ъъъ..ама аз си падам по виното и бирата...и по жените. Щото само глупаците не харесват жени.vyara написа:А туй общество от гледна точка на жените?! Пияници и курвари.windcolours написа:Аз имам конструктивно предложение
вместо да чепкате въпроса дали е или не е възможно идеалното общество- вземете да се опитате да построите такова. И отговорът ще си дойде с гръм и трясък.
И пак ще опрете до бирата, виното и жените.
Ма никак не мислиш за нас, може ли така?!:lol:
Идеално общество
- windcolours
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аха. Ама виж сега. Ако не си падаш по мъже, не трябва пък да им угодничиш, нали така? Да се гърчат, бе! Вино и жени! Все едно вино с мръвки чувам.windcolours написа: ъъъ..ама аз си падам по виното и бирата...и по жените. Щото само глупаците не харесват жени.
Днес съм лоша, ама то е защото съм жена. Лошава! Ха така!
- windcolours
Жените никак не са лоши, Вяра! Не ги слушай онези мухльовци дето избиват комплексите...vyara написа:Аха. Ама виж сега. Ако не си падаш по мъже, не трябва пък да им угодничиш, нали така? Да се гърчат, бе! Вино и жени! Все едно вино с мръвки чувам.windcolours написа: ъъъ..ама аз си падам по виното и бирата...и по жените. Щото само глупаците не харесват жени.
Днес съм лоша, ама то е защото съм жена. Лошава! Ха така!
а за протокола- падам си и по мъже и по жени. Той Рем редовно обяснява, че всичко е едно, което обяснява всичко
Пак за протокола - на този етап съм хетеросексуална, но нищо не обещавам за в бъдеще
Хубаво. Вярно е, че се изхвърлих.Remmivs написа:не съм сигурен, АВе
мен ултрабогатство не би ме направило непременно ултращастлив
ултрабедност, даже ултрастредност също, но това е друг въпрос
парите са плява
ултраплява
Различните хора различни неща ги правят щастливи.
Все тая.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
The problems we have can not be solved at the same level of thinking with which we created them.Remmivs написа:Не мисля, че съм аз в грешка. Не всяко общество лишено от свободна воля, но затова пък с права вяра и линия, е комунистическо. Далеч не всяко.БоЕВ написа:Нещо си в грешка - идеалното общество не е = на комунистическо!
Проблемите, които сме създали, не могат да се решат със същото мислене, с което сме ги създали.
Алберт Айнщайн
- windcolours
бегам да си взема флумастера, за да запиша това на стената до мен:bigsmile:АВе написа:
The problems we have can not be solved at the same level of thinking with which we created them.
Проблемите, които сме създали, не могат да се решат със същото мислене, с което сме ги създали.
Алберт Айнщайн
- windcolours
то рисува със супа ...TerE написа:само да си се скарала на детето, ако се разрисува по стенитеwindcolours написа:
бегам да си взема флумастера, за да запиша това на стената до мен:bigsmile:
а големият рисуваше с гума по потъмнелите стени на стария апартамент. Направо се изумих. в изобретателността си надскочи дори мене и брат ми, които сме рисували с листа от растенията на майка ми, т.к. всички други средства на изобразителното изкуство са били скрити. Включая ваксата за обувки
Не се подигравай. Цитирането на Айнщайн е за да покаже, че целия разговор по темата е преливане от пусто в празно, защото се прави със същия тип мислене.windcolours написа:бегам да си взема флумастера, за да запиша това на стената до мен:bigsmile:
Брех пък!АВе написа:Не се подигравай. Цитирането на Айнщайн е за да покаже, че целия разговор по темата е преливане от пусто в празно, защото се прави със същия тип мислене.windcolours написа:бегам да си взема флумастера, за да запиша това на стената до мен:bigsmile:
Да не мислиш, че е лесно? Той Айнщайн сигурно затова не се е захванал с политология, а с физика.
Panta rhei...
- Piqndurnik
Подмазваш ли ми се?pocti_bezobidna написа: Имаше едно време Бирена партия.
Бех член. Западна партийния живот, поради слаба активност на членската маса.
Устава трябва да пазя някъде... имаше и младежка секция - безалкохолни...
И лозунги имахме:
Ура, другари, на бой до последна капка!!! По-близо да масите!!!
Ех...
ЧРЕЗ СВЕТЛО ПИВО КЪМ СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!
Наздраве 
- windcolours
не се подигравам. а както виждаш, аз не вземам участие в този разговор. Именно защото мисля, че е преливане в пусто в празно.АВе написа:Не се подигравай. Цитирането на Айнщайн е за да покаже, че целия разговор по темата е преливане от пусто в празно, защото се прави със същия тип мислене.windcolours написа:бегам да си взема флумастера, за да запиша това на стената до мен:bigsmile:
Мисълта на Айнщайн наистина ми харесва, затова и реагирах на нея. Не търси под вола теле:bigsmile:
Че кога съм правила аз такива неща?!Remmivs написа:слушай я без да я съдиш или вкарваш в оградкиvyara написа:Ами аз нея песен слушам. Ама ушите ми женски, кво да прайш. Не ми напява Вселената за вино и жени. Тююююх!
