не я пипайЪн написа:Хехе.Нефертити написа:Ън написа:Уф, забравих да я подпиша. Сноу пак шмъ хокъ
тая доста има да я чакаш да съхне, като гледам водата
Исках да и направя и капки дъжд, ама реших да не се изхвърлям, че ще оризиля всичко...
Ето-Stranniche написа:Мерси!!!Ън написа:Stranniche написа:Айййй!!!! Тази картина ме покори!!!
Сериозно!
Давам ти я за аватар. Ако я искаш, де...
Не знам как се прави аватар от картина. Някой да ми обясни?
На десктопа ми е полето от глухарчета.
само я копирай и готово
Като видя готини картини и се депресирам, че аз съм мацач и не си струва да рисувам...windcolours написа:Ауууу, Ън пак се е вихрил!
Ън, тва е велика картина, човече...направо се поххлъзвам само докато я гледм!
Браво, браво!!!:bigsmile:
рисувано от "майстор" ...та взех, че се вдъхнових... 
Ама аз тия слънчогледи хич не ги харесвам.windcolours написа:твоята по-силно ми въздейства.... честно!
Връщам се от Лакатник сега и картината ти наистина ме зарадва.. хубав ден бешеИ продължава да бъде:bigsmile:

ох, слава богу!! Бях се притеснила, че си падаш по този кич със слънчогледитеЪн написа: Ама аз тия слънчогледи хич не ги харесвам.Май не ме разбра- мотивират ме именно за това, че са рисувани от Име, а нищо не струват... А като видя готина картина и се депресирам, че не мога да рисувам. Като видя лоша- обратното- мотивирам се да рисувам
windcolours написа:ох, слава богу!! Бях се притеснила, че си падаш по този кич със слънчогледитеЪн написа: Ама аз тия слънчогледи хич не ги харесвам.Май не ме разбра- мотивират ме именно за това, че са рисувани от Име, а нищо не струват... А като видя готина картина и се депресирам, че не мога да рисувам. Като видя лоша- обратното- мотивирам се да рисувам

windcolours написа:а за разбирането- чета по диагонала, захапала сандвич...цял ден скитане по баирите с бебо на гръб... и сега съм умряла от глад, умора, ама тепърва трябва да стягам багажа, че уикенда отивам на Рила
Приказката "луд умора няма" никак не е вярна. Уморявам се, да му се не види...

Който го е страх от мечки-не ходи в горатаЪн написа:
Ха-ха...![]()
Аз цял ден мързелувам...и рисувам, де...
Сутринта бяхме в новата селяния, тоест в новия мол...баси как ги мразя тия свърталища на хора...Човек до човек, моля ти се...напаст....
Мииии...ново чудо, та да го видим...windcolours написа:Който го е страх от мечки-не ходи в горатаЪн написа:
Ха-ха...![]()
Аз цял ден мързелувам...и рисувам, де...
Сутринта бяхме в новата селяния, тоест в новия мол...баси как ги мразя тия свърталища на хора...Човек до човек, моля ти се...напаст....Чий го дириш точно пък в мол-а??

Да, че хората трябва да видят маймуна- разбираемо еЪн написа: Мииии...ново чудо, та да го видим...
Ма повече няма да ходя там.
Пък и аз да видя хора, хората да видят маймуна...
Ън написа:Еййййй, много се радвам, че ти харесва!Stranniche написа:Ън написа:
Ето-само я копирай и готово
По- голяма от 100х100 пиксела тук не може, тъй че е това...
Мерси много!
Чудно!
Честито ти нов аватар!
Предишният излъчваше донякъде вътрешното ми състояние - такова каквото е напоследък, а този - това, което би трябвало да бъде.Мнемозина написа:Така си е!Stranniche написа:Да не ставам нескромна, но...
наистина ми се струва, че никой няма по-хубав и по-оригинален аватар!
БЛАГОДАРЯ!
Честит да ти е, наистина ти отива и във всички случаи излъчва нещо различно от предишния - и това много ми харесва.
Значи ще бъде!Stranniche написа:Предишният излъчваше донякъде вътрешното ми състояние - такова каквото е напоследък, а този - това, което би трябвало да бъде.Мнемозина написа:Така си е!Stranniche написа:Да не ставам нескромна, но...
наистина ми се струва, че никой няма по-хубав и по-оригинален аватар!
БЛАГОДАРЯ!
Честит да ти е, наистина ти отива и във всички случаи излъчва нещо различно от предишния - и това много ми харесва.