NEM
- snowprincess
- snowprincess
МЪЖжжж написа:Що ли имам чувството, че се заяждяте с Краси?!
Всеки си носи кръста.
Сигурен съм, че на никой не му е лесно. Ни на единя, ни на другия. И..моля не обсъждайте.
Моля!
Най- малкото пък аз ще седна да се заяждам с Краси.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
- snowprincess
отговори ми:МЪЖжжж написа:Що ли имам чувството, че се заяждяте с Краси?!
Всеки си носи кръста.
Сигурен съм, че на никой не му е лесно. Ни на единя, ни на другия. И..моля не обсъждайте.
Моля!
защо чавето има, а
него ли пазите?
защо тя да не влиза и да пуска снимки на децата си, да казва какви са успехите им в училище или градината, или кога им е трудно
или и двамата трябва да са тук с всичките последствия, или и двамата да ги няма, искам анкета
влиза ли само той (@#@#$%^&@ - това не се брои за обсъждане, нали), ще получава "целувка" от мен
а твоето "Моля!" няма да ме спре

Тц, тц...snowprincess написа:отговори ми:МЪЖжжж написа:Що ли имам чувството, че се заяждяте с Краси?!
Всеки си носи кръста.
Моля!
защо чавето има, аняма бан?
него ли пазите?
защо тя да не влиза и да пуска снимки на децата си, да казва какви са успехите им в училище или градината, или кога им е трудно
или и двамата трябва да са тук с всичките последствия, или и двамата да ги няма, искам анкета
влиза ли само той (@#@#$%^&@ - това не се брои за обсъждане, нали), ще получава "целувка" от мен
а твоето "Моля!" няма да ме спре
И цял ден това те тормози, виждам...
Остави ги сами да се оправят.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- snowprincess
не е цял ден, не е няколко месеци, вече година ми лази по нервите, някой да каже после, че не съм търпеливаЪн написа: Тц, тц...
И цял ден това те тормози, виждам...
Остави ги сами да се оправят.
те са се оправили, разведени са, това не ме интересува
въпросът ми е друг, Ън:
защо чавето има, а този страхливец няма бан? заради него ли е, за да му е по-спокойно
ако той влиза, искам и тя да е тук, ако тя няма право на достъп, редно е и на него да му бъде забранен
за теб

http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=264865#264865
Между другото, когато писах това горното, си обещах, че при следващата им поява ще поискам бан.
Между другото, когато писах това горното, си обещах, че при следващата им поява ще поискам бан.
Panta rhei...
- Глас в пустиня
- snowprincess
хахахаБоЕВ написа:Нали!snowprincess написа: не е цял ден, не е няколко месеци, вече година ми лази по нервите....
Мислех аз да го отпочвам, ама гледам че си на линия и го оставих на теб, защото си по-зла и по-проклета.
сигурна съм, че знаеш каква добра, кротка и мила душица съм... но май и аз вече трябва да поддържам имидж
БоЕВ, стой по-далеч от мен, че този път си прося бана, да не изгърмиш и ти
докато чакам да видя какво ще се произнесе клубът, за всеки случай ще му купя вазелин на

- Глас в пустиня
Гърмял съм когато е било нужно, ако се налага пак ще изгърмя!snowprincess написа: БоЕВ, стой по-далеч от мен, че този път си прося бана, да не изгърмиш и ти![]()
Два реални бана до сега и не са ме съборили!:blum:
Не ме е страх да заема позиция и да я отстоявам с цената на всичко.
Твоята позиция е и моя позиция!:bigsmile: