Посочи Айвън. Което на мен ми преля чашата. Щото мен - кучета ме яли, но не понасям да се сочат други с лека ръка и да се обиждат просто от липса на самоконтрол и вихър на емоции. А аз се посочих мене си. Да ми кажеш какво ще ме правиш. И как ще ме съдиш.БоЕВ написа:Да съм посочвал с пръст и да съм назовавал поименно че тука е някой виновен? Повечето сами се вкараха в некакви филми.
Кино премиера
- Глас в пустиня
Това че историята е низ от кланета не означава че трябва да си затворим очите и за последнотоRemmivs написа:Това си е лично твой прочит. Нищо подобно не съм казал. За обществото де. И за вярата. За силата на оръжието и за това, че историята ни (цялата човешка, не нашата българската само и единствено), уви, е низ от кланета - да.БоЕВ написа:Няма начин за едното да съм прав, а за другото не!
Ето, ти, в старанието си да разграничиш преките извършители(на терора) от не преките/идеалистите, които междудругото са вярвали и вярват, че "идеалното общество" може и трябва да бъде постигнато чрез диктатура, господство, съответно и терор на пролетариата, стигна до абсурда да сравниш Атила с терорист, налагащ "идеите си" чрез терор.
- Глас в пустиня
Филмиране казваш - тотално! Може. Но постановката - дайте да си гледаме стария филм щото ни е познат и сме го гледали и не се знае дали новият няма да е лош....нещо не я бива.Remmivs написа:Ся друг (ще) гледаме. С истинската правилна и единствена посока. Или?БоЕВ написа:Дойдохме си на думата значи!
Посоката и желанието на някой да я определя.
Мерсим - тоа филм го гледахме вече.
Ами не си, не си:rotfl24:БоЕВ написа:Да съм посочвал с пръст и да съм назовавал поименно че тука е някой виновен? Повечето сами се вкараха в некакви филми.Semiramis написа:ма ти пък така си обоснова латентния комунизъм на Айвън и вината на Рем, че няма накъде повече.
а Безобината е виновна по принцип
БоЕВ написа: Това че историята е низ от кланета не означава че трябва да си затворим очите и за последното
и за обвиненията и съденето на око не трябва.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Глас в пустиня
Re: Кино премиера
Ами аз знам една армия дето беше страж на идеите, на идеалистите и луксовете им, даже и в Прага ходи да ги защитава(идеите). Знам и друга носила България в хилядите си сърца от Сливница до Одрин. Място за сравнение няма.Semiramis написа:
каква армия, Боев(героична
ми пазели са някой на власт просто
БоЕВ написа:Ами аз знам една армия дето беше страж на идеите, на идеалистите и луксовете им, даже и в Прага ходи да ги защитава(идеите). Знам и друга носила България в хилядите си сърца от Сливница до Одрин. Място за сравнение няма.Semiramis написа:
кой е управлявал тогава?!
бе стига да иска човек, винаги може да зададе добри въпроси.
Свастиката, както и почти всичо в нашия свят (Луната около земята, Земята около оста си, увивните растения, пъпната връв на човека, ДНК спиралата, атомите и т.н.) е завъртяна наляво.pocti_bezobidna написа: Не и когато е завъртяна в правилната посока.
П.П. Е, все пак се оказва, че има една свастика завъртяна надясно...
Последно промяна от Ън на 05.05.10, 11:50, променено общо 2 пъти.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Глас в пустиня
Коректно ще е, ако след като си изписала Рем и Айвън с главна буква да изпишеш и БоЕВ така, щото току виж съм "разпознал" нещо си!Semiramis написа:постоянноБоЕВ написа:Да съм посочвал с пръст и да съм назовавал поименно че тука е някой виновен? Повечето сами се вкараха в некакви филми.Semiramis написа:ма ти пък така си обоснова латентния комунизъм на Айвън и вината на Рем, че няма накъде повече.
:lol::lol:
кажи си сега мнението
не е латентен комунист Айвън?
пък Рем не трябва да ти каже Бе плюя си на родителите, ай наздраве, боев
и ще се разберем напълно
как сами са си виновни и са се разпознали
Laughting
Ами В последните си теми Айвън се счупи да хвали комунягите/социалистите барабар с предното им правителство и чудесната им антикризисна и социална програма => е скрит/неосъзнат/латентен комунист. Къде пресилих или пък преекспонирах нещата? Рем сам реши, че след като го карам да заклейми режима като престъпен, то => трабвало да заплюе и родителите си. Лично аз, да съм казвал нещо за родителите му?
БоЕВ написа:Коректно ще е, ако след като си изписала Рем и Айвън с главна буква да изпишеш и БоЕВ така, щото току виж съм "разпознал" нещо си!Semiramis написа:постоянноБоЕВ написа:Да съм посочвал с пръст и да съм назовавал поименно че тука е някой виновен? Повечето сами се вкараха в некакви филми.Semiramis написа:ма ти пък така си обоснова латентния комунизъм на Айвън и вината на Рем, че няма накъде повече.
