Имат чувство и за жените и за колите.
Използвам да Въ поздравя четвъртъчно.
Кантаре
Всъщност има ли и други дизайнери освен италианците?!

Освен прекрасната ми колежка, това е следващото нещо, което наистина ми липсва.

Аз точно това си помислих като видях снимката. Верно разкрачила си е краката, но това най-вероятно е за да се прикрие иначе очертаващия се като доста голям луфт:-)4avdar4e написа:Без задни мисли, просто й виж горе краката и кажи не съм ли праваvyara написа: Ти пък! Юмрук!![]()
Нямам предвид други места

Така е. Като не стъпва върху него, а го обкрачваcaliostro написа:голямо е разстоянието защото там влиза сърфа а не юмрук4avdar4e написа:На тая .... сърфистката, де, можеш един юмрук да й мушнеш в чатала
Не, не мъ кефи.
А и предпочитам немските, да не кажа баварските коли

виж, аз не споря - ти вземи гаджето, на мен дай колатаМЪЖжжж написа:Алоооуууууу! Девойките!
Нищо не разбирате от жени...Ама то така и трябва..
Това е уърлд куп сърф гадже. Истинска.
www.maliajones.org/
TheTropics
en.wikipedia.org/wiki/Malia_Jones
Понеже колежката е сърфистка....па няма нейна снимка да метна я.![]()
Растояние имала... ХА!

Да, Мазда 6. Но остаря /стана на 3 години и я върнаха/ и ми набутаха една щайга на ролкови кънки наречена Опел Астраdoktorka написа:ми то туй мяза на Мазда...
на! и Марко тъй рече...
а той ги познава...;)
а девойката става...телцето и е супер...
Браво,МъЖжжже...
Давам ти я!Dark написа: виж, аз не споря - ти вземи гаджето, на мен дай колата
ПП/ права е Док, че си я бива телесно
ППП/ на щерката живот и здраве ще подаря за ЧРД чифт ролери /+ наколенки +налакътници/ - да има стегнати бедра и задник га порасне
ПППП/ всъщност, мъненката успява да създаде гранде подтиснатост на некои мъжки екземпляри на стадиона като мине нАбързо 2-3 пъти на ръце успоредките и изтича 4-5 обиколкипу-пу-пу, жива и здрава
Хубава е, но ясно защо са и така краката:winkw: Имаше я на една снимка връз някъф конь. Направи ми впечатление, че няма снимки, на които да и се виждат хубаво краката, или са снимани под специалин ъгъл:blum::lol::lol:МЪЖжжж написа:Алоооуууууу! Девойките!
Нищо не разбирате от жени...Ама то така и трябва..
Това е уърлд куп сърф гадже. Истинска.
www.maliajones.org/
TheTropics
en.wikipedia.org/wiki/Malia_Jones
Понеже колежката е сърфистка....па няма нейна снимка да метна я.![]()
Растояние имала... ХА!

Немците и те кат дръпнатите почнаха да събират италиански дизайнери. Не виждате ли разликата в линията на тъпите немски автомобльоци как се измени последните години. Сега поне от вън изглеждат добре.Йон написа:4avdar4e написа:На тая .... сърфистката, де, можеш един юмрук да й мушнеш в чатала
Не, не мъ кефи.
А и предпочитам немските, да не кажа баварските коли
Амче к'во..екстра.
Немски...от Щутгард...може.
Да де...frisky lioness написа: Хубава е, но ясно защо са и така краката:winkw: Имаше я на една снимка връз някъф конь. Направи ми впечатление, че няма снимки, на които да и се виждат хубаво краката, или са снимани под специалин ъгъл:blum::lol::lol:
Пък е и стара '77 набор
Цъ, изобще дажеДарк написа:за тез думи направо.................frisky lioness написа: Пък е и стара '77 набор![]()
ни тъ ли е срам ма

Толкоз по ни съм, ма знай ли съ. Тя нали знаеш, че красотата е в очите на гледащия:-)МЪЖжжж написа:Да де...frisky lioness написа: Хубава е, но ясно защо са и така краката:winkw: Имаше я на една снимка връз някъф конь. Направи ми впечатление, че няма снимки, на които да и се виждат хубаво краката, или са снимани под специалин ъгъл:blum::lol::lol:
Пък е и стара '77 набори гроздето е КИСЕЛО!!!
Кат си толкоз по юбава, дай да си кична твоя снимка.

Ти плати ли 200 евра, а?:winkw:случайно попаднал написа:Бродейки в нета, попаднах на тази уж Италианска тема. Не знам дали се приемат добре мнемия на нерегистрирани, но ми се прииска да споделя моето. Наистина сърфитката леко слабее в краката, но я намиран за много хубава. Има интересно красиво лице, плътни устни и изключително секси загар. Да харесва ми. Жените да не завиждат :) !
Ако колежката-сърфистка прилича на нея....и на мен би ми липсвала, а и аз бих подкарал сърфа. Само се чудя къде намира вълни за него. Без да съм особено запознат не мисля, че в БГ или наоколо има условия за това.

Чакай, бе Фриски, не го стряскай. Може пък да се регистрираfrisky lioness написа:Ти плати ли 200 евра, а?:winkw:случайно попаднал написа:Бродейки в нета, попаднах на тази уж Италианска тема. Не знам дали се приемат добре мнемия на нерегистрирани, но ми се прииска да споделя моето. Наистина сърфитката леко слабее в краката, но я намиран за много хубава. Има интересно красиво лице, плътни устни и изключително секси загар. Да харесва ми. Жените да не завиждат :) !
Ако колежката-сърфистка прилича на нея....и на мен би ми липсвала, а и аз бих подкарал сърфа. Само се чудя къде намира вълни за него. Без да съм особено запознат не мисля, че в БГ или наоколо има условия за това.
Тряй бе. Тва е ТЕСТ:-):winkw:vyara написа:Чакай, бе Фриски, не го стряскай. Може пък да се регистрираfrisky lioness написа:Ти плати ли 200 евра, а?:winkw:случайно попаднал написа:Бродейки в нета, попаднах на тази уж Италианска тема. Не знам дали се приемат добре мнемия на нерегистрирани, но ми се прииска да споделя моето. Наистина сърфитката леко слабее в краката, но я намиран за много хубава. Има интересно красиво лице, плътни устни и изключително секси загар. Да харесва ми. Жените да не завиждат :) !
Доктора ми каза да общувам с нови хора!

Тест за какво - здрава психика, платежоспособност ...?frisky lioness написа:Тряй бе. Тва е ТЕСТ:-):winkw:vyara написа:Чакай, бе Фриски, не го стряскай. Може пък да се регистрираfrisky lioness написа:Ти плати ли 200 евра, а?:winkw:случайно попаднал написа:Бродейки в нета, попаднах на тази уж Италианска тема. Не знам дали се приемат добре мнемия на нерегистрирани, но ми се прииска да споделя моето. Наистина сърфитката леко слабее в краката, но я намиран за много хубава. Има интересно красиво лице, плътни устни и изключително секси загар. Да харесва ми. Жените да не завиждат :) !
Доктора ми каза да общувам с нови хора!