Remmivs написа:
сноу
как действа чавдарче
и трябва да ме помоли
досега бан не съм свалял
но и никой не ме е молил
нито тя
нито зеления
и не ти вярвам на думата
вярвам на себе си
вярвам че онези са не по-малки кретени от нея
дори вярвам че той е по-голям
но тук самоконтрол губи тя
и тя започва
е
не може да започва
а относно победителите
който не може да спазва елементарни правила
той губи
това е
Имам двама сина - единия тих и спокоен, нищо не може да го изкара от равновесие, а другият супер емоционален, пали от четвърт. Малкия винаги се ядосваше на батко си, крещеше, блускаше врати, изпадаше в истерия дори. Много му се карах и наказвах, но резултат никакъв. Един ден от детската стая пак се носеха неописуеми крясъци, естествено от малкия и реших да видя какво става. Застанах до вратата и само гледах и слушах, без да се обаждам. Еми оказа се, че тихичкия и спокоен батко, съвсем тихичко дразнеше дребосъка, натискаше му копчета по клавиатурата, пречеше му да си играе, а малкия беше изпаднал в истерия. Влетях в стаята и попитах какво става. Големия с ней-невинна физиономия ми заяви - аз нищо не правя, не знам какво му става. Оттогава, когато стане нещо - наказвам и двамата и всичко се нареди.
И при нас възрастните нещата стоят по същия начин. Надявам се да си разбрал къде си сгрешил тогава - трябвало е да баннеш и тримата. Ако ще и да се тръшкаш, и на челна стойка застанеш, но ти си виновен за създалата се понастоящем ситуация. Или всички с бан, или никой.
П.П. Гласувах и двамата да се върнат.