:lol::lol:
кажи си сега мнението
не е латентен комунист Айвън?
пък Рем не трябва да ти каже Бе плюя си на родителите, ай наздраве, боев
и ще се разберем напълно
как сами са си виновни и са се разпознали
Laughting
Ами В последните си теми Айвън се счупи да хвали комунягите/социалистите барабар с предното им правителство и чудесната им антикризисна и социална програма => е скрит/неосъзнат/латентен комунист. Къде пресилих или пък преекспонирах нещата? Рем сам реши, че след като го карам да заклейми режима като престъпен, то => трабвало да заплюе и родителите си. Лично аз, да съм казвал нещо за родителите му?
в тази тема
за струващи си да бъдат прочетени
какви са?
Латентни комунисти или какви?
щото той пкомунистите не е хвалил.
Просто няма да е само Айвън като ще е така
Последно промяна от Semiramis на 05.05.10, 11:59, променено общо 2 пъти.
- Глас в пустиня
Това че общуваме тук по някакъв начин и това че те харесвам като присъствие няма да ми попречи да те "осъдя" извършиш ли престъпление.Remmivs написа:Посочи Айвън. Което на мен ми преля чашата. Щото мен - кучета ме яли, но не понасям да се сочат други с лека ръка и да се обиждат просто от липса на самоконтрол и вихър на емоции. А аз се посочих мене си. Да ми кажеш какво ще ме правиш. И как ще ме съдиш.БоЕВ написа:Да съм посочвал с пръст и да съм назовавал поименно че тука е някой виновен? Повечето сами се вкараха в некакви филми.
Айвън сам се посочи(с думите си или те не бяха дела), а аз само констатирах факта.
- Глас в пустиня
Смел съм бе, смел съм! Ей на, докато миех чашите щото ако не ги измия жената ще ми се кара си порязах пръста, но не плаках, гък не казах даже, нито пък ми прилоша.pocti_bezobidna написа:Мислех че си смел, БоевБоЕВ написа:
Казах го бе, казах го. Неколкократно. Единствената партия имаща значение и заслужаваща си да умреш за нея, та дори и да убиеш в нейно име е България.:rotfl24:
А ти дори името не смееш да кажеш направо. Само шикалкавиш.
Абе Боев, да не си в БСП-то, а?БоЕВ написа:Смел съм бе, смел съм! Ей на, докато миех чашите щото ако не ги измия жената ще ми се кара си порязах пръста, но не плаках, гък не казах даже, нито пък ми прилоша.pocti_bezobidna написа:Мислех че си смел, БоевБоЕВ написа:
Казах го бе, казах го. Неколкократно. Единствената партия имаща значение и заслужаваща си да умреш за нея, та дори и да убиеш в нейно име е България.:rotfl24:
А ти дори името не смееш да кажеш направо. Само шикалкавиш.
КъФ майтап!!!
- Глас в пустиня
Отказът от правосъдие, дебелоочието и наглостта водят до желанието за раздаване на такова собственоръчно/вендета. И, ако човек е безпристрастен, по лесно ще оправдае извършеното с цел вендета(или хайдутите не са вършели точно това?) отколкото извършеното с цел/в името на една идея.Remmivs написа:Да. Тук си прав.БоЕВ написа:Това че историята е низ от кланета не означава че трябва да си затворим очите и за последното
Но не означава, че то оправдава което и да е следващо. Тук - не си.
- Глас в пустиня
Дай линк към постовете!:-)pocti_bezobidna написа:Ами не си, не си:rotfl24:БоЕВ написа:Да съм посочвал с пръст и да съм назовавал поименно че тука е някой виновен? Повечето сами се вкараха в некакви филми.Semiramis написа:ма ти пък така си обоснова латентния комунизъм на Айвън и вината на Рем, че няма накъде повече.
- Глас в пустиня
Ами това да обикаляш наоколо и да повтаряш непрекъснато колко лошо иде и какво лошо ни чака какво е?!Remmivs написа:Къде я видя тази постановка? Освен във фантазията си?БоЕВ написа:Филмиране казваш - тотално! Може. Но постановката - дайте да си гледаме стария филм щото ни е познат и сме го гледали и не се знае дали новият няма да е лош....нещо не я бива.
Да бе, ей сега, че си нямам по-интересни забавленияБоЕВ написа:Дай линк към постовете!:-)pocti_bezobidna написа:Ами не си, не си:rotfl24:БоЕВ написа:Да съм посочвал с пръст и да съм назовавал поименно че тука е някой виновен? Повечето сами се вкараха в некакви филми.Semiramis написа:ма ти пък така си обоснова латентния комунизъм на Айвън и вината на Рем, че няма накъде повече.
- Глас в пустиня
Е, ти, сега добрите въпроси ли зададе?:lol:Semiramis написа:БоЕВ написа:Ами аз знам една армия дето беше страж на идеите, на идеалистите и луксовете им, даже и в Прага ходи да ги защитава(идеите). Знам и друга носила България в хилядите си сърца от Сливница до Одрин. Място за сравнение няма.Semiramis написа:
чия България?
