До BOFH, официално.
Re: До BOFH, официално.
пфу - жалко. Не питам що, щом са лични, но ... жалко.МЪЖжжж написа:Моля, някой с администраторски права да изтрие профила ми.
Както е доброволно регистрирането, така следва да е и отрегистрирането.
За съжаление, тази опция я има само в административният панел.
Не, не търся внимание, не искам съчувствие, не искам анализи. Искам просто профилът ми да бъде изтрит поради лични причини.
Искам да няма следа нито към снимки, нито към клипове, нито към песни. Не мога да се върна и да изтрия всяка тема, в която съм писал.
Или мога, но ще ми отнеме същото това време- години.
Помолих Рем вчера, отказа.
Рали, моля те! Направи го. И не питай.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
стига дееееМЪЖжжж написа: И не питай.
аз пък искам следа от теб
освен това като се регистрираш знаеш, че доброволно се разголваш в нета. в твоя случай е за хубаво
кротни се малко, ние няма да питаме, не се дърви така. тук сме хора, които се харесваме
горното се отнася и за Айвъна, проспуснала съм защо се покри и той
хораааа, големи сме, спокойни сме
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Stranniche
- Обратна връзка:
latrevw написа:стига дееееМЪЖжжж написа: И не питай.
аз пък искам следа от теб
освен това като се регистрираш знаеш, че доброволно се разголваш в нета. в твоя случай е за хубаво
кротни се малко, ние няма да питаме, не се дърви така. тук сме хора, които се харесваме
горното се отнася и за Айвъна, проспуснала съм защо се покри и той
хораааа, големи сме, спокойни сме
секи стоварва някакви глупости тукаМЪЖжжж написа:Моля, някой с администраторски права да изтрие профила ми.
кажи си - омръзнахте ми, не мога да ви търпя и ви зарязвам
да си поотпочина от вас
да видите кво е без мен
нека ви
а сега напиши нещата както са, без увъртане
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- сър Айвънхоу
ако може и аз да помоля за същото... благодаря предварително!...МЪЖжжж написа:Моля, някой с администраторски права да изтрие профила ми.
Не, не търся внимание, не искам съчувствие, не искам анализи. Искам просто профилът ми да бъде изтрит поради лични причини.
Искам да няма следа нито към снимки, нито към клипове, нито към песни. Не мога да се върна и да изтрия всяка тема, в която съм писал.
да бе!сър Айвънхоу написа: ако може и аз да помоля за същото... благодаря предварително!...
абе като хвана една сопа
какво ви става бе, нали вие бяхте мъжовете
а и толкова лесно ли ще ни зачеркнете от ежедневието си, егаси
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Все бях виждала форуми, ама форум-самоубиец не бях.сър Айвънхоу написа:ако може и аз да помоля за същото... благодаря предварително!...
А, освестете се.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Green Light
Quid написа:ква е тарифата за тази услуга е са се чудя...?
Иии, ебаси готината новина е че си тука. Тия левскари ме изядоха, бе. Никакъв отпор и си развяха байрака. На всека втора дума не съм бил прав, па не съм разбирал, фантазирал съм, не знам си кво си. И се съюзяват на групи се събират. Не само тва ми всички гаджета обраха. Направо работата си нещо на една близка роднина, да ти кажа, ама не е лелята. Сега шми светне малко.
Е, цесекарче си, ама все тре да имаш някакъв кусур.
Аре здрасти.
Тарифите западнаха! Чай и на Мъжж да кажа. Бе Мъжж, навремето бая народ се изреди да иска тва ти, онова ти, кво ли не от админите ама тия са пълни мързели, шкембеядци, пияници и тунетва. Никъв шанс никому. Глухи ли са, неграмотни ли... Та според мене щом веднъж са отказали, няма как да го направят.
Но па дано ти се размине, де.
Аз и двамата така ще ви помоля,сър Айвънхоу написа:ако може и аз да помоля за същото... благодаря предварително!...МЪЖжжж написа:Моля, някой с администраторски права да изтрие профила ми.
