не с връзките,АВе написа:Ей, все така с връзки се взимат наградите! Аман, начи!:blum:
а свръзките в случая!
ти па кво се хилиш?МЪЖжжж написа: а кой цака?!
как по стомахчето беНефертити написа:Помощ,
малката е с Варицела.
Еййй, не ни подмина бре!
В карантина са от 2 седмици и ето на... днес и малкото, милото, има в устата, на главичката, стомахчето- егати пъпките.
CryingConfused
А довечера сме на цирк!:crying:
ох!
Тва е корема, така наречения стомахKent написа:как по стомахчето беНефертити написа:Помощ,
малката е с Варицела.
Еййй, не ни подмина бре!
В карантина са от 2 седмици и ето на... днес и малкото, милото, има в устата, на главичката, стомахчето- егати пъпките.
CryingConfused
ох!
да не си го разрязала да видиш:blink:
майтапа настрана
по-добре малка да я кара:bigsmile:

много смешно,Ън написа:Тва е корема, така наречения стомахKent написа:как по стомахчето беНефертити написа:Помощ,
малката е с Варицела.
Еййй, не ни подмина бре!
CryingConfused
ох!
да не си го разрязала да видиш:blink:
майтапа настрана
по-добре малка да я кара:bigsmile:като ларингс, така наречения- фарингс
виж си стария картонмного смешно,
но нали знаете,
че пъпките са и отвътре и отвън,
дори повече вътре
айде
смях голям
[/quote]Kent написа:виж си стария картонмного смешно,
но нали знаете,
че пъпките са и отвътре и отвън,
дори повече вътре
айде
смях голям
там не може да не пише дали не си я карала
ако не, тичай за вино:lol:
ментолов спирт против пъпки от варицела:rotfl24:Нефертити написа: наздраве
познйте на какво съм
,:rotfl24:,:rotfl24:,:rotfl24:,windcolours написа:ментолов спирт против пъпки от варицела:rotfl24:Нефертити написа: наздраве
познйте на какво съм
аз вчера бях така, ама с бира.... добре, че ги правя тия работи само сред добри приятели, че инак и по вестниците ще пише за мен...Нефертити написа: а вътрещно
червено вино
и днес ако не се напия , няма да е нивга, да знаете!
Че то по-добре да не ви отминава.Нефертити написа:Помощ,
малката е с Варицела.
Еййй, не ни подмина бре!
CryingConfused
ох!
големият ми син хвана първата и единствена шарка засега-варицела, когато беше на 9. Малкият ми син беше тогава на 10 дена.... бях полудяла от притеснение, но ми казаха, че след като аз съм я карала, бебето има имунитет срещу нея, защото е новородено. Така и не я прихвана, слава богуМнемозина написа:
Че то по-добре да не ви отминава.
Аз пък се притеснявах да не би да излязат от детската градина без никакви шарки. Даже си бяхме обещали с разни приятелки да се каним на варицела.
Обаче си я хванаха и двамата без да упражнявам насилие.
Всичко си е измислено и предвидено.windcolours написа:
големият ми син хвана първата и единствена шарка засега-варицела, когато беше на 9. Малкият ми син беше тогава на 10 дена.... бях полудяла от притеснение, но ми казаха, че след като аз съм я карала, бебето има имунитет срещу нея, защото е новородено. Така и не я прихвана, слава богу
Ами тук ти си дала 2 отговора на въпроса защо много хора са против тези класации.Нефертити написа:И, ако не бе радостта на дребосъчето от огромния мечок- награда от един такъв конкурс, все още нямаше да толерирам подобни начинания.
И не вярвам в коректността с тия гласувания.
Ето днес, откакто сестра ми ми прати линка, всички бяхме с 0 гласове, само второто дете до нас беше с 215.
Така стартирахме.
Заключения не искам да правя.
И за мен всички дечица са прекрасни!

Тамън щях да ти пиша, че си си отговорил на въпроса "какво искат жените", пък после прочетох, че било цитат. Нищо , де- написах го.МЪЖжжж написа:
Понеже рядко пиша за сина си
Но искам нещо да му кажа или да остане за него, преди материята, която мога да му оставя.
"Той е от типа мъже, които хората харесват.
Защото излъчва почтенност.
Той притежава неподправеният характер, предизвикващ доверие.
Мъж, около който жените биха искали да бъдат.
Защото усещат нежността в него.
Уважение...
Преданност...
Смелост...
А жените откликват на това.
Това го прави страхотен съпруг.
Виждам го като баща. Там той наистина ще е блестящ.
И когато погледне детето си в очите,
то ще знае, че баща му наистина го вижда.
А той наистина ще го вижда.
И детето му ще разбере, че баща му е прекрасен човек."
Макар и приблизителен цитат, от някой дето го е казал преди мен, ...това е.