и без да искаш всичко да е твое
всичко е едно
но ти си част от него
не си цялото
не се опитвай да се идентифицираш с цялото
Ти нали каза, че съм прекрасна, това ми е напълно достатъчно. Да? Кво? Не чувам, не чувам....
- windcolours
все ми връща имейла. Пробвах. Пък и що да няма повече от една Похаконтас (или Покахонтас) ;) Ти пробвала ли си индиански дрешки?windcolours написа:ти там не се ли забавляваш с Покахонтас?ELBI написа:о, налага се да положим усилия да си останеш такаваwindcolours написа:Пак за протокола - на този етап съм хетеросексуална, но нищо не обещавам за в бъдеще
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- windcolours
посъветваха те да пробваш димни сигнали... ако и на тях не отговори - ще му мислим.ELBI написа:
все ми връща имейла. Пробвах. Пък и що да няма повече от една Похаконтас (или Покахонтас) ;) Ти пробвала ли си индиански дрешки?
оригинални индиански обеци и дрийм кечър съм пробвала..дрешки не..няма да мога да се отърва от мъже тогава...
ма те не ме оставят и когато съм само по обеци де...
щом си рекла само по обеци, само по обеци да си... Колкото до димните сигнали - може да ползваме и мобилни телефони - днешния дим не е като дима едно време... Пък и грижа за околната среда - емисии, али, бали...windcolours написа:посъветваха те да пробваш димни сигнали... ако и на тях не отговори - ще му мислим.ELBI написа:
все ми връща имейла. Пробвах. Пък и що да няма повече от една Похаконтас (или Покахонтас) ;) Ти пробвала ли си индиански дрешки?
оригинални индиански обеци и дрийм кечър съм пробвала..дрешки не..няма да мога да се отърва от мъже тогава...
ма те не ме оставят и когато съм само по обеци де...
Ако пък вече има опашка от мъже пред вас - няма да идвам на митинг, я
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- windcolours
- windcolours
значи идеалното общество може да се постигне скоротечно с две мерки: легализиране на наркотиците и държавна субсидия за производителите на алкохолSweety написа: Та ако, някъде около 60% от хората в едно общество, се 'определят' или чувстват щастливи с вероятност около 75%, обществото може да се нарече идеално
п.п. онези 40% трезвеници не мога д аги мисля.
just perfect
Кво има да ги мислиш пък ти? нали някой трябва да произвежда алкохола.bead_ написа:значи идеалното общество може да се постигне скоротечно с две мерки: легализиране на наркотиците и държавна субсидия за производителите на алкохолSweety написа: Та ако, някъде около 60% от хората в едно общество, се 'определят' или чувстват щастливи с вероятност около 75%, обществото може да се нарече идеално
п.п. онези 40% трезвеници не мога д аги мисля.
И да реже салатите. И да запържва хлебчета.
Ще се чустват едни полезни и удовлетворени елементи от обществото.
АВе написа:The problems we have can not be solved at the same level of thinking with which we created them.Remmivs написа:Не мисля, че съм аз в грешка. Не всяко общество лишено от свободна воля, но затова пък с права вяра и линия, е комунистическо. Далеч не всяко.БоЕВ написа:Нещо си в грешка - идеалното общество не е = на комунистическо!
Проблемите, които имаме, не могат да се решат със същото мислене, с което сме си ги създали.
Алберт Айнщайн
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Дааа, племето Тарахумара, което живее в Медния каньон в Мексико. Бягат на дълги разстояния за кеф, стоят далеч от цивилизацията, ядат царевични питки и пият царевична бира няква. Децата им растат на воля, без никви насилия. Единствените туземци, оцеляли от конквистадорите, защото са се крили успешно и са бягали, когато е трябвало. Нямат си никви грижи и за здрави като волове.
Описани са в една безкрайно любопитна книга - "Born to run" на Christopher McDougal. Едва ли някой някога ще я преведе на БГ, но ето ви линкче към амазонския сайт, от който си я поръчах. Изгълтах я за два дни. Направо съм им фенка на тези сладури!
Цък!
А ей ТУК можете да изгледате и видео за книгата и историята около нея.

Описани са в една безкрайно любопитна книга - "Born to run" на Christopher McDougal. Едва ли някой някога ще я преведе на БГ, но ето ви линкче към амазонския сайт, от който си я поръчах. Изгълтах я за два дни. Направо съм им фенка на тези сладури!
Цък!
А ей ТУК можете да изгледате и видео за книгата и историята около нея.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.