България винаги е била на българите, нищо, че понякога властта/управата е обладавана от люде нечистоплътни.
БоЕВ написа:Е, ти, сега добрите въпроси ли зададе?:lol:Semiramis написа:
чия България?
България винаги е била на българите, нищо, че понякога властта/управата е обладавана от люде нечистоплътни.
ми да.
ти вчера каза
да не съм кифла, че да се предавам.
същото.
България през комунизма ли
Последно промяна от Semiramis на 05.05.10, 12:07, променено общо 1 път.
Чист инат си е това сега твойто.БоЕВ написа:
Отказът от правосъдие, дебелоочието и наглостта водят до желанието за раздаване на такова собственоръчно/вендета. И, ако човек е безпристрастен, по лесно ще оправдае извършеното с цел вендета(или хайдутите не са вършели точно това?) отколкото извършеното с цел/в името на една идея.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
БоЕВ написа:Да, казаното важи само за режим -> парт.членове.- Никъде не съм твърдял обаче че, режим и партия са различни, тъкмо напротив.Semiramis написа:
а ти последно написа, че режим и членове на Партията са две различни неща или?
та сега за Айвън
той за Партия и режим не говореше.
да си продължа мисълта.
- Глас в пустиня
Не е инат, иска да се скатае и да не плаща членски вносМнемозина написа:Чист инат си е това сега твойто.БоЕВ написа:
Отказът от правосъдие, дебелоочието и наглостта водят до желанието за раздаване на такова собственоръчно/вендета. И, ако човек е безпристрастен, по лесно ще оправдае извършеното с цел вендета(или хайдутите не са вършели точно това?) отколкото извършеното с цел/в името на една идея.
- Глас в пустиня
Хех!pocti_bezobidna написа:Да бе, ей сега, че си нямам по-интересни забавленияБоЕВ написа:Дай линк към постовете!:-)pocti_bezobidna написа:Ами не си, не си:rotfl24:БоЕВ написа:Да съм посочвал с пръст и да съм назовавал поименно че тука е някой виновен? Повечето сами се вкараха в некакви филми.Semiramis написа:ма ти пък така си обоснова латентния комунизъм на Айвън и вината на Рем, че няма накъде повече.
Щом плюенето без причина те забавлява давай.
Ами кажи де - член съм на ЛИДЕР, на "Атака", на РЗС...БоЕВ написа:Ти, са, що ме Убиждаш - А? Що?pocti_bezobidna написа:
Абе Боев, да не си в БСП-то, а?![]()
Като толко плюеш, пък не казваш чия платформа подкрепяш?
Какво толкова те притеснява, всички тука си признахме срамното пионерско минало
ПП. Когато ти сипеш обиди, логично е да получиш същото в отговор, що си мислиш, че ти като се държиш лошо, другите трябва да отговарят с добро
Последно промяна от annonymus на 05.05.10, 12:15, променено общо 1 път.
дай линк с плюенето

Безпристрастен човек няма, според мен. Виж, незаслепени има. Както и хора, които умеят да се владеят. Това, което винаги съм се опитвал да кажа е, че човек трябва да се опитва да гледа все едно как, но не само през своя монокъл.БоЕВ написа:Отказът от правосъдие, дебелоочието и наглостта водят до желанието за раздаване на такова собственоръчно/вендета. И, ако човек е безпристрастен, по лесно ще оправдае извършеното с цел вендета(или хайдутите не са вършели точно това?) отколкото извършеното с цел/в името на една идея.
- Глас в пустиня
Коя България през комунизма? Тогава България нямаше, имаше намкояситамсъветска република. Или поне мерак за такава.Semiramis написа:БоЕВ написа:Е, ти, сега добрите въпроси ли зададе?:lol:Semiramis написа:
чия България?
ми да.
ти вчера каза
да не съм кифла, че да се предавам.
същото.
България през комунизма ли
Ми да, не съм кифла=> не се предавм лесно и без бой.
И за да ме убедиш ще трябва малко повече от отвлечени твърдения - дай да не съдим(грубо) щото(видиш ли) как щели да се почувстват хората.
та за Айвън не беше прав.

Аз си посочих престъпленията. Ти спомена нещо за Вартоломееви нощи. Или се лъжа. Или да посочвам постнинг.БоЕВ написа:Това че общуваме тук по някакъв начин и това че те харесвам като присъствие няма да ми попречи да те "осъдя" извършиш ли престъпление.
А също мисля, че споменах, че те обичам, но и на мен това не би ми попречило. Изобщо.
- Глас в пустиня
Нищо подобно - преминах в кръгова отбрана и ще се сражавам до последния човек!:rotfl24:Мнемозина написа:Чист инат си е това сега твойто.БоЕВ написа:
Никога, никога, никога, никога няма да се примиря, респективно да дам да победи твърдението, че комунизмът, респективно комунистите не трябва да бъдат съдени щото видиш ли и измежду тях имало стойностни хора и по време на режима имало някакво добро!