само да ми паднете!
Никакви такива да си ги нямаме!
Тук сте и в добро и лошо!
И това ще мине!
"Спаси си деня!" - Green Light
- snowprincess
- Green Light
- Stranniche
- Обратна връзка:
Май и теб трябва да те отвличаме по кръчми и напиваме /вж. другата тема на Мъжжж/.сър Айвънхоу написа: ако може и аз да помоля за същото... благодаря предварително!...
На нищо не прилича тази работа.
Животът е шарен, няма идеални неща, места, форуми и т.н. Във всяка къща има кенеф, след някои посещения мирише, за съжаление навсякъде има и нечистотии. Които понякога се чистят, понякога не се поддават на "Тоалетно пате" и пр., понякога се отминават...
Обаче ако човек си тръгне от всякъде, където нещо не е наред, то трябва да се усамоти в пустинята, или на Антрактида...
Ако тук има нещо хубаво, за което си струва, ако има хора, заради които си струва, ако има интересни теми, остани. Ако няма вече нищо... никой няма да те спре.
Обаче на мен ми е мъчно....
Ама кой ли ме пита.
Последно промяна от Stranniche на 10.05.10, 12:58, променено общо 1 път.
елби си е левскарче може би.Green Light написа:Ми кои са? Елби са.Quid написа:кои са па тия левскари?
то левски го закриха!
платиха на железниците за да се возят евентуално по европа малко...
вероятно е от челси .
да им е честито на шампионите.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Амаранта написа:Нефертити написа:Quid написа:кои са па тия левскари?
то левски го закриха!
Само Левски,
оле
Оле, оле оле оле...
Аман от жени! Ужас! Ееееее, писна ми, ви казвам.
Нали,
казах аз,
ама не чуват
- snowprincess
Влиза Куида в арт галерия. Придружава го кураторката на изложбата. След няколко часа обикаляне, Куида решава, че е натрупал достатъчно познания за изкуството и задава въпрос на кураторката:Quid написа:на картинката куче по време на цунами ли е тва или добермат гони бяло зайче:blum:
- Прощавайте т`ва картината "Селянин чопли семки" от XVI век ли е?
- Не. Това е огледало от XX век!
явно не си стигнал до темата, Ън я е рисувал
но му го няма подписа

Триенето на профил, Суънце, няма да помогне. Потребителят изчезва - да - но мненията му остават.
Не че ще те затрия, и аз съм на мнението на Рем-а.
Не знам какво се е случило, може би дори не искам и да знам, но някак си не съм сигурна, че точно това искаш. Не и след време.
Не че ще те затрия, и аз съм на мнението на Рем-а.
Не знам какво се е случило, може би дори не искам и да знам, но някак си не съм сигурна, че точно това искаш. Не и след време.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Оле, оле, оле...Quid написа:елби си е левскарче може би.Green Light написа:Ми кои са? Елби са.Quid написа:кои са па тия левскари?
то левски го закриха!
вероятно е от челси .
да им е честито на шампионите.
Шампионът си е шампион
от време ОНО,
момчета

Айде НАЗДРАВЕ!
- Глас в пустиня
Много искаш! И, ако искаш да знаеш това, второто, няма как да стане - влязъл си в живота и сърцата на много хора обитаващи тоя форум, а от там нито можеш да помолиш да бъдеш изтрит, нито пък сам можеш да се изтриеш!МЪЖжжж написа: Искам просто профилът ми да бъде изтрит ...
Искам да няма следа...
Върви дет ще вървиш - прави квот ще правиш, но знай, че ние сме тук и винаги ще се радваме на компанията ти.
МЪЖжжж написа: Искам да няма следа нито към снимки, нито към клипове, нито към песни.
just perfect
Те тВа е приказка вече!БоЕВ написа:Много искаш! И, ако искаш да знаеш това, второто, няма как да стане - влязъл си в живота и сърцата на много хора обитаващи тоя форум, а от там нито можеш да помолиш да бъдеш изтрит, нито пък сам можеш да се изтриеш!МЪЖжжж написа: Искам просто профилът ми да бъде изтрит ...
