!
аз понеже и без това нямам ни слушалки, ни колонки в момента, не съм я чула въ-оП-ще
и имай късмета да не я пуснеш като завали
не знам, ама ми хвана окото вчера, да ти кажа....Елинида написа:И Покахонтас ли е кифла?windcolours написа:аз си знам, че той като я зареже, тя ще дойде да плаче на мойто рамо...Remmivs написа:ма ти отстъпиwindcolours написа:Елби й се натисна пръв
пък и ти не си чак егоист, нали
за текста ще ЗАМЪЛЧАRemmivs написа:уинди, подарявам ти тази
за първия дъжд
http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=3568#3568
Пълна кифла! Да го земе тоя грозник за шепа мъниста и едно огледалце...Елинида написа:И Покахонтас ли е кифла?windcolours написа:аз си знам, че той като я зареже, тя ще дойде да плаче на мойто рамо...Remmivs написа:ма ти отстъпиwindcolours написа:Елби й се натисна пръв
пък и ти не си чак егоист, нали
вентилаторите бачка яко. каките са пипнати. въпросът е може ли да има музика с толкова малко музика в нея?!?Remmivs написа:Кой каза, че няма руска чалга?
Планета Раша
Целуй меня
Абе, камарад, как се пише това сербково??? вина? Грасия!