Това тук би трябвало да остане до юни си мисля. Или поне докато направим резервацията. Пу съм на централно място на масата и пред тивито!
Финал на световното по футбол 2010 ЮАР
Финал на световното по футбол 2010 ЮАР
Кога и къде ще го гледаме заедно?
Това тук би трябвало да остане до юни си мисля. Или поне докато направим резервацията. Пу съм на централно място на масата и пред тивито!
- snowprincess
Re: Финал на световното по футбол 2010 ЮАР
елате вкъщиRemmivs написа:Кога и къде ще го гледаме заедно?
запалянковците ще гледат заедно с мъж ми
аз ще развеждам незапалянковците
но като обришем и се приберем от заведенията да има сготвено
deal?

- сър Айвънхоу
пич, ако искаш да урЕдим пак в онзи ресторант - "Балкани". има и телевизор и добра кухня...Remmivs написа:
ако останалите са доволни, да ти кажат добре ли беше (щото ти се ската нещо тогава
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
единствено подсказва часа на прибиранеRemmivs написа:пуканки и пържени картофи броят ли се за сготвено
и спагети от онези триминутните
правя и хубави бъркани яйца с разни филенца и други неща
PS
и какво е значението на обришем?![]()
изглежда достатъчно за хора, които гледат мач, но не и за такива, които се връщат уморени и гладни сутринта
ще се измисли каква да бъде храната, но трябваше да се застраховам, да се знае предварително - пепеляшка няма да готви на цяла казарма запалянковци
обмислете предложението ми - екскурзия с цел гледане на мач и ходене на дискотека/бар, а през деня може да става за плаж щом е през юни

- Green Light
Re: Финал на световното по футбол 2010 ЮАР
На 11 юли е финала.Remmivs написа:Кога и къде ще го гледаме заедно?
Аржентина срещу Англия
На 10ти е мача за третото място Италия - Германия