БоЕВ написа:Посочи, ще ми е интересно!
Ако искаш и аз мога да посоча, но с условието да се четат и цитати, за да се види ескалацията и кое-защо е казано/писано.
www.3o4o.net/forum/viewtopic.php?p=273127#273127
А, ако трябва да бъдем откровени, то все повече хора(разумни и нормални) стигат до извода, че румънският вариант щеше да ни е повече от полза отколкото някаква нежна революция.
Ми ок, щом си решен с цената на кръвта си да браниш социалистическата родина, ще се срещнем на барикадите. Всичко е толкова просто и логично.

Нямам скруполи и притеснения да пусна куршум в главата ти, ако трябва да предпазя детето си да не живее живота който живях аз, който живя дядо му. Виждам, че и ти си готов да направиш същото, за да имаш правото да живееш както досега. Само искам да ти припомня, че някой такъв като тебе, воден от най-чисти намерения или пък от идентични подбуди е пуснал куршум в главата на дядо ми. Не искай от мен да гледам през твойте очи хората имащи и имали отношение по въпроса.
Не мога да посоча по-подходящо място, за да се види ескалацията. Ти си го направил просто чудесно.
Сега да ти кажа и аз някои неща откровено.
БоЕВ, ти си човекът, който лепи етикети и е готов да пуска куршуми заради залепените етикети. На всички и до крак. Такъв като теб най-вероятно е извършил онова чудовищно престъпление, което те заслепява и довежда до това да не се различаваш от тези, които са ти го причинили. А аз съм този, за когото ти се мислиш. Защото аз искам не да защитя партията, или социализъма, или някой престъпник, а само и единствено невинни хора със залепени етикети от такива като теб. Залепили етикетите и вдигнали оръжие в ръка водени от "справедлива" вендета. Да, готов съм да застана срещу теб и такива като теб, които не мислят и сляпо скачат в новите кръгове на ада. Ще ме прощаваш, но не ти защитаваш детето си и живота си, а аз.
Така че, в резюме - ти си онзи, срещу когото сам ти беснееш, а аз съм този, за който сам ти се мислиш.
И това е последното, което ще ти кажа по тази тема.