Искам да няма следа...
Върви дет ще вървиш - прави квот ще правиш, но знай, че ние сме тук и винаги ще се радваме на компанията ти.
Боев,
Последно промяна от Неф на 10.05.10, 15:59, променено общо 1 път.
- Глас в пустиня
Не може да помолиш за същото! За същото ще помолиш, като си поръчам ока вино и алангле пържола, а сега ще чакаш. Гравирал съм вече един куршум с твоето име.сър Айвънхоу написа:
ако може и аз да помоля за същото...
уфсър Айвънхоу написа:
ако може и аз да помоля за същото... благодаря предварително!...
just perfect
БоЕВ написа:Не може да помолиш за същото! За същото ще помолиш, като си поръчам ока вино и алангле пържола, а сега ще чакаш. Гравирал съм вече един куршум с твоето име.сър Айвънхоу написа:
ако може и аз да помоля за същото...
Е, сега пък,
чак толкова силни думи,
ай немаше нужда!
Кажи му наздраве
и това е!
От тая ока една чашка и аз моля!
не мога да повярвам!
това е.... това е....абе:(
и без да кажеш защо.
яд ме е на теб и се чувствам прецакана
не е честно ( този израз ме довежда до истеричен смях, предполагам не само мен, така че......
)
и айвъна и той
и не бяхте искрени
п.п. връщам се защото нахлуха спомени
сега си мисля за почтеността, може и да няма връзка с вашето решение
бил си някъде с някакви хора, случвали са се разни неща, в реалността те съществуват независимо дали искаш или не
но в нета не е така
ето мъжжжж решава че не е съществувал и моите спомени се превръщат от реалност в небивалици, във фантазии
и това от човек който твърди че няма разлика между реал и виртуал!
ами....майната ти и на теб и на айвън.
уча се на повърхностност, уча се:mad:
това е.... това е....абе:(
и без да кажеш защо.
яд ме е на теб и се чувствам прецакана
не е честно ( този израз ме довежда до истеричен смях, предполагам не само мен, така че......
и айвъна и той
и не бяхте искрени
п.п. връщам се защото нахлуха спомени
сега си мисля за почтеността, може и да няма връзка с вашето решение
бил си някъде с някакви хора, случвали са се разни неща, в реалността те съществуват независимо дали искаш или не
но в нета не е така
ето мъжжжж решава че не е съществувал и моите спомени се превръщат от реалност в небивалици, във фантазии
и това от човек който твърди че няма разлика между реал и виртуал!
ами....майната ти и на теб и на айвън.
уча се на повърхностност, уча се:mad:
ако Мъжжж беше жен(к)а щях направо да му кажа, че си пада малко лигла..даже не малко, ами много
и щото не е жена аз му казвам Лиглю в Skype:-)
тццц..обаче лиглъо няма същия ефект като да кажеш на някоя лигла:winkw::winkw::winkw:
...обаче е от ония готините лиглъовци:blum:

П.С. И мене ми човъркат в главицата от вчера двама...ама просто ще се опитам да не им обръщам внимание
ми щото кой ги е пуснал там?...ми аз!...кой
и щото не е жена аз му казвам Лиглю в Skype:-)
тццц..обаче лиглъо няма същия ефект като да кажеш на някоя лигла:winkw::winkw::winkw:
...обаче е от ония готините лиглъовци:blum:
П.С. И мене ми човъркат в главицата от вчера двама...ама просто ще се опитам да не им обръщам внимание
ми щото кой ги е пуснал там?...ми аз!...кой
Блажени са бедните духом
а какво е да искаш да изчегъркаш себе си от света на другияІ написа:жалко
дори виртуалния да е
нямаш силата да го направиш
ти изхвърли ли ме от твоя свят?
има неща, които си резбовал в дървената ми глава - като онази песен за приятелството
тях как ще заличиш?
Ф.Песоа
Ф.Песоа